Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILIK ZALMAN Z5 KASA(RESİM EKLENDİ) VE THERMALTAKE CONTAC 16 SOĞUTUCU Satın Al 27 Ekim 2016 14:35 1 1 SATILIK ZALMAN Z5 KASA(RESİM EKLENDİ) VE THERMALTAKE CONTAC 16 SOĞUTUCU Arkadaşlar Zalman Z5 kasa. Ofisi kapattığımız için bir tek bu parça kaldı. Vatan bilgisayardan alındı. Tertemiz çiziksiz vuruksuz kırıksızdır. Ön tarafa led fanı ben taktım mavi renktir. Alınalı 6 ay oldu. Garantisi mevcut. Kutusu durmaktadır. İşlemci soğutucuda kutusunda hiç açılmadı kullanılmadı. O da vatan bilgisayardan alındı. İstanbul içi elden teslim alabilirsiniz. Bostancı köprüsünün oralardan.Aciliyetim kalmamıştır. Lütfen ölü fiyatlar teklif etmeyin. Fiyatlar zaten uygun. Kasa Fiyat :130 TL İşlemci Soğutucu : SATILDI 40 TL İkisini alana 140 t lSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 130 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 1 Kasım 2016 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILDI Cooler Master Hyper 103 LED Soğutucu SATILIK THERMALTAKE CONTACT 16 SIFIR KUTUSUNDA İŞLEMCİ SOĞUTUCU SATILIK ZALMAN Z5 KASA(RESİM EKLENDİ) VE THERMALTAKE CONTAC 16 SOĞUTUCU SATILDI CORSAIR 8GB Vengeance DDR3 1600MHz CL9 GARANTİLİ