Şimdi Ara

Sattığım aracı geri vermek istiyor ne yapmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
67
Cevap
2
Favori
12.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aracımı önceden ögretmenden aldım motoruna baktırdım birde boya durumuna makinayla bakti boyasız dedi ustamda Bu sahısta ekspere sokmadı bana guvenerek aldı. Ben dedim ekspere sok diye. Ve çok pimpirikli bir arkadaş 4kez beni aradı arac 2004 model fiat marea 25bintlik 17yillik bir aracdan bahsediyorum. Abuk subuk sorulur soruyor

Neden Lpgye hemen gecmiyor diyor cogu arac benzinde calisir sonra lpgye gecer.Hararet gostergesi neden ortadada diye aradi bir keredede. En dogali ortada olması zaten.

Bugun tekrar aradi bir ustasina gostermis bu aracin tavanda boya olabilir ekspere soktur bence diye.buda kafayi takmis gel beraber ekspere gidelim boya cikarsa geri al araci diye.veya 4bintl istiyor ne degisik insanlar var ya surekli rahatsiz ediyo?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dostum şimdiden uyarayım . Bu artık yeni bir dolandırıcılık vakası . Çevremde 2-3 arkadaş daha yaşadı . Yanlış anlama seni bu konuda biraz yetersiz veya bilgisiz görmüş olabilir . O yüzden senden faydalanmak istiyor . Sen aracı satmışsın . Ekpertize sokar , sokmaz o onu ilgilendirir . Artık bu saatten sonra araç senden çıkmış . Daha seni ilgilendiren yasal bir durum yok . Bence iletişime bile geçme artık . Araç onun , para senşn

En yakın bir örnek .
    Öğretmen arkadaş aracı satıyor. Araç ağır hasarlı . Alıcı ekpertize sokuyor . Daha sonra alıyor aracı. Ertesi gün arıyor araç conta yaktı . Bilerek bana bu aracı sattınız vs diyor . 4-5 bin masrafı var. Bunu vereceksiniz vermezseniz polise gidicem vs diye korkutuyor . Tabi arkadaş panik olmuş . Beni aradı . Sakın dedim öyle bir şey yapma . Velhasız sürekli rahatsız etmiş . En son bari 500 lira ver demiş 😊 daha sonra engelleyip ; yabancı numaraları açmayınca sorun ortadan kalktı
  • adamın telefonlarını niye açıyorsun ki. ilk bir kez açtın tamam. bir daha açma kardeşim.
  • İnsanlik yapiyoruz iste bizde

• İyi dayanmışsınız. Sövmemek elde değil
  • Kil birine denk gelmissiniz hocam. Boyle insanlara ben cop dahi satmam ilerde bir sekilde basinizi agritiyor.

Birine telefon satmistim sifir kapali kutu . 2 Ay sonra ekranini kirmis bunu geri al ben senden aldim demisti. Direk engelledim

• Açma telefonu.

Ve ya aradığında kardeşim sen arabaya baktın beğendin aldın noterde imzayı attın mal artık senin bu saatten sonra rahatsız etme beni de kapat
  • Valla adresine gelecem falan diyor ordan alirim seni diyor noter kagidinda yaziyor ya adresimiz belaaldik basimiza acmayincada gidiyor kuzenimi ariyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • efeeeeeee E kullanıcısına yanıt
    Polise sikayet et hocam . Tehdit ediyor beni diye

• telefonu engelleyin bir daha aramasın.
  • 4 bin lira silkeyecek. o degil de neden cekiniyorsunuz cok yumusak davranmisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: efeeeeeee

Valla adresine gelecem falan diyor ordan alirim seni diyor noter kagidinda yaziyor ya adresimiz belaaldik basimiza acmayincada gidiyor kuzenimi ariyor
    sizi yumuşak bulmuş aracı satın aldın baktırsaydın deyin ve polise şikayette bulunun..

pardon savcılığa suç duyurusunda sattığım maldan sonra benden para isteyip tehdit ediyor diye kuzuya döner..
  • exper vs hicbir masrafi ustlenmem de. geri alirim ama gunx200 tl arac kiralama bedeli duserim de. Noteride sen odersin de.

• 20 bin TL ye geri veriyorsa al

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben arkadasa dedim istiyosan ustana goster ekspertis yaptir farketmez dedim kilometre sorgusunu hasar kaydini gosterdim.hep bi bahaneyle aradi adam zaten beni. Boya bakinasiyla ustam bakmisti boyasiz dedi bana mikron degeri 0.15 cikiyordu bu diyoe boyali

• Bence biraz sert yapmanı tavsiye ederim benimde başıma gelmişti. En son telefonda bağırdım çağırdım bı daha aramadı. Hele tehdit varsa direk savcılık en temiz yöntem. Yada açma kapına kadar senin rızan olmadan gelmesi ciddi bir yasal suçtur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben arkadasa bel alti boyali dedim tavan boyasiz dedim tavanda boya oldugunu idaa ediyor yarin gidicez gorecez bakalim burdan gelismeleri yazarim

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.