Şimdi Ara

Satılık ve Verilecek Kitaplar(İstanbul)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok şükür istediğim diyebileceğim bir okul/bölüm kazandım. Dilerim sizlerde emeklerinizin karşılığını alır hayallerinizdeki yerlere yerleşirsiniz. Keşke tüm kitapları bedavaya verebilseydim ama inanın seneye kalırım diye özellikle dokunmadığım birçok kitap var ve de şehir dışına gideceğim için 3-5 ne olursa ihtiyacım olacak. Bir de şunu belirteyim verilik kitapları yalnızca Maltepe metroda verebilirim , 10 gün daha istanbuldayım kargoyla vs çok fazla uğraşacak zamanım yok maalesef.

-Simetri LYS Geometri , Karekök Mps1 Geometri ve Ygs Geometri soru bankasını vereceğim. Simetri %15-20 falan doludur , Mps1 %20-30 civarı , Geometri soru bankası ise başlardaki konular dışında baya boş.

- Analitik Geometri ve Mps2 yi toplam 10 liraya veririm.

-Final dergiler 2012-2013 sezonuna ait ama final in pek içerik değiştirdiğini sanmıyorum %90 oranında boştur. Birkaç dergi kayıp galiba ama yine de iyi durumdalar. Bedava final dergiler.(ygs lys birçok deneme vardı şuan bulamadım ama bulabilirsem onları da veririm)

-Fem dergide kayıp yok ilk 4-5 dergi dolu sayılabilir ama geri kalanı bomboş desek yeridir. 15 lira istiyorum.

-Hepsi bedava , bomboş.

-Simetriler biyoloji dışında %10-15 anca doludur. Bir de simetrileri ikiye kesip kullanıyordum haberiniz olsun tek parça değil kitaplar . Finaller bomboş. Hepsi bedava.

-Hepsi bomboş desem yeridir(Doluluğu toplam %5 bile değildir). Beşini birlikte vermek istiyorum. 35 lira istiyorum.

-Yarıyıl kitabının da Femset 3-4-5-6 nın da doluluk oranları %5-10 ya var ya yok. 4-5-6 nın cd si mevcut 3 ün cd sini arkadaşlardan bulabilirsem veririm. Palme mat2 konu anlatım yarı yarıya dolu sayılabilir ama cidden çok fazla örnek ve kolay-orta test var oldukça öğretici. Hepsine 40 lira istiyorum.

-Mps ler %15-20 doludur. Apotemi nin türevi baştan biraz dolu sayılabilir. İntegral bomboş. Toplam 15 lira.

-Verilik hepsi. Birey B yi bende başka bi arkadaştan almıştım ygs bölümünün çoğunu koparttım dolu diye ama lys bölümü tamamen var. Karekök mps2 sırf içindeki problemler için alınır. Benim mat1 de çok sıkıntım olmadığı için sadece eksik olduğum konuları koparıp çözmüştüm , gerçekten çok iyi kitap. Lys denemeleri içinde 10 tane falan var. İlk adım sb boş sayılır 10 test belki çözmüşümdür.

-Simetriler ve bilfen sb veriliktir. Simetriler boş diyemem ama temiz kullandım kitapları , takıntılı biri değilseniz işinize yarar. Bilfen yarı yarıya dolu , gerçekten çok sağlam bir Türkçe soru bankası.

- Kimya boş sayılır , fizik bomboş. Karekök %20 diyebiliriz(fen boş). Konu özetliden 20 test belki çözülüdür , boş sayılır. Hepsi 15 lira.

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

• .....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık kitaplar ucuz fiyat!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.