Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILIK XPERİA XZ Satın Al 10 Şubat 2021 16:17 1 1 SATILIK XPERİA XZ Arkadaşlar ürün arızalıdır. Kardeşime 2017 nisanda alınmıştı. Bir gece çalışır vaziyette iken sabah kapandığını görmüş. Sorunun ne olduğunu bilmiyorum. O açıdan parça niyetine alacak biri çıkarsa telefonun durumunu bilerek almasını istiyorum. Çalıştığı güne kadar kamera, hoparlör yada farklı bir donanımında çalışma problemi söz konusu değildi. Ekranın sağ alt tarafındaki küçük çatlak dşında kasada göze batan birşey yoktur Fiyat belirlemek konusunda zorlandım zira bu şekilde bir satış daha önce hiç yapmadım. O açıdan temsili olarak fiyat yazıyorum teklifleri değerlendiririmFiyat 180 tl İletişim 5548603090 Emre Karadağ Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Adana Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] SATILIK KUTULU VE STOK FANLI RYZEN 5 5600 [SATILDI] SIFIR NİYETİNE 5 EKİM FATURALI İNTEL ARC A750 >>> 5000 TL <<< İ3 14100F + MSI PRO H610M-E + LEXAR THOR 2*8=16 GB 3200 MHZ RAM [SATILDI] SATILIK ORTA SEVİYE OYUNCU SİSTEMİ