Şimdi Ara

SATILIK Zalman ZM-NC3 Laptop Soğutucu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ürün 2018 yılında alındı. 6 ay kullanılıp kaldırıldı. Resimlerden de görülebileceği gibi tertemiz bir üründür. Çalışır videosu da mevcuttur. Faturası ve kutusu yoktur.

Kullandığım süre boyunca ürün ile ilgili görüşlerim şu şekildedir;

*Öyle bahsedildiği gibi çok sessiz bir ürün değil. Çalışması gayet net duyuluyor. Beni rahatsız etmiyor fakat sessiz ortamlarda mutlaka duyacaksınız.

*USB çoklayıcısı sadece 1 adet ve aşağı yukarı ayarlanabilir özelliği mevcut değil. Sağından solundan altına kitap ile kaldırarak yükseltiyorum ben gerektiğinde. İlginçtirki bu şekilde sağdan soldan biraz yükselttiğimde bir hayli daha sessiz çalışıyor.

*Yaklaşık 7 derece civarı fark yaratıyor. Oldukça güçlü bir soğutma özelliği mevcut. Normalde CPU 80 dereceye yakın çalışırken ürün açıkken 72-73 derecelerde sabitleniyor.

Genellikle gece açık bıraktığım için veya oyun oynarken kullandığımdan soğutucunun sesi bana rahatsızlık vermiyor, amacı olan soğutma işini en iyi şekilde yapan ürünlerden birisidir bana göre.

Buradaki ürün ile aynıdır
    www.hepsiburada.com
    Zalman ZM-NC3 200mm Fan 12"-17" Ultra Sessiz Notebook Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/zalman-zm-nc3-200mm-fan-12-17-ultra-sessiz-notebook-sogutucu-pm-bs40532
    . Havale sonrası kargo ile gönderilir. Fiyat 125 TL sondur. Takas, indirim ve pazarlık yoktur.

Havale sonrası kargo ile heryere gönderilir. Kargo ücreti alıcıya aittir.

Videoda çalışır durumda ve seri numarası görünen ürün size gelecektir. Bu yüzden kargodan oluşabilecek sorunlarda mesuliyet kabul edilmeyecektir.

SATILIK Zalman ZM-NC3 Laptop SoğutucuSATILIK Zalman ZM-NC3 Laptop Soğutucu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NnapolyonN -- 24 Ekim 2020; 16:30:35 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.