Şimdi Ara

-SATILMIŞTIR-AMD SAPPHIRE R9 280X VAPOR-X GDDR5 3GB 384Bit DX11.2 Ekran Kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 -SATILMIŞTIR-AMD SAPPHIRE R9 280X VAPOR-X GDDR5 3GB 384Bit DX11.2 Ekran Kartı
    Ürün Kayseri'ye satılmıştır.

Ürünüm R9 280X serileri içinde "VAPOR" model olarak en iyilerindendir. Ürünümün oyun performansını youtube'dan görebilirsiniz. 1050ti'lerden benzer ve biraz daha iyi performansı vardır.Bakımları güzelce yapılmıştır, tozları alınmış, çoğu kişinin yapamadığı ekran kartı işlemcisi termal macun bakımı bile yapılmıştır. Görsel temsilidir. -SATILMIŞTIR-AMD SAPPHIRE R9 280X VAPOR-X GDDR5 3GB 384Bit DX11.2 Ekran Kartı-SATILMIŞTIR-AMD SAPPHIRE R9 280X VAPOR-X GDDR5 3GB 384Bit DX11.2 Ekran Kartı
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
    Fiyat : 1000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• 1050 ti ile hemen hemen denk bir karta, 1050 ti 2. el fiyatından 250 lira fazlasını istemek.

1. Kartınız 2013 yılı, 1050 ti 2016 yılı daha güncel mimari ve yazılım desteği var.
    2. Kartınız 250w TDP ye sahip, 1050 ti ise 75w TDP ye sahip. Yani kartınız 1050 ti dan tamı tamına 3.3 kat daha fazla güç tüketiyor şaka gibi :))
    3. Kartınız 3 fanlı soğutmaya da sahip olsa 250w güç tükettiği için haliyle daha çok ısınır ve daha çok gürültülü çalışır...

Şimdi soruyorum size tüm bunları düşündüğünüzde max ederi 500-600 TL arası olacak kartınıza 1050 ti dan 250 lira daha fazla olarak 1.000 tl istemek...

KART r9 280x hiper duper süper turbo modeli falanda bizim gözden kaçırdığımız bir şey mi var?
  • uygun fiyat hocam hayırlı satışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: vBuuren

uygun fiyat hocam hayırlı satışlar
    +1 durmaz satılır hemen
  • bu kart hd 7950 ile aynı değil miydi? yanlış mı hatırlıyorum?
  • Becca_Pramheda B kullanıcısına yanıt
    HD 7970 ile aynı hocam 7950 değil :) Ama tabi 280x bir üst nesil olduğu için 7970'e göre hem yeni mimari hem de güç tüketimi daha az. Kağıt üstünde aynı kartlar desek daha doğru olur heralde :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xPixa -- 9 Haziran 2020; 22:54:12 >
  • 1050 ti ile hemen hemen denk bir karta, 1050 ti 2. el fiyatından 250 lira fazlasını istemek.

1. Kartınız 2013 yılı, 1050 ti 2016 yılı daha güncel mimari ve yazılım desteği var.
    2. Kartınız 250w TDP ye sahip, 1050 ti ise 75w TDP ye sahip. Yani kartınız 1050 ti dan tamı tamına 3.3 kat daha fazla güç tüketiyor şaka gibi :))
    3. Kartınız 3 fanlı soğutmaya da sahip olsa 250w güç tükettiği için haliyle daha çok ısınır ve daha çok gürültülü çalışır...

Şimdi soruyorum size tüm bunları düşündüğünüzde max ederi 500-600 TL arası olacak kartınıza 1050 ti dan 250 lira daha fazla olarak 1.000 tl istemek...

KART r9 280x hiper duper süper turbo modeli falanda bizim gözden kaçırdığımız bir şey mi var?
  • Aynı kart 3-4 ay önce 400 liraya satılıyordu. Dolar 12 tl oldu bizim mi haberimiz yok
  • emrekaradag kullanıcısına yanıt
    Dolarla alakası yok. Çok sevdiğim ve % 100 uyumlu olarak bize söylenmiş bir söz var. Her millet hak ettiği şekilde yönetilir.

Dolar aynı ama satıcılar acayip iyi. 2. el satanla sıfır satan adam aynı zaten, zihniyet olarak.

Halk böyle iken, satıcılar böyle iken herşey mübah bize.
  • Arkadaşlar eleştirilerinize saygı duyuyorum. Kartımın değişik marka ve modellerinde de daha az fiyata da ve internette daha fazla fiyata da satıldığı olmuştur. Benim şu anda talep ettiğim miktarı hakettiğini düşünmekteyim. Teşekkürler.
  • mavizamanda kullanıcısına yanıt
    Bakalım alıcı aynı düşüncede olacak mı? Hadi hayırlısı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam komik olmayın. gigabyte rx570 şuan forumda 800 tl. asus strix gtx 970 forumda şuan 850 tl. her ikisi de sizin kartınızdan hem daha güncel mimari hem daha güçlü hemde neredeyse yarı yarıya daha az güç tüketiyor. Sizin de kapıldığınızı gördüğüm hastalık şu. Bizim milletimiz bir ürün satacağı zaman piyasaya bakar. Mesela aynı üründen 2 tane ilan gördü diyelim. Bir ilanda ürün için 3 lira diğerinde 5 lira isteniyor. Bizim insanımız 3 liralık ilanı görmezden gelip algıda seçicilik ile ''Benim ürünüm 5 lira ediyormuş. O halde ben 7 lira yazayım. Pazarlık eden olursa 6 liraya inerim etmezlerse güzel kar ederim'' mantığı ile bakıyorlar.

Şimdi size çok içten bir soru sormak istiyorum ve samimi bir şekilde cevap verirseniz çok sevinirim.
    https://forum.donanimhaber.com/satilik-gigabyte-gaming-rgb-rx570-4gb--140968626#140968626

rx 570 şuan 800 lira. Pazarlık payı var yazmış ilan sahibi 750 liraya satacak anlaşılan
    https://forum.donanimhaber.com/satilik-asus-gtx970-strix--142934913

gtx 970 strix modeli 850 lira

Şimdi gelelim soruya.
    techpower.com verilerine göre sizin kartınızdan %32 daha hızlı olan rx 570 şaun 750 tl iken,
    sizin kartınızdan %36 daha hızlı olan gtx 970 şuan 850 tl iken,
    siz alıcı olsanız sizin kartınıza 1000 tl verir miydiniz? Açık yüreklilikle ve samimiyetle cevaplarsanız çok sevinirim

• Arkadaşlar ekran kartımın fiyatını hakettiğini düşünüyorum. Muadilleri olan ya da olabilecek 1050ti ya da 3 gb 1060'ın sıfır fiyatı ortalama 1300- 2000 ++'dır. İkinci elinde bu fiyattan işlem görmesi gayet normaldir. Yazınızda ilgili bahsettiğiniz ekran kartlarına ben daha çok fiyat yazardım. Kimisi elindeki kartları nakite çevirmek için ya da bir an önce elinden çıkarmak için aceleden fiyatı düşürdüğü olmuştur. Bunları gözden kaçırmayınız. Eleştirilerinize saygı duymakla beraber sanki maske ya da yiyecek stoğu yapmışım gibi acımasız eleştirileri hakettiğimi düşünmüyorum. Ürünümün fiyatı budur.
  • Arkadaş noktayı koymuş. Bırakalım harikalar diyarında mutlu mesut yaşasın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam bırak gözünü seveyim. Bak bir üye mesaj attı bana. Sana kartın için gtx 1060 + 150tl para teklif etmiş. Sen ise mining yapılmadı ise +200 tl isterim yazmışsın. Kendisine de söyledim ekran görüntüsünü buraya atmasını. Forum görsün nasıl bir sazan avında olduğunu. İyi niyetli olmadığınızı tam olarak gösterdiniz. Ava giderken avlanmışsınız. Kendinizi zeki, insanları salak sanmak bu olsa gerek.
    Yorumu okuyan herkesin ilan sahibi ile ilgili kişisel not eklemesini ve kendisine asla mal satmamasını tavsiye ediyorum
  • Kardeşim ne sazan avı olacak, 3 gb 1060'a 150 tl veren adamın sonra da sizinle arkadan görüşen niyetini sorgulamıyosun da benim niyetimi sorguluyorsun. Ben o kartın mining ya da tamir olmadığını nerden bilebilirim! Ankara'da isen gel sana göstereyim kartı çatır çatır oyun oynattığını! Bir de utanmadan karalamaya çalışıyorsun, forumda buraya kayıtlı değil ama 4 kişiye çeşitli malzeme sattım ben. Kimseden de olumsuz geri dönüş olmadı! Fiyatım bu, dilediğin kadar baltayabilirsin ilanımı! Fiyatım zamanın durumuna göre düşerde artarda! Birde bana güya asla mal satmamasını yazdıracakmışsın! Komiksin ve saçmasın. Şimdi fiyat bu! Gücün yetiyorsa değiştirt fiyatı! Alan almayan herkese sesleniyorum kartımın fiyatı budur! Bu ilana anlamsız şikayet gelipte kapanırsa 1000 defa yine aynı fiyattan açarım. 1000 defa kaldırılırsa AYNI FİYATTAN 1001 kez açarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavizamanda -- 10 Haziran 2020; 15:21:16 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.