Şimdi Ara

Sattığım iPhone iCloud Sorunu (Acil Yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşıma iPhone 5S cihazımı sattım. Ayarlardan telefonu sıfırladım ve onun apple kimliği ile giriş yaptık hiçbir sorun yoktu. Taaki arkadaşımın eski iphone 4 telefonundaki yedeği sattığım yeni telefona yükleyene kadar. Artık arkadaşımın eski telefonundaki icloud şifresini istiyor.

Arkadaşımda bu şifreyi bilmiyor. Yedeklemeyle birlikte eski apple kimliğide geldi ve iphone'umu bul açık.

Ne yapacağımızı bilemiyoruz şaşkınız. Yardımcı olabilecek varmı ?

• Valla iphone'u bul açıksa geçmiş olsun kardeşim. Yapılacak bir şey kalmamış. Kapalı olsaydı eğer kurtarma moduyla şifre bilmeden halledilirdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HastaLaVi2

Valla iphone'u bul açıksa geçmiş olsun kardeşim. Yapılacak bir şey kalmamış. Kapalı olsaydı eğer kurtarma moduyla şifre bilmeden halledilirdi.

Hocam yedeği yüklediğimizde nasıl eski icloud geliyor anlamıyorum. Böyle olduğunu bilmiyordum. Cihazın alınırkenki fatura fotokopisi ve değişim belgesi var. Bakalım apple yardımcı olacakmı
  • Yine de şunu bir dener misiniz belki işe yarar. Ama şunu diyeyim telefonu resetleyecek:

http://www.veapple.com/Haber-305-iphone_ve_ipadi_kurtarma_moduna_recovery_alma.html

• quote:

Yine de şunu bir dener misiniz belki işe yarar. Ama şunu diyeyim telefonu resetleyecek:

http://www.veapple.com/Haber-305-iphone_ve_ipadi_kurtarma_moduna_recovery_alma.html

Hocam cihaz şuanda kullanılabilir durumda. Dediğiniz işlemle cihazı itunesten sıfırlamak zorunda felan kalır mıyız? Sıfırlarsak şifreyi bilmediğimiz için busefer cihazı hiç aktif edemeyiz
  • Ama bu şekilde hesap da silinmez mi?

• quote:

Ama bu şekilde hesap da silinmez mi?

Hocam iPhone'umu bul açık şuan bilmediğimiz hesapta. Gitmez sanırım bilemiyorum. Yedeği alınca eski hesapta geldi şaka gibi
  • apple'ı arayıp söylediğinizde elinizde fatura ve değişim belgesini göndermenizi isteyecektir ve sonrasında da telefondaki icloudu sıfırlayacaktır.
    telefonu sıfırladığınızda da sorunsuz kullanabileceksiniz ancak önceki yedekten geri yükleme yapmayın temiz bir kurulum yapın.
    Telefon halen elinizde açıksa da turkcell veya aveanın yedek programı ile rehberinzi yedekleyebilirsiniz. telefondaki foto vs dosyaları da bilgisayarınıza kopyalamayı unutmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smilyben

apple'ı arayıp söylediğinizde elinizde fatura ve değişim belgesini göndermenizi isteyecektir ve sonrasında da telefondaki icloudu sıfırlayacaktır.
    telefonu sıfırladığınızda da sorunsuz kullanabileceksiniz ancak önceki yedekten geri yükleme yapmayın temiz bir kurulum yapın.
    Telefon halen elinizde açıksa da turkcell veya aveanın yedek programı ile rehberinzi yedekleyebilirsiniz. telefondaki foto vs dosyaları da bilgisayarınıza kopyalamayı unutmayın.

Hocam eski telefondaki yedeği yükleyince o telefonun icloudu iphone'umu bul açık şekilde gelmesi saçma değilmi
  • saçma ama full yedekten yukleme olınca olabiliyor demek ki.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.