Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık YDS hazırlık kitapları Satın Al 28 Kasım 2022 21:20 1 1 Satılık YDS hazırlık kitapları Ahmet Akın, Akın Dil yayınevine ait 4 adet YDS hazırlık kitabı. Kitapları YDS'ye hazırlanma için aldım ancak Kpss iyi geçmeyince YDS'den de vazgeçtim.-İngilizce Ders Notları English Grammar Akın Yayınevi-2000 YDS sorusu Akın Yayınevi-40 Advanced Tests YDS Yökdil Deneme Testleri-İngilizce Sınav Teknikleri YDS, YKS Dil Akın YayıneviKitaplarda tek bir işaretleme yapmadım. Sıfırından farksız durumdalar.Ayrı satış düşünmüyorum10+ Referansı mevcut üyelere önce gönderim sonrasında ödeme şeklinde kargolayabilirim.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 375 TL Miktar : 4 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Denizli Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [satılık] Id Cooling SE-207 Duo Black Cooler Master G750M Yarı Modüler 750+ Bronze PSU Asus Tuf B550 Plus + Ryzen 5600x ref ilanı// 6+2 pin pcie güç çoklayıcı kablo