< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
exper vs hicbir masrafi ustlenmem de. geri alirim ama gunx200 tl arac kiralama bedeli duserim de. Noteride sen odersin de.
|
adamın telefonlarını niye açıyorsun ki. ilk bir kez açtın tamam. bir daha açma kardeşim.
|
sizi yumuşak bulmuş aracı satın aldın baktırsaydın deyin ve polise şikayette bulunun..
pardon savcılığa suç duyurusunda sattığım maldan sonra benden para isteyip tehdit ediyor diye kuzuya döner.. |
Kil birine denk gelmissiniz hocam. Boyle insanlara ben cop dahi satmam ilerde bir sekilde basinizi agritiyor.
Birine telefon satmistim sifir kapali kutu . 2 Ay sonra ekranini kirmis bunu geri al ben senden aldim demisti. Direk engelledim |
Dostum şimdiden uyarayım . Bu artık yeni bir dolandırıcılık vakası . Çevremde 2-3 arkadaş daha yaşadı . Yanlış anlama seni bu konuda biraz yetersiz veya bilgisiz görmüş olabilir . O yüzden senden faydalanmak istiyor . Sen aracı satmışsın . Ekpertize sokar , sokmaz o onu ilgilendirir . Artık bu saatten sonra araç senden çıkmış . Daha seni ilgilendiren yasal bir durum yok . Bence iletişime bile geçme artık . Araç onun , para senşn
En yakın bir örnek . Öğretmen arkadaş aracı satıyor. Araç ağır hasarlı . Alıcı ekpertize sokuyor . Daha sonra alıyor aracı. Ertesi gün arıyor araç conta yaktı . Bilerek bana bu aracı sattınız vs diyor . 4-5 bin masrafı var. Bunu vereceksiniz vermezseniz polise gidicem vs diye korkutuyor . Tabi arkadaş panik olmuş . Beni aradı . Sakın dedim öyle bir şey yapma . Velhasız sürekli rahatsız etmiş . En son bari 500 lira ver demiş 😊 daha sonra engelleyip ; yabancı numaraları açmayınca sorun ortadan kalktı |
İyi dayanmışsınız. Sövmemek elde değil
|
20 bin TL ye geri veriyorsa al
|
telefonu engelleyin bir daha aramasın.
|
|
|
|