Şimdi Ara

Savasda En Avantajlı Char.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Guild Savaşlarında,Kale Savaşlarında ve Event Gibi Savaşlarda En Avantajlı Karakter Sizce Hangisi ?
    Ve Neden ?

• bütün karakterlerin avantajı var bence
    ama mesela event savaşından örnek veriyim
    karşıda vizard gelmeden önce 2 tane arkadaşını yolluyo
    biz bütün party onları öldürürken
    vizard arkadan gelip bizi öldürüyo

önünde düşmanı oyalıcak bi çar olsun bana göre en iyisi vizard
    ama tek başına kalınca çok çabuk ölüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spyxxx -- 12 Haziran 2008; 22:07:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spyxxx

bütün karakterlerin avantajı var bence
    ama mesela event savaşından örnek veriyim
    karşıda vizard gelmeden önce 2 tane arkadaşını yolluyo
    biz bütün party onları öldürürken
    vizard arkadan gelip bizi öldürüyo

önünde düşmanı oyalıcak bi çar olsun bana göre en iyisi vizard
    ama tek başına kalınca çok çabuk ölüyor
    tabiki de x-bow
    beyler x-bow cok ilerde yaw
    35 lwl adam 60+ wizardı yatırıyo 50 lwl nukere tek atıyo daha bir suru charı yatırıyo bence x-bow * dagger * cleric
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordofsilkroad

tabiki de x-bow
    beyler x-bow cok ilerde yaw
    35 lwl adam 60+ wizardı yatırıyo 50 lwl nukere tek atıyo daha bir suru charı yatırıyo bence x-bow * dagger * cleric

Alıntıları Göster
    Wizardlarla Wariiorlar iyi iş yapıyorlar.
    Her charın kendine özgü özellikleri var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: terry277

Alıntıları Göster
    blade

block ve combo avantajı var.

ve seri vuramayan charlara karşı avantajlı.blocktan sonra combolarla karşındaki neye ugradıgını şaşırtabiliyorsun.

• quote:

Alıntıları Göster
    En Avantajlı Char Iteme Ve Deneyime Bakar Itemlerin Saglamsa En Avantajlı Charsın Ve Deneyimin Varsa Deneyim Derken Nerde Hangi Skilli Wuracagın Hangi Adama Hangi Skille Girecegin .
  • quote:

Alıntıları Göster
    [font="Comic Sans MS"]60 Lv üstü Warrior/CLeric qrup savaşLarı için her zaman en iyisidir

• quote:

Orijinalden alıntı: Acemi~

En Avantajlı Char Iteme Ve Deneyime Bakar Itemlerin Saglamsa En Avantajlı Charsın Ve Deneyimin Varsa Deneyim Derken Nerde Hangi Skilli Wuracagın Hangi Adama Hangi Skille Girecegin .

Alıntıları Göster
    glavie bence

statüsleri uzaklaştırması fln hem hoş hemde mag lara karsı koruyucu var snowlu nukerlere en çok dayanan char gibi

chines bow da olabilir 76 + olucak ama statüsler var ya ondan dedim..

wizarda lanet okuyup duruorum zaten keske eu gelmeseydi die hala oyunu oynadıkca söyleniyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: C_nedra

[font="Comic Sans MS"]60 Lv üstü Warrior/CLeric qrup savaşLarı için her zaman en iyisidir

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: C_nedra

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    bencde glavie

• quote:

Orijinalden alıntı: y-W-z

bencde glavie

Alıntıları Göster
    xbow
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Bnm favorilerim Crassbow ve Wizard.Nedenimi Crassbow namıdeğer xbow Uzaktan etkili atış yapabiliyor ve özellikle yakın savaş (Dagger,Warrior,Blade) gibi karakterler onun yanına gelene kadar ağır bir damage alabiliyorlar.Bence normal Bow'dan çok daha etkili vuruyorlar.Bu yüzden bir numaram xbow Wizard ise 2. planda.Uzaktan normal vuruşu bile büyük hasar veriyo.Skill lerini düşünemiyorum.Fakat bu neden ön planda değil.Nedeni ise Para kasabilen bir Char olan xbow parası ile de itemlerini güçlendirip Wizard'ı yıkabilecek.Para kasması derken ne dediğimi kastettiğimi soracak arkadaş mutlaka çıkacaktır.Bu da 20 LwL da Mask yapımı

• quote:

Orijinalden alıntı: White Cluster

Bnm favorilerim Crassbow ve Wizard.Nedenimi Crassbow namıdeğer xbow Uzaktan etkili atış yapabiliyor ve özellikle yakın savaş (Dagger,Warrior,Blade) gibi karakterler onun yanına gelene kadar ağır bir damage alabiliyorlar.Bence normal Bow'dan çok daha etkili vuruyorlar.Bu yüzden bir numaram xbow Wizard ise 2. planda.Uzaktan normal vuruşu bile büyük hasar veriyo.Skill lerini düşünemiyorum.Fakat bu neden ön planda değil.Nedeni ise Para kasabilen bir Char olan xbow parası ile de itemlerini güçlendirip Wizard'ı yıkabilecek.Para kasması derken ne dediğimi kastettiğimi soracak arkadaş mutlaka çıkacaktır.Bu da 20 LwL da Mask yapımı

Alıntıları Göster
    Crossbow en avantajlı chardır.
    En önde olmadıktan sonra Crosbow Extreme skilini basıp arkadan tek atabilir.
    Bana eventlerde ve kale savaşlarında öyle oluyor ben adamın yanına gidene kadar uzaktan çok rahat bir şekilde öldürüyorlar.Tabi başkası fark ederse bunu tek critde yerdeler

• quote:

Orijinalden alıntı: Evil Clown

Crossbow en avantajlı chardır.
    En önde olmadıktan sonra Crosbow Extreme skilini basıp arkadan tek atabilir.
    Bana eventlerde ve kale savaşlarında öyle oluyor ben adamın yanına gidene kadar uzaktan çok rahat bir şekilde öldürüyorlar.Tabi başkası fark ederse bunu tek critde yerdeler

Alıntıları Göster
    str bow ve str blade çarlar daha sağlam ve avantajlı

• quote:

Orijinalden alıntı: selamlor

str bow ve str blade çarlar daha sağlam ve avantajlı

Alıntıları Göster
    HEPSİNİNDE İÇİNDE OLDUĞU BİR GRUP (YANİ TUM .ÇARLARDAN BİRER TANE )HERKEZİ ALIR
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcanFaint

HEPSİNİNDE İÇİNDE OLDUĞU BİR GRUP (YANİ TUM .ÇARLARDAN BİRER TANE )HERKEZİ ALIR

Alıntıları Göster
    Cleric ve Xbow...

Cleric Kaleyi alana kadar cok is yapar kaleyi aldıktan sonra da ister Xbow ol kale savun kalan dakıkalarda ister cleric ol.. Daha dün tecrübe ettim..

• quote:

Orijinalden alıntı: -Google-

Cleric ve Xbow...

Cleric Kaleyi alana kadar cok is yapar kaleyi aldıktan sonra da ister Xbow ol kale savun kalan dakıkalarda ister cleric ol.. Daha dün tecrübe ettim..

Alıntıları Göster
    Warlock çünkü eventte karşı tarafın bless spelline karşı en avantajlı char zehirler vb. var zaten 2 debuff at 2 de zehir çak 15 saniye sonra kupası gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmet-sro

Warlock çünkü eventte karşı tarafın bless spelline karşı en avantajlı char zehirler vb. var zaten 2 debuff at 2 de zehir çak 15 saniye sonra kupası gelsin

Alıntıları Göster
    Wizard.
  • quote:

Orijinalden alıntı: C_nedra

Alıntıları Göster
    quote:

phy ve mag defans veren o 40 saniyelik (TAM HATIRLAMIYORUM SİREYİ)o skiller oldukça iyi bunların ardından da bi bles çektiğin zaman harka oluyo..

HOCAM BU ARADA İMZA SÜPER

• quote:

Orijinalden alıntı: Real_Time

blade

ve seri vuramayan charlara karşı avantajlı.blocktan sonra combolarla karşındaki neye ugradıgını şaşırtabiliyorsun.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Real_Time

blade

adam blade diyor

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.