Şimdi Ara

Savaş Filmlerinden anlayan arkadaşlar Çok Acil yardıma İhtiyacım var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaygınAdam -- 4 Temmuz 2014; 15:03:05 >

• Medal of honor açma zamani gelmiş
  • anlarsın herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: TolgaPamukcu

anlarsın herhalde

Anlarimda mobilim biri ozet gecsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: SaygınAdam

Evt beyler aşağıda yazdığım konuların gerçekleştiği film sahnelerinin YOUTUBE linkleri lazım çarşamaba öğlene kadar yardımcı olursanız çok sevinirim
    bir sunu hazırlıyorum ve malesef elimde yeterli görsel materyal yok.Film sahnesi olması tercihimdir ancak videoda herşey seçilebiliyorsa gerçek hayattan
    kesitlerde olabilir.

-Mevzide bekleyip menzile giren askere ateş açan askerler.

-Mevzide düşaman taaruzunu bekleyen askerler.

-Düşman tankla veya benzeri bir zırhlı araçla taaruz ederken onu tanksavar veya benzeri bir füzeyle vurulma sahnesi.

-Zırhlı araç içinde gelen askerlerin araçtan inmesi veya inmeye zorlanması sahnesi.

-Muharebe sırasında oyalama yapan birlikler.(düşmanı yanıltmaya çalışan yada yanıltan veya geciktiren.)

-Dinleme veya gözetleme yapan askerler.

-Mevzi kazan askerler.

-Mayın döşeyen askerler.

-Telsizle düşamnın yaklaştığını haber veren asker.

-Muharebeyi keserek geri çekilen askerler(Kaçan değil).

Beyler hazırlayacağım sunuda bunlar lazım gerçekten benim için çok önemli sizden istediğim bi bakın eğer aklınıza gelen bir sahne varsa bana linkini atın konuya video şeklinde koyarsanız göremiyorum^^ linkini bana yollamanız lazım sizlerden gelen videolar arasında kullandıklarım olursa onları yollayanlar arasında 5Tl lik küçük bir çekiliş yapıcam. Kusura bakmayın artık öğrenci bütçesi.

İWO JİMADAN MEKTUPLAR gibi ismi olan bir film vardı bu dediklerinin hepsi var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Youtube da Hcterrorist diye bir kanal var.Gercek 2. Dunya Savasi goruntuleri var orda bulursun hepsini

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sahnelere bakıyorum tek tek daha fazla sahne lazım.Şu videoların linklerini atabilceke varmı bana birisi bu şekilde forumdan göremiyorum. Şimdididen teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaygınAdam -- 6 Mayıs 2014; 7:07:29 >
  • saving private ryan filminin sonlarına doğru yaptıkları savaş senin tarifine tıpatıp uyuyor nerdeyse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bundeskanzler

saving private ryan filminin sonlarına doğru yaptıkları savaş senin tarifine tıpatıp uyuyor nerdeyse.

O filmi nidirdim hocam inceliyorum şimdi biraz ince eleyip sık dokumam lazım ama fena değil birkaç sahne buldum.
  • Rambo serisini bir izle , hitman izle , ölümcül deney izle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ramboda çok fazla taktiksel hata var onu göze alamam ama diğer 2 filme bakıcam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.