Bildirim
sayfa görüntülenemiyor
Orret Home Dijital Mutfak Terazisi, Paslanmaz Çelik Yüzeyli Hassas Tartı, Dara İşlevi, LCD Ekran,Piller Dahil 5 Birim Dönüştürme, Otomatik Kapanma Özellikli, 5 kg Kapasite : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/Orret-Home-Paslanmaz-D%C3%B6n%C3%BC%C5%9Ft%C3%BCrme-%C3%96zellikli/dp/B0D62XF3SC/ref=zg_m_mg_g_56453957031_m_sccl_2/262-9977704-9917659?psc=1
1 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
php sayfaları serve rkaynaklı dillerdir. senin PC nin PHP yorumlayabilmesi yada yorumlayamaması mümkün değil. sen bir siteye girersin index.php o sitenin bulunduğu serverde php.ini dosyası sayfayı yorumlar ve senin Pc ye html formatında yollar. senin Pc de php sayfalarının açılmaması bu nednele mümkün değil. farklı bir hata vardır. farklı sayfaları açmayı denersen ve sorunun boyutunu bildirirsen daha net yardımıc oluruz.
Ama sorun PHP değil.. -
evet sorun başka bişey daha ayrıntılı anlatırsam olay şöyle html de de aynı hatayı veriyor...
adres kutusuna sayfayı yazıyorum enter'a basıyorum belli bi süre sonra yükleniyor ve bitti diyor ve görüntülenen bi şey yok yenilediğimde sayfayı yien açılmıyor ama adres kutusundan seçip adresi tekrar enter dediğimde açılıyo sorun bundan ibaret... -
wın 98 explorer 5.5 kulan yine aynısını yaparasa windows güvenlik duvaı ola bilir -
Görünüm>Dil Kodlaması> Otomatik Seçili ise Türkçe Windowsu seç Tersi de olabilir. Bu ikisinden biri.
Saygılar.. -
CYSTEIN
sayende halloldu teşekkürler -
encoding otomatik kalıcak benimde basım yandı onun yüzünden -
Estağfurullah. Bir zamanlar kafayı yedirmişti bu olay bana. Ne kadar basit bişey ama bilmeyince bayıyor insanı.. Bu olay sanırım HTML ile yazılmış olan head taglarından oluyor. Adamlar sitelerini browser a iyi anlatmak için kod yazıyorlar ama bu tip abuk sorunlara neden olabiliyor. Sana ben bu tip siteleri söyleyim. Turkcell, Superonline, vs.. kesin ayarı düzeltmeden önce bu sitelere giremiyordun. Sayfa tamamen indirilmiş görünüyor ama ekran bembeyaz :) İşin kötüsü bir hata mesajı da yok. Sağ tıklayıp "Kaynak Kodlarına" bakarsan HTML kodları gelmiş ama görüntüde manasız bir beyazlık.
Hallolmasına sevindim :)
Saygılar..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X