Şimdi Ara

SATIN ALICAM KOXP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaw beyler bi ara satılıodu hala satılıomu ? bana koxp lazımda internetten 1325 için koxp indirdim ama kullanmaya cesaret edemedim key logger wardır die... sizlede paylaşmak istemedim o yüsden satan birini biliosanız (tabi saalam olcak) lazım bize koxp ama eski koxp'un yaptıının aynısını yapıcak istediim yerde bank bilmem ne herşey olucak hade bakim cvp bekliom :D
    PM ATARSANIZ SEWİNİRİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elfia -- 23 Nisan 2006; 12:40:27 >

• ii b.. yiyon

banlanırsın işşallah
  • hocam cok ayıp yaaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: elfia

SATIN ALICAM KOXP

iyi *** yiycen tövbe tövbeeee.Yok kardeşim kalmadı koxp.hade 2L pls
  • O KADAR KOXP CU SEREFSIZLER VARKI NE ANASI KALDI NE BABASI ALAYIN A BUGUNE KADAR KULLANMADIM ZATEN KULLANSAM 61 LVL OLMAZDIM 67 68 OLURDUM
  • yaw beyler ben normalde knight oynayan biri deilim şu anda o fun server'da oynuom test server hızlı kasmalı server ondan yaw normal server'Larında oynamıom zati ordaki i.neleri kesecem de hızlı lvl kasmak için sişzde ayıplamayın yaw
  • quote:

Orjinalden alıntı: FjardeVarlden

O KADAR KOXP CU SEREFSIZLER VARKI NE ANASI KALDI NE BABASI ALAYIN A BUGUNE KADAR KULLANMADIM ZATEN KULLANSAM 61 LVL OLMAZDIM 67 68 OLURDUM

hocam ayak yapma millete biz senin oyuna nezaman basladıgını nerden bilelim ...
    benim oynadıgım zamanlarda hic bole seyler yoktu ... gittikce b*kunu cıkarıyolar oyunun

NOT: YANLIS ANLASILMASI KİMSEYİ SUCLADIGIM FALAN YOK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj seco -- 23 Nisan 2006; 12:48:03 >

• BEN NICK DEGISTIM DRUNKARD TI NICKIM 2005 IN 12 AYINDA BASLADIM OYUNA
  • ben o test server'a başlayalı 2 gün oldu ama koxp'un çıkmadıı zamanlardada oynadıım oldu knight online ben gerçekten knight oynamam test server'ı hoşuma gitti takılıom bi yardım istedim istemez olaydım yaw yakınınızda olsam boacaksınız heralde ilgilenmeyen yazmasın kardeşim yaa bi yerden yere vurmadıınız kaldı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.