Şimdi Ara

Sayfa açılırken donma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar iyi bir donanıma sahip bir dizüstü bilgisayarım var. İnternet sayfalarında gezinirken sayfa açılırken bilgisayarda bir donma gerçekleşiyor. Sayfa tamamen açıldıktan sonra donma gidiyor. Açılırken bir işlem yapamıyorum fare ile, sanki bilgisayar beni geriden takip ediyor. Yazdığım yazılar geriden geliyor bazen. Bunun sebebi ve çözümü ne olabilir acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi no-education -- 6 Temmuz 2013; 11:23:21 >

• Ekran kartına vs baktım. Düzgün çalışıyor.

Windows performans değerlendirmesinden ortalama 5.9 almış. İlk aldığım zaman da bu puandaydı.

Ama sorun nerede bulamadım bir türlü.
  • no-education N kullanıcısına yanıt
    Bir virüs programın var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tenerife

Bir virüs programın var mı?

Norton 360 kullanıyordum süresi bitti yenisini almadım henüz. Ben de 30 günlük deneme sürümüyle denedim 11 tane tehlike bulup düzeltti ama değişen birşey olmadı.
    Virüs programıda neden olabilir donmalara çünkü sayfalarda tarama yapıyor.
  • quote:

Virüs programıda neden olabilir donmalara çünkü sayfalarda tarama yapıyor.

Virüs programını yüklemeden önce de aynı şekilde idi. Mesela internet sayfasında sağ tıklıyorum 8-10 saniye sonra seçenekler görünüyor. Öyle işte :/
    Format atmayı denedin mi?Tarayıcınla ilgili sorunda olabilir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Format atmayı denedin mi?Tarayıcınla ilgili sorunda olabilir?

Denedim değişen birşey olmadı. Cihazın güncellemelerini sitesinden indiriyorum bir de öyle deneyeyim bakalım.
  • - Tarayıcıdaki gereksiz eklentileri kaldırın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NyksTurk

- Tarayıcıdaki gereksiz eklentileri kaldırın.

Şu an bilgisayarı yeni formatladım ilk girdiğim site donanımhaber ve hiçbir program yüklü değil bilgisayarda ama bu bahsettiğim sıkıntılar mevcut. İstanbul'dan Adana'ya gelince böyle oldu. Sıcaklardan dolayı mı acaba :)
  • Harddiskte mi sorun var acaba diye merak ettim. Hddlife programı ile harddiske baktım %100 oranında mükemmel sonuç verdi. Başka aklıma birşey gelmiyor. Sizlerin önerileri var mı acaba?
  • Java desem yeni format attım birşey kurulu değil diyorsun.İlginç bi sorun.
  • Harddiskin ısısı adanaya geldikten sonra 50lere ulaştı. Sanırım sorun bu arkadaşlar. Çünkü nette baktığım zaman 40 derecenin bile fazla olabileceği yazıyor.
    Tezim doğru mu acaba? Doğruysa dizüstü bilgisayar için bir soğutucu fan alsam işe yarar mı? Sizin tavsiyeleriniz neler?
  • bana kalırsa format at bir dene derim
  • Format atıp denediğimden bahsetmiştim :)

Klimalı soğuk bir odada durarak harddiskin sıcaklığını 34 dereceye kadar indirdim. Önceki haline göre çok daha seri şu an ama hala tam istediğim gibi değil sanki. İdeal harddisk sıcaklığı ne olmalı acaba? 30un altında mı olmalı?
  • Şu anda sıcaklığı 32 derece ama eskisi kadar olmasa da hala bahsettiğim sıkıntıları yaşıyorum. Sorunu nerede aramalıyım acaba?
  • Senin sorunun zannettiğin kadar pc nin iyi olmamasından kayanklanıyor olabilirmi. Ayrıca ısınma sorunu var ise performans çok düşecektir.
    Google crome ile internete giriyo iseniz böle bir sorun hala var ise ve eklentiler yok ise attığın formatla alakalıda sıkıntı olabilir. Pc nin özelliklerini yazarsan daha iyi yardımcı olabiliriz.
  • Pc donanımsal olarak iyi durumda. 6 gb ram, 1 gb ati radeon 5650 ekran kartı, i5 işlemci var. Bilgisayarın kötü olmasıyla alakalı olduğunu zannetmiyorum. Ben de formattan olabilir mi diye düşündüm ve farklı bir windows 7 ile yeniden format attım aynı şey oldu.
  • Bugün havanın serinlemesiyle harddiskin sıcaklığı 28 dereceye kadar indi ama bahsettiğim sorunlar devam etti. Psu da bir problem olabilir mi diye şüphelenmeye başladım :(
  • %80 biosdan kaynaklı bi update çek
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.