Şimdi Ara

SATLIK FULL+FULL 2004 MEGANE 2 DYNAMİQUE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Araç 2004 model 1.6 16V 115 HP gücünde Full Dynamique versiyonudur. Orjinal 73000 km dedir.
    60.000 km ye kadar Yetkili Servis bakımlıdır.Tüm kayıtları serviste mevcuttur. Daha sonraki bir yağ değişimi dışarda özel serviste yapılmıştır.Yağmur, Far, Park sensörü, Digital Klima, Sunroof, Abs ve 6 Airbag vardır. Araçta kaza darbe değişen kesinlikle yoktur. Sağ tarafta 3 parça boya vardır (Aşağıda işaretlidir) Aracın bütün özelliklerini işaretledim, hepsi faal durumdadır.Araçta kesinlikle hiçbir sorun yoktur. Motor, şanzıman ve yürür tamamen sorunsuz ve bakımlıdır.İstediğiniz serviste expertiz yaptırabilirsiniz, ustaya gösterebilirsiniz.
    Araç samsundadır ve gerçekten güzeldir. Dışardan gelecekler için değecek bir arabadır ücretini fazla bulmazsanız. 23750 TL

Aracımın ilanı ;
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-panoramik-cam-tavan-plusotomatik-vites-megane-2-hb-dynamique-142332000/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leventatik -- 3 Kasım 2013; 17:35:18 >

• Tam aradığım araç benim aracı satmış olsaydım bugün yola çıkardım
    lpg yok sanırım mobilden giriyorum göremedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • leventatik L kullanıcısına yanıt
    evet lpg yok motor orijinal gerçekten bakımlı bi araç. tek satma sebebim yakıtı fazla. bende alalı çok olmadı. lpg konusundada kararsızım taktırsammı satsammı die zaten
  • Otomatik araçların yakıtı fazla malesef
    sorması ayıptır kac krs yakıyor?
    Bende dynamic megane alicam kısmet olursa clio yu satarsam tabi:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8 sene önce 1500 lira hasar kaydı var. okadar büyük ne hasarı vardı? megan hasardan sonra düzen tutmaz zaten
  • benim bir arkadaşımda aynı kasa 2004 modeli var çok memnun 200000 km de canavar gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_MuKa

Otomatik araçların yakıtı fazla malesef

ş.içi 50 kuruş yakıyor ortalama. 100km/10 lt civarı yani..
    ş.dışı sürat yapmassanız 30 kuruş.. 100km/6.5 lt

hocam 1500 lira hasar kaydı çok demişsiniz ama bilemiyorum belki şişirmişlerdir firmadan parayı çok almak için. 500 liralık masrafı 1500 göstermişlerdir. araçta sağ tarafta 3 parça boya var sadece. başkada hiç bi sorunu yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: leventatik

quote:

Orijinalden alıntı: by_MuKa

Otomatik araçların yakıtı fazla malesef

ş.içi 50 kuruş yakıyor ortalama. 100km/10 lt civarı yani..
    ş.dışı sürat yapmassanız 30 kuruş.. 100km/6.5 lt

hocam 1500 lira hasar kaydı çok demişsiniz ama bilemiyorum belki şişirmişlerdir firmadan parayı çok almak için. 500 liralık masrafı 1500 göstermişlerdir. araçta sağ tarafta 3 parça boya var sadece. başkada hiç bi sorunu yok.

hocam 3 parça boyaya 8 sene önce 1500 lira almaları mümkün değil mercedes değil sonuçta.
    alttan hasar almış olabilir alt takım düzen tutmaz alttan alınan darbelerde

• pompacinin-intikami P kullanıcısına yanıt
    şöle deyim 2007 de ssıfır getzim vardı sağ tarafta aynı yerde 3 parça boya yaptırdım. cepten verdim kaskoda deil. 700 tl tutmuştu o zaman. yani bu olaydan 1 sene sonra. demek istediğim tutuyo o kadar masraf.
    ayrıca bu arabadaki olayı bilmiyorum ben aldımda böyleydi ama ben serviste expertiz yaptırım aldım 200 tl verip. hiç bi sıkıntı çıkmadı. bende 2 aydır biniyorum araç saat gibi. hiç bi sorunu yok ben yakıtı hariç arabanın herşeyinden memnunum.
  • rakam yüksek...hem de hatchback benzinli bir araç için...

bu aracı ne kurtarıyor...Donanımlı olması...Onun dışında rakam da yüksek gibi geliyor bana...2004 neredeyse 10 senelik bir araca 23000tl çok paradır diye düşünüyorum
  • şehiriçi baya yakıyormuş lpg şart
    bu aracın fiyatı değil bence tüm ikinci el araçların fiyatları yuksek buna benim aracımda dahil bende 2003 clio hb otomatik aracıma 17750 istiyorum ama 17bine bırakıcam sağı solu boyalı araba muaynesi bitmek üzere alan adamında illaki masraflaraı olacak
    eminim arkadaşta alan kişeye bir ikramı güzelliği olacaktır
    aracım satılmış olsaydı ve bu araçta lpgli olsaydı samsuna gelirdim bu araç için tabi sıkı bir pazalık yapmaya herşeyden önemlisi km si düşük bir araba
    Hayırlı satışlar arkadaşım inşallah istediğin fiyata satarsın

• by_MuKa kullanıcısına yanıt
    Tşk ederim arkadaşım arabayı sattım. İki taraf içinde hayırlı bir satış oldu. Yazdığım fiyattan biraz düşükte olsa sonuçta pazarlık sünnettir ayrıca tertemiz bir araba aldı alan kişide. 80 bin km ye kadar kuruş masraf etmesine gerek yok. oda alırken gösterdi, arabayı dediğim şeylerin dışında bir şey çıkmadı zaten. Darısı senin satmana ve temiz bir araba bulmana inş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: leventatik

Tşk ederim arkadaşım arabayı sattım. İki taraf içinde hayırlı bir satış oldu. Yazdığım fiyattan biraz düşükte olsa sonuçta pazarlık sünnettir ayrıca tertemiz bir araba aldı alan kişide. 80 bin km ye kadar kuruş masraf etmesine gerek yok. oda alırken gösterdi, arabayı dediğim şeylerin dışında bir şey çıkmadı zaten. Darısı senin satmana ve temiz bir araba bulmana inş.

hayırlısı olsun
    seninki gibi temizini bulurum inşallah bende
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.