Şimdi Ara

Satılmayan Araçlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
10.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
     Satılmayan Araçlar
     Satılmayan Araçlar
     Satılmayan Araçlar
     Satılmayan Araçlar
     Satılmayan Araçlar
     Satılmayan Araçlar
     Satılmayan Araçlar
     Satılmayan Araçlar
     Satılmayan Araçlar
     Satılmayan Araçlar
     Satılmayan Araçlar

• FORD FAVLİKESİNİ gördünüz, OPEL FAVLİKESİNİ de gördünüz, şimdi de VOLKSWAGEN FAVLİKESİ...!

("FAVLİKE" = Banker Bilo filminde İlyas Salman Münich sandığı İstanbul'da bir vatandaşa "FABRİKA" soruyor, ama zavallım "FAVLİKE" diyor, ona atfen)

Satılmayan Araçlar
     Satılmayan Araçlar
     Satılmayan Araçlar
     Satılmayan Araçlar
     Satılmayan Araçlar
     Satılmayan Araçlar
     Satılmayan Araçlar
     Satılmayan Araçlar
     Satılmayan Araçlar
     Satılmayan Araçlar
     Satılmayan Araçlar
     Satılmayan Araçlar
     Satılmayan Araçlar
     Satılmayan Araçlar
     Satılmayan Araçlar
     Satılmayan Araçlar
     Satılmayan Araçlar
     Satılmayan Araçlar
     Satılmayan Araçlar
     Satılmayan Araçlar
     Satılmayan Araçlar
     Satılmayan Araçlar
     Satılmayan Araçlar
     Satılmayan Araçlar

• mercedes ve bmw de isterük...
    audide olsa olur
    porsche ye hiç hayır demeyiz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Whisper911

mercedes ve bmw de isterük...
    audide olsa olur

e46 3 serisinin üretim videosu tamamını izlemenizi tavsiye ederim.

http://video.google.com/videoplay?docid=-6390440238503396689&hl=tr

• Volkswagen'ininki görmesek eksik kalırdı zaten.

Bu arada dikkatimi çeken Insignia'nın ön farlarında halojen olanlar da varmış.Resimlerdeki farlar mercekli değil.

Konuya dönersek satılmayan araç diye birşey yok.Bir şekilde fabrika elinden çıkarıyor.Yeni model üretiminde ise zaten bir önceki modele bildiğim kadarıyla sadık kalınarak geliştirmeler-değişiklikler vs. yapılıyor.
  • yıl bitmeden manyak ötesi indirimlerle eritiyolar sanırım mesela kasım aralıkda 2008 0 arçları büyük indirimle satılıyor ama 1 ay sonra arabanın modelinden 1 yıl gidiyor o
  • fotolar güzel ve ilgi çekici
  • quote:

Orjinalden alıntı: bucakli
    Volkswagen'ininki görmesek eksik kalırdı zaten.

Kaldırabilirim, kendi VW marka forumumuzda Yeni GOLF VI ve PASSAT başlıklarına ekledim. PM atmanız yeterli.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tanergode

quote:

Orjinalden alıntı: bucakli
    Volkswagen'ininki görmesek eksik kalırdı zaten.

Kaldırabilirim, kendi VW marka forumumuzda Yeni GOLF VI ve PASSAT başlıklarına ekledim. PM atmanız yeterli.

dursun bence. paylaşım için teşekkürler.
  •  Satılmayan Araçlar

daha fabrikadan cikmadan itilmeye başlanmasi hiç iyi birsey değil. Araç arizaya meğilli olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyhunberber -- 2 Mart 2009; 10:13:13 >
  • Otomobil fabrikalarında üretim bandında çalışan vefakâr Türk işçilerine buradan selam ve sevgilerimi yolluyorum. Türkiye'ye gidecek araçların vidasını biraz daha iyi sıkın, deposuna 5 değil 10 litre yakıt koyun, zulaya bir anahtar daha saklayın, kilometresini 995.000 yapın (5.000 km avantadan gidelim), Hüseyin'in sipariş ettiği normal farları Hans'ın sipariş ettiği Adaptif Bi-Xenon farlarıyla değişrin, 215 değil 225 lastik takın, amcam selam söyledi, mümkünse iyi birşey olsun, el altında bir de navigasyon ekleyin, deri koltukların üzerini kumaş kaplayın, biz burada sökeriz. Türkiye'ye bu şekilde paketlenip gönderilen araçların üzerine "ÇAKTIRMA" yazın, biz anlarız.
  • bi şekilde fiyat düşürüp satıyorlar.mesela gidin KIA bayisine taaa 2007 model arabalar duruyor...satamıyorlar
  • satılmayan eski kasa araçları büyük indirimle satılıyor...arkadaşların dediği gibi satılmayan araç yoktur...
    Yeni kasa opel corsalar çıktığı zaman eski kasa corsaları büyük indirimle sattılar.çok aramamıza rağmen hiç bir yerde bulamamıştık.çünkü çoktan bütün bayiler eski kasa araçların hepsini satmıştı.
  • Çok ucuza satsalarda alsak
  • quote:

Otomobil fabrikalarında üretim bandında çalışan vefakâr Türk işçilerine buradan selam ve sevgilerimi yolluyorum. Türkiye'ye gidecek araçların vidasını biraz daha iyi sıkın, deposuna 5 değil 10 litre yakıt koyun, zulaya bir anahtar daha saklayın, kilometresini 995.000 yapın (5.000 km avantadan gidelim), Hüseyin'in sipariş ettiği normal farları Hans'ın sipariş ettiği Adaptif Bi-Xenon farlarıyla değişrin, 215 değil 225 lastik takın, amcam selam söyledi, mümkünse iyi birşey olsun, el altında bir de navigasyon ekleyin, deri koltukların üzerini kumaş kaplayın, biz burada sökeriz. Türkiye'ye bu şekilde paketlenip gönderilen araçların üzerine "ÇAKTIRMA" yazın, biz anlarız.

İnşallah sesini duyarlar

• quote:

Orjinalden alıntı: erain

quote:

Orjinalden alıntı: Whisper911

mercedes ve bmw de isterük...
    audide olsa olur

e46 3 serisinin üretim videosu tamamını izlemenizi tavsiye ederim.

http://video.google.com/videoplay?docid=-6390440238503396689&hl=tr

teşekkürler bu tür videolar çok hoşuma gidiyor zaten
    geliştir tasarla üret sat zor iş

• quote:

Daha neler neler var...

Almanya'nın Köln kentindeki FORD Fabrikasına yan sanayi tarafından üretilen parçalar (koltuk, kablo bağları, kapı içi armatürler, camlar, silecek, far ve stoplar, yürür aksam, lastik ve jantlar vb.) uzun bir YÜRÜR BANT (KONVEYÖR) ile taşınır, köprü gibi ve üstü kapalıdır. Köln'deki FORD fabrikasını görenler teyit edeceklerdir.

Her otomobil fabrikası LOJİSTİK olarak en avantajlı yerde kurulmuştur. Liman ve/veya demiryolu bağlantısı çok yakın yerlere. Kendi elektriğini üretir, doğalgaz, su, atıksu, havalandırma, baca ve baca filtreleri, teshin merkezi, kendi hastanesi, acil durum helikopteri, kendi polisi, itfaiyesi, otobüsü, çok geniş ve gelişmiş güvenlik sistemi, lokantası, yemekhanesi, spor tesisleri, havuzu, okulu, eğitim tesisleri mevcuttur.

Kendi başına bir devlettir.

Satılmayan Araçlar

işte bu çok ilmimi çekti paylaşım için çooooooooook teşekkürler taner abi

• @Tanergode
    Valla Vw nin fotolarına bi yerden sonra bakmadım.O kadar golfü falan bi arada görmeye dayanamayacak kalbim
  • @Tanergode fotolar çok güzel, palaşım için saol
  • vay bea ne evrelermiş bea
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.