Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
3090'ın yetmediği bir oyun beş yıl içinde çıkmayacaktır. 3090, zamanında 1080 Ti'nin şimdiki konumunda. 4000 serisinin de 3090'ı bitirebileceğini sanmıyorum. 2000 serisinde olduğu gibi, 2080 Ti'nin 3070'e yenik düştüğü bir durum olmaz. Dengini çıkartıp özellikle, yazılımla cazibesini yitirmesini sağlayabilirler. Bu noktada fiyat önemli. Benzer fiyatta 3080 12 gb ya da 3080 Ti varsa tabiî ki 3090 alınmalı. Ben de öyle yapmıştım. Oyunlarda 3080 12 gb ile 3080 Ti arasında çok fark yok. 3080 Ti ile de 3090 arasında kimi zaman birkaç FPS fark var, o kadar. 3090 da öyle gözünüzü korkutmasın. Undervolt işlemi ile boşta 32 derece, oyunlarda 62-64 derece görebiliyorsunuz. Feragat ettiğiniz FPS %5 civarı, kart kaldırırsa ağır oyunlarda %8 civarı FPS kaybı ile 150 watt'a kadar daha düşük güç tüketimiyle 60-66 derece arasına sabitleyebilirsiniz. Kartı kullanmayıp iki video, iki sentetik test izleyip fikir sahibi olmayın. |
sorun eleştirenlerde değil sende hocam, kelepir fiyata koyarsan öldüresiye vururlar niye bu kadar ucuz diye :)
adamlardaki mantık öyle değişik ki, 40 bin liraya 4080 alacak paraları yok 15-20 bin arasi fiyatlara 3090 begenmiyorlar. mining olup olmamasi değil kafalarindaki olay dediğin gibi vura vura öldürüp bi sekilde belese almaya çalışıyorlar. |
Rog 3090'lardan birini almış bulunmaktayım. Kendisine çok teşekkür ediyorum |
İyi günlerde kullanın hocam. |
İyi cesaret, yeni gelen 4070 daha ucuza (sub 1000$) daha enerji tasarruflu olarak onu darma duman ederse diz dövme başlasın. |
Muhtemelen 4070'in rog serisi benim aldığım fiyatlarda(belki biraz daha fazla = enf. + $ ), 3080 ti civarında bir performansla, minimum 300w civarı bir güç tüketimiyle ve 12gb vram ile çıkacak. Oculus Quest 2 kullanacağım. Yüksek vram önemli. Önemli bir diz dövme olacağını düşünmüyorum |
2-3 ay sonra aldığın fiyatın yarısına bulursun. ekran kartı balonu patladı. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ya gerçekten piyasayı takip etmiyorsunuz, yada ulaşamadığınız ürünler olduğu için ciddi anlamda psikolojik bir buhrandan geçiyorsunuz. Umarım içinizden geçen gibi bir hayatınız olur. |
Soruya cevap veremeyince konudan saptırma kişisel saldırı ve boş bir yorum. How typical. Merak etme ulaşabiliyorum çok rahat ama ulaşmıyorum nedeni de yukarda yazılı. Az sığ olmayan piyasalara bak fiyatını gör ikinci elde nasıl bir durum var ve buraya da gelecek olan durumu anlamaya çalış. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bana nasihat verecek veya piyasa öğretecek durumda olduğunuzu sanmıyorum. Saygılar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
3090'ın yetmediği bir oyun beş yıl içinde çıkmayacaktır. 3090, zamanında 1080 Ti'nin şimdiki konumunda. 4000 serisinin de 3090'ı bitirebileceğini sanmıyorum. 2000 serisinde olduğu gibi, 2080 Ti'nin 3070'e yenik düştüğü bir durum olmaz. Dengini çıkartıp özellikle, yazılımla cazibesini yitirmesini sağlayabilirler. Bu noktada fiyat önemli. Benzer fiyatta 3080 12 gb ya da 3080 Ti varsa tabiî ki 3090 alınmalı. Ben de öyle yapmıştım. Oyunlarda 3080 12 gb ile 3080 Ti arasında çok fark yok. 3080 Ti ile de 3090 arasında kimi zaman birkaç FPS fark var, o kadar. 3090 da öyle gözünüzü korkutmasın. Undervolt işlemi ile boşta 32 derece, oyunlarda 62-64 derece görebiliyorsunuz. Feragat ettiğiniz FPS %5 civarı, kart kaldırırsa ağır oyunlarda %8 civarı FPS kaybı ile 150 watt'a kadar daha düşük güç tüketimiyle 60-66 derece arasına sabitleyebilirsiniz. Kartı kullanmayıp iki video, iki sentetik test izleyip fikir sahibi olmayın. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
msi satıldı hocam. ROG Strix olan 12GB LHR versiyon |