Şimdi Ara

Satılık wizard itemı (wizarspike)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güzel bir fiyat verene bu ıtemı satmayı dusunuyorum almak isteyen p.m atabılır yada burdan ulasabılır .

http://c1206.hizliresim.com/y/j/81wt9.png

Satılık wizard itemı (wizarspike)

• cok para etmez bence dps i düsük gibi 1300lük one handler cıkmaya basladı :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SilentJhao -- 16 Haziran 2012; 23:41:43 >
  • 1 m gold eder sanırım AH da. RMAH da zor satılır gibi.
  • en son 25m para teklifi geldi .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cnan

en son 25m para teklifi geldi .

Direk kabul et. Birak o parayi denk getirmeyi, o parayi buna verecek herif bulmak zor
  • quote:

en son 25m para teklifi geldi .

25 milyon veren mi oldu ? 700 dps + %15 ias +152 int var sadece hiç kacırma hemen ver
  • Bonuslar güzel de, dps çok düşük.
    Ver bence 25m'e.
    Bi' de nerden düştü diye sorsak döverler mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cypherda 71 lvl mage satılık
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aynen artık 25m e vercem adama , ayrıca bir wizard için inanılmaz bir silah çünkü verdigi özellikler inanılmaz iyi .Şu an ahde wizardspikeların en iyisi benim koydugum silah . 200 mf ile act2 goblinden düştü . Gerçi dün cok sanslıydım bir çok item dusurdum .
  • Bir wizard olarak söylüyorum ki buna 25m verilmez ama veren keriz varsa durma tabi
  • 25m mi 1m bunun ederi taş çatlasa 2m sat hemen 25 veren varsa 50 ye falan mı satmayı dusunuyorsun
  • Aynen 25 veren varsa direk satılması lazım, IAS'e nerf geldikten sonra pek bir değeri kalıcağını sanmıyorum. Hele şöyle bir şey gördümki, doğruysa, veren arkadaş çok pişman olur ileride :

quote:

Haste 3: Old: (6-7%) New: (2-3%)

Haste 4: Old: (8-9%) New: (2-3%)

Haste 5: Old: (10-11%) New: (3-4%)

Haste 6: Old: (12-13%) New: (3-4%)

Haste 7: Old: (14-15%) New: (5%)

Haste 8: Old: (16-17%) New: (6-7%)

Haste 9: Old: (18-19%) New: (8-9%)

Haste 10: Old: (20-25%) New: (10-11%)

Other Types (Rings, Amulet, Gloves, Legendaries)
    Haste 1: Old: (2-3%) New: (2%)
    Haste 2: Old: (4-5%) New: (2-3%)
    Haste 3: Old: (6-7%) New: (3-4%)
    Haste 4: Old: (8-9%) New: (3-4%)
    Haste 5: Old: (10-11%) New: (4-5%)
    Haste 6: Old: (12-13%) New: (5-6%)
    Haste 7: Old: (14-15%) New: (6-7%)
    Haste 8: Old: (16-17%) New: (8-9%)

• Arkadalşlar ben başka bişi soruyım silahdaki %damage dps dahil deyil dimi? bazi özellikler dahiloluyor ondan soruyorum....
  • Silah üzerindeki "increases attack speed" kadar çok işe yarıyor gibi görünüp de hiçbir işe yaramayan bir özellik daha görmedim. Şu özellikleriyle 25m veren varsa hiç düşünmeden satmanı öneririm.
  • 25m vereni nerden buldun?

Şimdi baktım 800k verip aldığım 937 dps 1h bundan 4.667k daha yüksek damage sağlıyor.

@xhonez

Evet. %damage ve attack speed, yazılan dps e dahil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NER0 -- 17 Haziran 2012; 13:55:08 >
  • Herseyden once attack per second 1.73 fena deil aslinda ama 1.75 leri varken o kadar paraya bu alinmaz .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Item cıkar cıkmaz general chatte koydum ve KamikazeTurk isimli bir player ne kadar dedı 25m dedim direk , 24m versem olmaz mı dedi bende vazgectım(daha fazla para eder düşüncesine kapıldım ) ama 25m e satacagım tekrardan . Ayrıca 1.73 aps li bir silah bence gayet iyi ki verdigi crit damage , ıncrease mana ve intellect inanılmaz iyi . 25m belki dediginiz gibi etmeyebilir ama taş catlasa 1m 2m eder demişiniz . Bana bu silahın verdigi ozelliklerde bir silah bulun o fiyata ben gidip hemen alayım .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cnan -- 17 Haziran 2012; 20:07:33 >
  • quote:

Item cıkar cıkmaz general chatte koydum ve KamikazeTurk isimli bir player ne kadar dedı 25m dedim direk , 24m versem olmaz mı dedi bende vazgectım(daha fazla para eder düşüncesine kapıldım ) ama 25m e satacagım tekrardan . Ayrıca 1.73 aps li bir silah bence gayet iyi ki verdigi crit damage , ıncrease mana ve intellect inanılmaz iyi . 25m belki dediginiz gibi etmeyebilir ama taş catlasa 1m 2m eder demişiniz . Bana bu silahın verdigi ozelliklerde bir silah bulun o fiyata ben gidip hemen alayım .

adam senle dalga geçmiş hocam
  • KamikazeTürk bendim. Uyardığınız için sağolun.

Şaka şaka.
  •  Satılık wizard itemı (wizarspike)
    Bu sizinkinden iyi olduğu halde 2m eder en fazla.

25 milyona 1.2k dpsli silah alıyor insanlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NER0 -- 17 Haziran 2012; 20:29:57 >
  • 200k vereyim gel
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.