Bildirim
Satın alıp okuduğunuz kitapları ne yapıyorsunuz.
Milka MMMAX Oreo Tablet Çikolata 300 gr : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/dp/B0D6WV648N?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
11 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Evde duruyor.Başkasına vermeye kıyamıyorum. -
Kendi kitaplığımda muhafaza ediyorum. İleride bir evim olduğu zaman güzel bir kütüphane yapmayı düşünüyorum odama.quote:
Orijinalden alıntı: Tobizume
Evde duruyor.Başkasına vermeye kıyamıyorum. -
O kitaplara baktıkça mutlu oluyorum be -
Güzelce saklıyorum 1 gün evim olursa 1 odam kütüphane olacak ve bakıp bakıp mutlu olacağım -
quote:
Orijinalden alıntı: karakorsan95
Güzelce saklıyorum 1 gün evim olursa 1 odam kütüphane olacak ve bakıp bakıp mutlu olacağım
Benim fikrimde böyle. -
Rafımda saklıyorum. Seri olmayan kitapları takas yapıyorum ancak fantastik kurgu ve seri kitaplarımı hayatta vermem . Onun dışında eşe dosta hediye ediyorum bazen. Benim de kendi evime geçince güzel bir kütüphane yapma düşüncem var.quote:
Orijinalden alıntı: karakorsan95
Güzelce saklıyorum 1 gün evim olursa 1 odam kütüphane olacak ve bakıp bakıp mutlu olacağım -
Kitaplığıma diziyorum.quote:
Orijinalden alıntı: Kreus
Rafımda saklıyorum. Seri olmayan kitapları takas yapıyorum ancak fantastik kurgu ve seri kitaplarımı hayatta vermem . Onun dışında eşe dosta hediye ediyorum bazen. Benim de kendi evime geçince güzel bir kütüphane yapma düşüncem var.
Alıntıları Göster -
Bazi ozel kitaplarim haric, ya satiyorum ya da bir arkadasa bedava veriyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Psikopat -- 30 Ekim 2014; 22:08:36 > -
Kitaplığımda biriktiriyorum. Ara sıra okumak isteyen arkadaşlarıma veriyorum. Tabi geri getirmek ve kitabı yıpratmamak şartıyla. Diğer arkadaşlar gibi ilerde bir evim olduğunda güzel bir kütüphane yaptırma niyetindeyim.quote:
Orijinalden alıntı: -Psikopat
Bazi ozel kitaplarim haric, ya satiyorum ya da bir arkadasa bedava veriyorum. -
Tabiki de kitaplığıma koyuyorum ve ileride okuduğum kitaplar için oda yapmayı bu odaya da okuduğum kitapları sıralamayı düşünüyorum. -
Okumak isteyen ve güvendiğim arkadaşlarıma veriyorum veya uygun fiyata takaslıyorum kitapçılarda. -
Hiçbir zaman okuduktan sonra kitaplarımı satmam veya kimseye ödünç vermem. Onların yeri kitaplığım.quote:
Orijinalden alıntı: Zig Zag
Okumak isteyen ve güvendiğim arkadaşlarıma veriyorum veya uygun fiyata takaslıyorum kitapçılarda. -
Herkesin mi hayali benim gibi ileride kütüphane yapmak mıymış :D Beyler inşallah eşlerimiz yok bunlar çok tozlanıyor at şunları yer kaplıyor falan demez :D -
quote:
Orijinalden alıntı: NedenAllahım
Herkesin mi hayali benim gibi ileride kütüphane yapmak mıymış :D Beyler inşallah eşlerimiz yok bunlar çok tozlanıyor at şunları yer kaplıyor falan demez :D
Benim de o yönde bir korkum var -
okumadığım ya da hoşuma gitmeyen kitapları okul kütüphanelerine veriyorum. ama sevdiğim ve tekrar okumak istediğim önemli kitapları saklıyorum. -
Bir kısmını takasa ayırdım gerisi sabit duruyor.quote:
Orijinalden alıntı: Aelthalyste
okumadığım ya da hoşuma gitmeyen kitapları okul kütüphanelerine veriyorum. ama sevdiğim ve tekrar okumak istediğim önemli kitapları saklıyorum. -
Kitaplığıma koyuyorum.quote:
Orijinalden alıntı: Sentez*
Bir kısmını takasa ayırdım gerisi sabit duruyor.
Alıntıları Göster -
kitaplığımda. kıskanıyorum kitaplarımı. kimseye vermeye taraftar değilim. zaten hepsine ismimi ve okuduğum tarihi yazarım.quote:
Orijinalden alıntı: janjanahmet
Kitaplığıma koyuyorum.
Alıntıları Göster -
hak eden insanlara vereceğim
Benzer içerikler
- montaigne nasıl okunur
- nutuk hangi yayından okunmalı
- martin eden hangi yayınevinden okunmalı
- okuduğumu anlamıyorum
- haritada kaybolmak özet
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X