Şimdi Ara

Sayemde psikolojik hastalık diye birşey kalmayacak..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet 3.5 sene sonra psikolog ünvanını alıcam. Ülkenin yetiştirdiği en büyük psikolog geliyor.
    Tavsiyeler:
    1- psikolojik hastalıkların öncüsü takıntıdır ( takıntıda bir psikolojik hastalıktır ama tedavi edilmezse diğer sorunları ortaya çıkar). takıntı önce ortaya panik atağı çıkartır, panik takla gelen depresyon kaçınılmazdır. yani eğer var olan takıntıyı iyileştirmezseniz 3 hastalıkla beraber başa çıkmak zorunda kalırsınız. Hastalık dediğime bakmayın bunlar hastalık falan değildir. Panik atağın tedavisi aşırı basittir. Sadece kendinize şunu söyleyin "Ben korkmuyorum,zaten korkucak birşey yok. Bu geldiğinde bir acı hissetmiyorum. farzedelimki yokuş yukarı bir köpekten kaçtım ve kalbim takır takır atıyo, ondan hiç bir farkı varmı? yok. okulda iş yerinde toplum içinde gelirse utanırım diyorsunuz. gözlerinizi kapatın hiçbirşey yokmuş gibi farzedin panik atak gelsin. eğer başarırsanız hiçkimse farkedemez. nefesi kontrol edin sadece. Zamanla sizde korkulucak utanılacak bişey olmadıgını beyninize kazırsanız artık panik atak diye birşey kalmayacak. sonuç olarak bu atak size acı vermiyor. öldürmüyor. ee o zaman korkulan şey ne. hatta zevkli birşey bence :) kalp kt küt atıyor hissediyosun falan on numara :)

Takıntıyla ilgili iyi dinleyin beni. Sürekli elinizi yıkama takıntısımı var? yıkayın ne güzel işte temiz insan olun. aklınızda kötü düşüncelermi var? kovmayın o düşünceleri savaşın ve savaşı kazanın. seni yapmicam düşünce diyin. zaten sizde yapmicagınızı çok iyi biliyorsunuz.bunlar hepsi bir oyun. ve siz bu oyuna krsinlikle düşmeyeceksiniz. Tarihte henüz annesini öldüren normal bir insan çıkmadı ( ya namus cinayeti yada şizofren falandır o yapan kişi). evet çıkmadı çıkmayacakta. düşünce bir enerjidir. o düşünceler oluşacak oluşacak ve zamanla puf olup semaya karışacak. mesela el yıkama takıntısı olanlar bi kagıt kalem alın kağıda 3 tane saat belirleyin her gün o saatlerin dışında elinizi YIKAMAYACAKSINIZ!!

Şimdi sıra depresyonda. aslında bunda pek söylenecek birşey yok.olayın sizde bittiğini çok iyi bilirsiniz. sadece ve sadece aklınızdaki o intihar düşünceşerini silin atın. (Annesi babası ve 2 kardeşi trafik kazasında ölen bi arkadaşımı 1 kere intihar ipinden bir kerede tam kafasıa sıkarken elinden silahı aldım. sonra bunun kendine zarar vermesini istemediğim için 3 4te şahit bulup bunu bi hastaneye yatırdık. hastanede kendisi gibi intihara meyilli bi kız yatıyordu. şimdi bunlar evli ve dünya tatlısı 1 kızları var. ve dünyanın en mutlu adamlarından biri şuan. yani demem o ki bana güvenin 2017 olmasa 2018 oda olmasa 2019 ama illaki O MUTLULUĞUN KAPISI SİZEDE A ÇI LA CAK!! :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• KARA GO MU LE CE GIZ DIYENLER +

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunu bu saatte okuyan çıkmaz özet lütfen
  • Okuyalım bi

• Okudum,7/10

• quote:

Orijinalden alıntı: thepromh

Okuyalım bi
    siftahı benle açarsınız artık hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: thepromh

Okuyalım bi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Okudum guzel yazmissin bence en psikolog sen olucaksin :D

• 6\10

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: imakenya dragons

Okudum guzel yazmissin bence en psikolog sen olucaksin :D
    Ne yapılacağını yazmışsın iyi güzel de nasıl yapılacağı konusunda eksik var gibi. Yani
    ne yapmalı = savaşı kazanmalı
    neden yapmalı = mutluluk için
    nasıl yapmalı = ???
    Özet olarak takıntıları kucaklayın, kendinizle barışın gibi bi mesaj vermişsin ama bu eksik kısım için de bişeyler gerekmiyor mu??

6/10
  • Hll knk

• quote:

Orijinalden alıntı: bluelizard17

Hll knk
    özet geçcek var mı ya üşüyorum zaten
  • 04/20

• İşi kafanızda bitirin, düşünün ve beyninizi ikna edin... Bu mudur?

• Bunları herkes söylüyor iş kafada bitiyor savaş çaba göster vs vs olmuyor işte içimde çaba göstericek güç kalmadı bıktım lan bıktım intiharı denedim onu bile beceremedim ne yaşamayı ne de ölmeyi becerebiliyorum napıyım ben?

• Umarım çeşit çeşit hastalık dadanır sana da bu rahatsızlıkların öyle kolay bir şey olmadığını anlarsın. O zaman güç içinde, e mi? Hadi git dersine çalış şimdi bb.

• 0.00001/10

• İnsallah insanlara bi faydaniz dokunur hocam
    7.5/10

• quote:

Orijinalden alıntı: Prof.Celal Şengör

İnsallah insanlara bi faydaniz dokunur hocam
    7.5/10
    takıntı bendede var ya çok boktan birşey saçma sapan bir düşünceye günlerce takılıyorum çok sinir bozucu
  • Durumumuz yoktu okuyamadım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.