Şimdi Ara

Satış Ortaklığı Sistemi kazandırıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bundan 10 yıl öncesine kadar ülkemize internetten alışveriş diye bir şey yoktu.Avrupa ve Amerikada uzun yıllardır olan milyonlarca insana ekmek kapısı olan fakat bizde olamayan internetten alışveriş....
    Ama şimdi?
    Şuan herkesin evinde internet var,gencinden yaşlısına herkes artık internete giriyor ve alışveriş yapabiliyor.Evet arkadaşlar bunu neden fırsata çevirmeyelim?

herkesin kafasında yanlış bir olgu var internetten para kazanılamayacağına dair.önceden öyleydi ama şimdi değil.Nedenmi?Çünkü artık herşey değişti.çok önemli ve oturmuş para kazanma sistemleri çıktı ortaya.Ve inanın dünyada birçok sadece bu sistemlerden evini geçindiriyor,ve çok rahat bir şeklide bizden daha iyi durumdalar,peki biz neden onlar gibi olamayalım,neden kendimize ek gelir kapısı oluşturmayalım.neden bizde internetten para kazanmayalım arkadaşlar?

şuan araştırmalarıma göre dünyadaki ismi affiliate marketing yani satış ortaklığı sistemi benim gözümde pazarlamacılar için mükemmel bir internetten para kazanma şekli.biraz araştırırsanız sizde bilgi sahibi olabilirsiniz.Bende pazarlamacıyım.ve bir gün pazarlama ve satış bile sadece internetten olacak.ben buna inanıyorum.Evet satış ortaklığı sistemi hakkında sizlere kısa bir bilgi vereceğim.

bu sistem için ortaya çıkmış dünyada çok popüler siteler var.bunlardan bence en iyisi olan clickbank,
    Ülkemiz de ise xticaret.eğer ingilizceniz varsa çok şanslısınız tüm dünyaya hitap edebileceksiniz.ama benim gibi yabancı diliniz yoksa xticaretle idare edecksiniz:))

evet arkadaşlar, bu sistemde bir çok üretici firma var,ve sen istediğin firmanın ürününe satış ortağı oluyorsun.bu firma sana bir link veriyor.sen bu linki istediğin yerde kullan.forumlarda,bloglarda,facebookta,sosyal ağlarda...vs.eğer bir kişi sana verilen link üzerinden üretici firmanın sitesine yönlenip o ürünü satın aldığı zaman sana verilecek komisyon direk senin hesabına yatıyor.yani siz gece uyurken bile hesabınıza para yatmış olabilir.Biraz emek istiyor tabi.ama günde 2 saat ayırsanız bu işe aylık 1000-3000 arası bir gelir elde edebilirsiniz tabi hemen değil.ama ingilizceniz olupta clickbank üzerinden yaparsanız bu işi o zaman ihya oldunuz!

arkadaşlar fazla söze gerek yok.ben bu işi yapıyorum ve yapan arkadaşlarımda var.örneğin şimdi size bir link vericem siz o linke tıklayıp firmanın ürünü aldığınızda bende komisyon kazanacağım.bu işi sizde yapabilirsiniz.benim temsil ettiğim ürün goomasss......

nedir bu goomasss?

goomass ,satış ortaklığı sistemini a'dan z'ye öğreten sizi internet pazarlamacısı gibi yetiştiren sizi bu konuda çok önemli bilgilerle donatan bir sistem.ben aldım ve kullandım.Şuan bu sistem sayesinde internetten para nasıl kazanılır çok iyi biliyorum.Arkadaşlar sizde öğrenin,ek gelirin kimseye zararı olmaz.bir sonraki yazımda görüşmek üzere saygılar......https://satisortakligisistemivegoomass.blogspot.com.tr/

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.