Şimdi Ara

Satılık X800XL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
     Satılık X800XL

Resimdekinin aynısıdır fan çok güzel soğutuyor sessiz ve derinden

50 TL.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkseed -- 7 Ekim 2008; 18:18:28 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• ooo bu benim kart mı yahu:D
    hocam bu kart satılır mı ya diyecem de ben niye sattım o zaman
    süper, fakat resimdekinin aynısı değildi sanki, güç girişi yoktu. Tabi benim kart değilse öyle değildir, biraz atlamış gibi oldum ama
  • bir zamanlar 315 dolar+kdv ile fiyat/performans kartıydı.
    Bu arada zivronun amd cpu soğutucusunu takarak güzel skorlara imza attığı bir karttı.
    hayırlı satışlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: qzwxec

bir zamanlar 315 dolar+kdv ile fiyat/performans kartıydı.
    Bu arada zivronun amd cpu soğutucusunu takarak güzel skorlara imza attığı bir karttı.
    hayırlı satışlar.

üstündeki soğutucu ramleri de soğuttuğu için çıkarıp fan takmaya değmez, gayet başarılı bence. he tabi siz yapın dememişsiniz ama ben belirteyim dedim.
    7600gt aldım evelsi gün yoksa kartı alırdım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hiickimse

ooo bu benim kart mı yahu:D
    hocam bu kart satılır mı ya diyecem de ben niye sattım o zaman
    süper, fakat resimdekinin aynısı değildi sanki, güç girişi yoktu. Tabi benim kart değilse öyle değildir, biraz atlamış gibi oldum ama

Evet bu senin kart
    resmi netten buldum farketmemişim güç girişi yokmuş bu kartta ama görüntü aynı
    bu kart satılmaz gerçekten ama nakit sıkıntısı işte naparsın..

• quote:

hayırlı satışlar.

Evet Zivronun kart elden ele dolaşıp, garanti bitiminin 3. gününde benim elimde patladı
    İndex e o kart verene kadar ne çektim bi allah bi de ben bilirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hiickimse
    quote:

hayırlı satışlar.

üstündeki soğutucu ramleri de soğuttuğu için çıkarıp fan takmaya değmez, gayet başarılı bence. he tabi siz yapın dememişsiniz ama ben belirteyim dedim.
    7600gt aldım evelsi gün yoksa kartı alırdım.

Soğutucu zaten extrem oc için gerekli. yoksa bu kartın soğutucusu başarılı.
    bu arada sen 7600gtyi sat, bunu al
    bak şu en üst ayarlarda oblivion:the elder skorlarına. 8600GTSyi bile geçmiş.

Satılık X800XL

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ALINIK // 6700XT
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çok güzel bi kart bende x1800gto var bi türlü xl e modlayamadım ama xl lerin performansını biliyorum çok süper bence fiyatta güzel kaçırılmıcak bi kart hayırlı satışlar
  • bu kart sm3 mü? yoksa x800 ve x850 ler gibi sm2 mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmut1

bu kart sm3 mü? yoksa x800 ve x850 ler gibi sm2 mi?

X800 ve X850 serisi SM3 desteklemez. Bende de XT PE ye modlnamışı var Performansı çok iyidir. Ama oblivionda GTS'i geçmez sebebi hdr açık olmadığı içindir.
  • sm3 yok kral olsa ne olur ki zaten sm3 olsa bu fiyatlara düşmezdi bu kart alacak arkdaslar eger en yeni sm3 destekli oyunlarıbi kenara bırakıp sm2 li oyunları bitirmek istiyolarsa gidpte fazla para vermesinler bu kart rahat rahat yeter o oyunlara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tool200 -- 23 Ekim 2007; 16:07:45 >
  • Spider Man 3 haricinde illa sm3 isteyen oyun yok bildiğim kadarıyla. ayrıca alt ve orta seviyede sm3 destekli kartın pek bir anlamı da yok.
    6800gtde sm3 var da ne oluyor, sm3 için slide showa başlıyor.

quote:

Orjinalden alıntı: tool200
    sm3 yok kral olsa ne olur ki zaten sm3 olsa bu fiyatlara düşmezdi bu kart alacak arkdaslar eger en yeni sm3 destekli oyunlarıbi kenara bırakıp sm2 li oyunları bitirmek istiyolarsa gidpte fazla para vermesinler bu kart rahat rahat yeter o oyunlara
  • quote:

Spider Man 3 haricinde illa sm3 isteyen oyun yok bildiğim kadarıyla. ayrıca alt ve orta seviyede sm3 destekli kartın pek bir anlamı da yok.
    6800gtde sm3 var da ne oluyor, sm3 için slide showa başlıyor.

airbornede sm3 istiyorrrr
  • 1 sene önce ikinci elde 250ytl e almıştım yanlış hatırlamıyorsam x800gto2
  • x850xt mi iyi x800xl mi ? Birde sm3;;; bioshock, lost planet, siperman 3, daha sayimmi, sayamam bu kadarını biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Falex -- 23 Ocak 2008; 18:01:43 >
  • bu kart şu an piyasada bulunan bütün oyunları oynatıyor.. tamam kartda sm3.0 olmayabilir ama şu anki oyunların tümü sm1.1 i destekliyor ve bu kart ta oynatabiliyor..
    x800xt kullandığımdan biliyorum.. :) neredeyse bununla aynı kart..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Falex
    x850xt mi iyi x800xl mi ? Birde sm3;;; bioshock, lost planet, siperman 3, daha sayimmi, sayamam bu kadarını biliyorum

sorumun yanıtına cvp yokmu
  • x850xt daha ıyıdır
  • illa sm3 isteyen 1 kaç tane oyun var piyasada onlarında sm3 patch ile oynayabiliyoruz. + 1 kaç tane oyunda sm3 farkını hissettiriyor ama pek çok oyunda sm2 sm3 farkını anlayamıyorsunuz

• Vay be nereden nereye Hayırlı satışlar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.