Şimdi Ara

Sattığım aracı geri vermek istiyor ne yapmalıyım? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
2
Favori
12.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ucuz atlatmışsın yine,hadi geçmiş olsun....
  • kalamar01 kullanıcısına yanıt
    Hocam foruma ilanı atın, başlık açın yeter. Aracın marka ve modelinin olduğu forumlara, facebook vs. de atabilirsiniz.
  • Başka ekspere giderek oyunu bozmuşsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aşırı pimpirikli insana araç satmam.
    Iki gün sonra arar bunun surasindan tıkırtı geliyor vs.

Bu insanlardan araç da alinmiyor, ederinin 5-10 fazlasını diyorlar

• Ne kadar iyi niyetli bir insan konu sahibi her şeye tamam diyor
  • Ben çok net konusurdum kardeşim birdaha benı arıcakmısın yoksa ben engelliyim mi ? derdim. Malzeme aldıktan sonra 30 kere arayan adama kıl olurum sankı zorla sattık
  • Merhaba Kardeşim Öncelikle geçmiş olsun böyle tiplerle uğraşmak çok zor babanın oğlundan alsan da sokacaksın expertise sokmalıydı sen satışı yapmışsın bu saatten sonra ilgilenme kardeşim tersle sattığı araba zaten belli 2004 model araba sıfır araç almıyor bu tip işlerden sonra muhattap olmamak gerekiyor. Tanıdıkla zaten asla ticarette yapmayacaksın.
  • Araç satarken expertiz yaptırdıgınız firmalar alıcı ve satıcıya kagıt imzalatır experden sonra , yani bu durum şu oluyor kusurlar bunlar kabul ettim aldım.Farklı bir durum çıkarsa burada alıcı sıkıntıya düşüyor expere güvendigi için.Ancak etik olarak sizde bilmiyorsanız , tavanda boya olmadıgını ıspat ediceksiniz yada geri alıcaksınız aynı paraya.Tabi birde şöyle bir durum söz konusu alıcı aracı aldı kaza yaptı ve yaptırıp size geri vermek istedi o zamanda sizin için kötü.Burada olay karar aşamasına kalıyor siz experdeki imzalı raporu öne sürüp kardeşim yokmuş sen boyatmıssın belki nereden biliyimde dersiniz.Ben olsam eminsem raporu sunar geçerim , tehdit ediyorsada elinden geleni ardına koymamasını söylerim.
  • "hararet göstergesi neden ortada diye aradı bi kere de"

bunu sorduktan sonra çokta muhatap olmaya gerek yok bence hocam, bunu soran adama 'daha önce hiç araba kullandın mı? ' diye sormak lazım

• Aldığı ürünü bilmeyen (hic arastirmamis) sürekli sacma sapan sorular soran, her dakika arayabilecegini sanan insanlara bir sey satarsan o sattigin mal 4 4lük olsa da bir sorun cikarir bu tipler o yüzden ben paradan önce alacak kisinin hal ve hareketlerine bakiyorum genelde araba gibi pahali şeyleri de takas usulu bayiye veriyorum yoksa bizim milletle ugrasilmaz

• konu sahibi sakinliginden sorunu bi sekilde cozulmus. bazen dayanamiyoruz olay daha da buyuyor.

gecmis olsun.
  • efeeeeeee E kullanıcısına yanıt
    Hata sende sen sattiktan sonra buluşup birde ekspere gitmişsin çok iyi niyetlisin Allah yolunuzu açık etsin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tam sopalık adammış valla

• Ben 25.000 TL için kendime sövdürmezdim

• Almadan önce expere sokmadıysa hiç bir hak iddia edemez. Tabi ilanın ekran görüntüsünü aldıysa başka.
  • Önceki arabamı ilana koyarken tabanı yapıldı, maşpiyel yenilendi yazdım. 42 yaşındaki araba için arayanlar hasar kaydı var mı boya var mı değişen var mı diye sorunca ötv arayışına 5 bine bıraktım. Zararımı altın alarak telafi ettim.

• Sonuç noldu

25.000 TL iade edildi mi

• Noter+kiralama bedeli düş geri al

• Şöyle ki aracı almadan önce ekspere soksaydı
    aldıktan sonraki 1-2 hafta içerisinde bir sorun çıkarsa durduk yere eksperde gözükmeyen, AYIPLI MAL diye geri verebiliyordu diye biliyorum size.

ama aldıktan sonrası onu ilgilendirir. eksper cüksper bunlar araç satışı gerçekleşmeden önce yasal belgeleme için aslında.
    Noterde devir işlemi bittikten sonra araç patlasa dahi hak talep edemiyor.
  • 2020 den itibaren expertiz olmadan sattıysan şikayet halinde ceza yiyorsunuz bence aracı geri alın başınız ağrımasın
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.