Şimdi Ara

SAYIN ADMİNLER LÜTFEN OKUYUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SAYIN ADMİNLER,DİKKAT ETTİYSENİZ SÖZLERİME SAYIN DİYEREK BAŞLADIM,BU SİZE SAYGI DUYDUGUMUZUN BİR BELİRTİSİDİR.ANCAK SİZE DUYDUĞUMUZ BU SAYGIYI ÇÜRÜTECEK BİR TAKIM FİİLİYATLARINIZ BİZ ÇOK MÜTEESSİR VE ŞAŞKIN ETMİŞTİR.BİZ SİZE OLSUN BU SAYGIMIZ SÜRSÜN İSTİYORUZ VE TARAFSIZ OLARAK AÇTIĞINIZ BU FORUMDA TARAF GÜTMEMENİZİ,HERKESE AYNI ILIMLI TAVIR TAKINIP,BU GÜZEL ORTAMI BOZMAMANIZI VE NETİCEDE SİZLER TARAFINDAN AÇILAN BU FORUMUN TERKEDİLMEYE BIRAKILMASINI İSTEMİYORUZ.
    SAYIN ADMİNLER BİZİ KAALE ALDIĞINIZI DÜŞÜNEREK BU FORUMDA ÖZELLİKLE BENİMDE ÜYESİ OLDUGUM FORMLA ALAKALI KİŞİLERE YAPILAN BU KISITLAMALARA BİR AÇIKLAMA BEKLİYORUZ.
    BİLİRSİNİZ Kİ BU BİZİM EN TABİ HAKKIMIZ.YOKSA NİHAYETİNDE BU FORUMDA OLAN İNSANLAR YAVAŞ YAVAŞ TERKETMEYE BAŞLAYACAKTIR VE O ZAMAN SİZİN BU FORUMU AÇMAKTAKİ MAKSATLARINIZ HANİ BAŞTA YAZDIĞINIZ YARARLILIK MAKSATLARI TAHAKKUK ETMEYECEKTİR.
    SAYGILARIMIZLA.......

• bnen su ana kadar sordugum hiç bir soruya cvp alamadım neden se....kimse cvp vermiyor..en sonunda sesimiz duyulsun diye topic acarak yapıyoruz ama yine yok..en azından adminlerin takip etmesi gerekir..ben bırakacagım bo formu..o yuzden
    +1111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111
  • yeter ya yetti sabahtan beri yaptığınız duygu sömürüsü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MilanRapajic -- 10 Nisan 2005, 15:06:06 >
  • Bu bölümde yaptığınız eleştrileri ve istekleri göremeyebiliriz onca topic arasından kaybolabilir. Konu Dışında istekler ve şikayetler topiğine yazarsanız görmemiz kolaylaşacaktır.

Ayrıca soruntam olarak nedir onu da anlamış değilim henüz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mewluth

Bu bölümde yaptığınız eleştrileri ve istekleri göremeyebiliriz onca topic arasından kaybolabilir. Konu Dışında istekler ve şikayetler topiğine yazarsanız görmemiz kolaylaşacaktır.

Ayrıca soruntam olarak nedir onu da anlamış değilim henüz.

nasıl açacağız albayım yol gösterin
  • Sorunu anlasalar da ellerinden birşey gelmez. Birbirlerinin yaptıklarından haberdar değillerdir zaten. Anlamadan bilmeden iş yaparlar.

Köy pilici gibi çocuklardır hepsi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi . -- 10 Nisan 2005, 15:06:41 >
  • İşte yukarıdaki tipler gibi adminlere hakaret etmeyi marifet sayan ve bunun için kıçını yırtan, her yerde nefretini kusan, kendi çocukluğunu bilmeden yaşı büyüdü diye adam oldum sanan insanları bile forumda tutuyoruz ya daha ne yapalım.
  • Bana yapılan haksızlık konusunu anlatmıştım sana. Ne yapabildin o konuda?

Kıçlı mıçlı postlar atmaktan başka, araştırıp soruşturmadan fikir sahibi olmaktan başka, adam gibi bir icraatiniz olsun da sahiden bişey yapıyorlar diyelim. İnsanların önyargılı olduğu şeklinde bir önyargısı var kiminizin.

Hem bir forumda moderatör olmak çok da önemli bir mevki diildir. Ama şimdi anlatmaya kalksam, anlayacak kapasitede kimi bulucam burda sanki?

Anca kıç mıç yazıp öyle varolabilirsiniz. Moderatör olup, anlamadan bilmeden yorum yapıp, ceza verip adam oldum sanırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi . -- 10 Nisan 2005, 15:38:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: .

Bana yapılan haksızlık konusunu anlatmıştım sana. Ne yapabildin o konuda?

Kıçlı mıçlı postlar atmaktan başka, araştırıp soruşturmadan önce bir icraatiniz olsun da sahiden bişey yapıyorlar diyelim. İnsanların önyargılı olduğu şeklinde bir önyargısı var kiminizin.

Hem bir forumda moderatör olmak çok da önemli bir mevki diildir. Ama şimdi anlatmaya kalksam, anlayacak kapasitede kimi bulucam burda sanki?

Anca kıç mıç yazıp öyle varolabilirsiniz. Moderatör olup, anlamadan bilmeden yorum yapıp, ceza verip adam oldum sanırsınız.

• quote:

İşte yukarıdaki tipler gibi adminlere hakaret etmeyi marifet sayan ve bunun için kıçını yırtan, her yerde nefretini kusan, kendi çocukluğunu bilmeden yaşı büyüdü diye adam oldum sanan insanları bile forumda tutuyoruz ya daha ne yapalım.

Lütfen bir admin olarak sözlerinize dikkat edin kelimenizin sonunda lar,ler ekleri olmasa seviniriz.zira size orda bir kişi hakaret vari konuştu
  • quote:

Sorunu anlasalar da ellerinden birşey gelmez. Birbirlerinin yaptıklarından haberdar değillerdir zaten. Anlamadan bilmeden iş yaparlar.

Köy pilici gibi çocuklardır hepsi.

quote:

mewluth
    İşte yukarıdaki tipler gibi adminlere hakaret etmeyi marifet sayan ve bunun için kıçını yırtan, her yerde nefretini kusan, kendi çocukluğunu bilmeden yaşı büyüdü diye adam oldum sanan insanları bile forumda tutuyoruz ya daha ne yapalım.

Çok komik ya adam ne benzetme yapmış mewluth'ün tepkisine bak .POHAHAHAHAHAHAHAHA

• arkadasım eger gercekten adminsen ve bunu hak ediyorsan bak ben topiclerde sordum cvp alamadım ve yeni bir topic actım o soru ile ilgili..cvp versene oyleyse..neden anca insanları tersleyip hakaret ediyorsunuz..ben hala cvp bekliyorum..daha allahın bir kulu cvp vermedi..adminsin demekki bilgilisin..hadi cvp bekliyorum..actıgım topici bulabilirsin degilmi?
  • ya istemeyen gıtsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lothorien

ya istemeyen gıtsın

Gitmek kolay iş böyle demekle olmuyor.Sonuçta arkadaşlarımızın bi sorunu var.Sorunu tartışıp halletmek gerekir.Öyle beğenmiyorsanız gidin gibi laflarla bir yere varılmaz.
  • gören de çok bir kural var sanacak.

-imzanın sınırları belli. sınırı aşarsan silnir, bu kadar açık. sınıra uygun imza yapamıyorsan hiç yapma.

-konu açmanın öncelikleri belli. önceden açılmış konu, küfürlü konu, alakasız konu, provoke edici konu açamazsın, bu kadar basit. düzgün başlık açmayı bilmiyorsan hiç açma.

-belli konulara yoğunlaşmış başlıklar var. forumda kirlilik yaratmamak için belli bir konudaki soruların o başlıkta tartışılması istenmiştir (ki gayet doğru). sen bunu gördüğün halde hala gelip de Bİ YARDIM EDİN LOOO ACİLLL ULAANNN diye başlık açıyorsan ya kilitlenir, ya silinir. soru sormayı bilmiyorsan hiç sorma.

burada hitap ettiğim kişi tek bir kişi değil, bu tip hareketleri alışkanlık haline getirip yaptırım uygulanınca adminler şöyle böyle diye ortada dolaşan tiplerin hepsidir.
  • arkadaşlar sizi saygı çerçevesinde tartışmaya davet ediyorum banlayarak zıtlaşarak tersleyerek hiçbir sorun çözülmez 1000 kere söyledim yine belirtiyorum burda bir toplum oluşturmaktayız ve toplum içinde kimse kafasına göre yaşayamaz canı istediği gibi davranamaz bizler bu forumun vatandaşları adminler bakanları konumundadır ve görevini iyi yapmayan ve görevini suistimal eden bir bakan görevden alınır dilek ve isteklerinizi adabına göre aşırıya kaçmadan sert ve isyankar tavır kullanmadan adminlere bildirirseniz gereğinin yapılacağına inanıyorum ve adminlerimizden daha sabırlı ve hakaret içermeyen mesajlar talep ediyorum saygılar sevgiler
  • quote:

Bana yapılan haksızlık konusunu anlatmıştım sana. Ne yapabildin o konuda?

Kıçlı mıçlı postlar atmaktan başka, araştırıp soruşturmadan fikir sahibi olmaktan başka, adam gibi bir icraatiniz olsun da sahiden bişey yapıyorlar diyelim. İnsanların önyargılı olduğu şeklinde bir önyargısı var kiminizin.

Sana söyledim ben. Küfür edilen PM'i göster o kişiye de ceza verelim diye ama senin tek yaptığın laf üretmek. Araştırmaya niye uğraşacağız delil varsa sen de getir. Gören de karşı tarafı kolladığımızı sanacak. Ama her önüne gelen bana şu küfür etti diyene uygulma yapmıyoruz. İspat istiyoruz. Sen de ispat et sözlerini gerekeni yapalım.

Bu yaptığın polis gelip seni hırsızlık yaptın diye tutuklayınca onlara o kişi de benim eşyalarımı çaldı demekten başka bir şey değildir. Birisi sana küfür etti bize geldin de biz bir şey yapmadık mı ki böyle söylüyorsun. Sen o kişiye karşılık vermişsin ve o kişi bunu bize bildirdi cezayı bu yüzden aldın. Sonuçta senin cezan yine olacaktı küfürden dolayı. Ama sen de o kişinin ettiği küfürü bize gösterseydin o kişi de ceza alacaktı ekstra olarak. Yani senin cezanda bir iptal söz konusu değildi.

Ama sen böyle ufak şeylerde bile sinirlerini tutamayıp karşı tarafa küfür etmişsen bu senin eksikliğindir. Her şeyde gaza gelip de küfüre başvuran bir insan gelip de bize çocuk demeden önce kendini eğitsin. Sakin olmayı öğrensin.

Kıç kelimesini de şundan kullandım çünkü artık bu kesinleşti, bayrak ile ilgili açtığın topicten sonra senin samimiyetine inanmıyorum. Sadece laf ediyorsun.

• quote:

Orjinalden alıntı: benkadir05

arkadasım eger gercekten adminsen ve bunu hak ediyorsan bak ben topiclerde sordum cvp alamadım ve yeni bir topic actım o soru ile ilgili..cvp versene oyleyse..neden anca insanları tersleyip hakaret ediyorsunuz..ben hala cvp bekliyorum..daha allahın bir kulu cvp vermedi..adminsin demekki bilgilisin..hadi cvp bekliyorum..actıgım topici bulabilirsin degilmi?

Forumla ilgili bir şikayetiniz varsa onu Konu Dışı bölümündeki topiğe yazmalısınız. Burada gözden kaçmış olabilir.

Ama tel ile ilgili bir soru ise benden çok daha bilgili üyeler var burada onlar bile cevap vermemişse zatenben hiç veremem.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nurani

quote:

Lütfen bir admin olarak sözlerinize dikkat edin kelimenizin sonunda lar,ler ekleri olmasa seviniriz.zira size orda bir kişi hakaret vari konuştu

Ben size demedim. Bize piliç diyen arkadaşın daha önceden husümeti var da ona dedim. Yaşını saklayan bir insan bize çocuk diyor ne hikmetse ve üstüne üstlük sırf yaşı büyük diye kendini otorite sanıyor.

Madem yaşın büyük yaşının gereğini yap biz çocuklarla çocuk olma. Sana gönderilen PM'lere cevap verirken küfür etmemeyi becer.

• PM den o kadar anlatmıştım uzuun uzun ama maalesef hiç anlayamamışsın. Tekrar uğraşamam şu an anlatmak için.

Öyle yazıp yazıp haklıymış gibi hiçbir şey bilmeden çok bilmişlik ediyorsun hep. Kusura bakma ama yazdıkların da sadece laf salatası.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.