Neyse uzatmayalım Bu adamdan kolu alayım diye mesaj attım yurt dışından iki tane alacağım için nakit sıkıntım olduğundan dolayı gitti gidiyor dan koyabilir misin diye sordum , olmaz dedi okey dedik Bana yolladığı mesajında makineyi satıyorsun kolu ne yapacaksın? diye sormuş neyse dedim adam akıllı cevap vereyim yukarıda yazdığım gibi birim sattıgımı diğerini de kendimın kullanacağını o yüzden ikinci kol alacağımı söyledim. Bana cevaben. Size iyi satışlar, ben mal ettiğim fiyatın altına kullanacak birine satmayı tercih ediyorum. Şeklinde anlamsız bir cevap yazmış sonra da engellemiş. Hayır kardeşim ne için alacağımdan sanane? Cevap verdik anlamsız boş beleş birşey yazmışsın sonrada engellemişsin ,? gören amme hizmeti yapıyorsun sanacak! malını satıyorsun alan ne için alacaksa alacak! hayret birşey, neyse bende seni engelleyeyim sinirlerim bozulmasın. |
Takip |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigbooss -- 4 Mart 2021; 23:59:3 > |
Shop4tr üzerinden vergi dahil 550ye alınıyor zaten uğraşmayın < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigbooss -- 6 Mart 2021; 13:53:7 > |
vergisiz olarak şuan 480 lira shop4trde. kapına gelince 70 tl vergi ödersin tahminimce |