Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILIK => Xiaomi Mi Box S 4K (1. Nesil) 1100 TL ! Satın Al 15 Temmuz 2024 15:01 1 1 SATILIK => Xiaomi Mi Box S 4K (1. Nesil) 1100 TL ! Arkadaşlar herkese merhabalar ,Başlıkta da yazdığı gibi ürün satılıktır .Yine forumdan almış olduğum bir üründür , 2 yıldır sorunsuz şekilde kullanıyorum problemi kusuru sorunu yoktur .Garantisi bitmiştir . Satma sebebim Homatics Box R 4K Plus almış olmamdır . Yoksa başka bir durum yoktur .Fiyat olarak : 1.100 TL düşünüyorum .Takas düşünmüyorum .Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1100 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ordu Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Sürat Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILIK => Samsung Galaxy S9 Ultra 16 Ram/1 TB Hafıza + Orjinal Beyaz Smart Book Cover Kılıf ! SATILIK => Optoma UHZ50 4k Hdr Lazer Projeksiyon - 5 Yıl Garanti - Sıfır Ayarında ! SATILIK => Philips 5443/70 Latte Kahve Makinesi (Beyaz) + 4 Paket(Kapalı) Tchibo Kahve !