Şimdi Ara

Satın alıp okuduğunuz kitapları ne yapıyorsunuz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
2.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Okuyup bitirdiğiniz kitapları be yapıyosunuz bitiktirip bi daha okuyomusunuz. Ben okul kütüphanesine bağış yapıyorum.

• Evde duruyor.Başkasına vermeye kıyamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tobizume

Evde duruyor.Başkasına vermeye kıyamıyorum.
    Kendi kitaplığımda muhafaza ediyorum. İleride bir evim olduğu zaman güzel bir kütüphane yapmayı düşünüyorum odama.
  • O kitaplara baktıkça mutlu oluyorum be
  • Güzelce saklıyorum 1 gün evim olursa 1 odam kütüphane olacak ve bakıp bakıp mutlu olacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: karakorsan95

Güzelce saklıyorum 1 gün evim olursa 1 odam kütüphane olacak ve bakıp bakıp mutlu olacağım

Benim fikrimde böyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karakorsan95

Güzelce saklıyorum 1 gün evim olursa 1 odam kütüphane olacak ve bakıp bakıp mutlu olacağım
    Rafımda saklıyorum. Seri olmayan kitapları takas yapıyorum ancak fantastik kurgu ve seri kitaplarımı hayatta vermem . Onun dışında eşe dosta hediye ediyorum bazen. Benim de kendi evime geçince güzel bir kütüphane yapma düşüncem var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kreus

Rafımda saklıyorum. Seri olmayan kitapları takas yapıyorum ancak fantastik kurgu ve seri kitaplarımı hayatta vermem . Onun dışında eşe dosta hediye ediyorum bazen. Benim de kendi evime geçince güzel bir kütüphane yapma düşüncem var.

Alıntıları Göster
    Kitaplığıma diziyorum.
  • Bazi ozel kitaplarim haric, ya satiyorum ya da bir arkadasa bedava veriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Psikopat -- 30 Ekim 2014; 22:08:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Psikopat

Bazi ozel kitaplarim haric, ya satiyorum ya da bir arkadasa bedava veriyorum.
    Kitaplığımda biriktiriyorum. Ara sıra okumak isteyen arkadaşlarıma veriyorum. Tabi geri getirmek ve kitabı yıpratmamak şartıyla. Diğer arkadaşlar gibi ilerde bir evim olduğunda güzel bir kütüphane yaptırma niyetindeyim.
  • Tabiki de kitaplığıma koyuyorum ve ileride okuduğum kitaplar için oda yapmayı bu odaya da okuduğum kitapları sıralamayı düşünüyorum.
  • Okumak isteyen ve güvendiğim arkadaşlarıma veriyorum veya uygun fiyata takaslıyorum kitapçılarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zig Zag

Okumak isteyen ve güvendiğim arkadaşlarıma veriyorum veya uygun fiyata takaslıyorum kitapçılarda.
    Hiçbir zaman okuduktan sonra kitaplarımı satmam veya kimseye ödünç vermem. Onların yeri kitaplığım.
  • Herkesin mi hayali benim gibi ileride kütüphane yapmak mıymış :D Beyler inşallah eşlerimiz yok bunlar çok tozlanıyor at şunları yer kaplıyor falan demez :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: NedenAllahım

Herkesin mi hayali benim gibi ileride kütüphane yapmak mıymış :D Beyler inşallah eşlerimiz yok bunlar çok tozlanıyor at şunları yer kaplıyor falan demez :D

Benim de o yönde bir korkum var
  • okumadığım ya da hoşuma gitmeyen kitapları okul kütüphanelerine veriyorum. ama sevdiğim ve tekrar okumak istediğim önemli kitapları saklıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aelthalyste

okumadığım ya da hoşuma gitmeyen kitapları okul kütüphanelerine veriyorum. ama sevdiğim ve tekrar okumak istediğim önemli kitapları saklıyorum.
    Bir kısmını takasa ayırdım gerisi sabit duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sentez*

Bir kısmını takasa ayırdım gerisi sabit duruyor.

Alıntıları Göster
    Kitaplığıma koyuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: janjanahmet

Kitaplığıma koyuyorum.

Alıntıları Göster
    kitaplığımda. kıskanıyorum kitaplarımı. kimseye vermeye taraftar değilim. zaten hepsine ismimi ve okuduğum tarihi yazarım.
  • hak eden insanlara vereceğim
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.