Şimdi Ara

SAYIN ADMİNLER LÜTFEN OKUYUN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ŞİMDİ DÜŞÜNDÜM DE BANA YAPILAN, SON 1 HAFTADIR ÖNCE TİMHAT DOSTUMA, PEŞİNDEN DE PROTOCHIP ARKADAŞA YAPILDI. BENİM BANIMI KALDIRMAK SORUNU ÇÖZMÜYOR. BURAYI HEP BERABER VAR ETTİK. ONLARIN BANLARI KALDIRILANA KADAR KESİNLİKLE FORUMDA HİÇBİR TOPİCE GİRMEYECEĞİM!!! KARARIM KESİNDİR. DESTEK VE YARDIM İSTEYEN ARKADAŞLARIM VAKİT BULDUKÇA SİZLERE MSN'DEN YANIT VERİCEM. AMA (AWAY) YA DA (BUSY) YAZIYORSA LÜTFEN BİRAZ ANLAYIŞLI OLUN. MSN ADRESİM: kaanozbek@kaanozbek.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: mewluth

quote:

Orjinalden alıntı: .

Bana yapılan haksızlık konusunu anlatmıştım sana. Ne yapabildin o konuda?

Kıçlı mıçlı postlar atmaktan başka, araştırıp soruşturmadan fikir sahibi olmaktan başka, adam gibi bir icraatiniz olsun da sahiden bişey yapıyorlar diyelim. İnsanların önyargılı olduğu şeklinde bir önyargısı var kiminizin.

Hem bir forumda moderatör olmak çok da önemli bir mevki diildir. Ama şimdi anlatmaya kalksam, anlayacak kapasitede kimi bulucam burda sanki?

Anca kıç mıç yazıp öyle varolabilirsiniz. Moderatör olup, anlamadan bilmeden yorum yapıp, ceza verip adam oldum sanırsınız.

Sana söyledim ben. Küfür edilen PM'i göster o kişiye de ceza verelim diye ama senin tek yaptığın laf üretmek. Araştırmaya niye uğraşacağız delil varsa sen de getir. Gören de karşı tarafı kolladığımızı sanacak. Ama her önüne gelen bana şu küfür etti diyene uygulma yapmıyoruz. İspat istiyoruz. Sen de ispat et sözlerini gerekeni yapalım.

Bu yaptığın polis gelip seni hırsızlık yaptın diye tutuklayınca onlara o kişi de benim eşyalarımı çaldı demekten başka bir şey değildir. Birisi sana küfür etti bize geldin de biz bir şey yapmadık mı ki böyle söylüyorsun. Sen o kişiye karşılık vermişsin ve o kişi bunu bize bildirdi cezayı bu yüzden aldın. Sonuçta senin cezan yine olacaktı küfürden dolayı. Ama sen de o kişinin ettiği küfürü bize gösterseydin o kişi de ceza alacaktı ekstra olarak. Yani senin cezanda bir iptal söz konusu değildi.

Ama sen böyle ufak şeylerde bile sinirlerini tutamayıp karşı tarafa küfür etmişsen bu senin eksikliğindir. Her şeyde gaza gelip de küfüre başvuran bir insan gelip de bize çocuk demeden önce kendini eğitsin. Sakin olmayı öğrensin.

Kıç kelimesini de şundan kullandım çünkü artık bu kesinleşti, bayrak ile ilgili açtığın topicten sonra senin samimiyetine inanmıyorum. Sadece laf ediyorsun.

Adaletse işte kanıtı!!!
    Sanada ceza versinler.
    Mod olabilmen kiçlı başlı konuşma hakkını sende dahil kimseye vermez...
    İmamla cemaatin olduğu bir atasozumuz var bilmem hatırlayan var mı?
    Ne sebeble olursa olsun bu boyle ifade edilmemeliydi.
    Yakışmadı yooo.

• sayın:mewlüt bey ben de çok kere haksızlığa uğradım iki kere şifrem çalındı ve bir başkası yüzündende forumda benim adıma kötü kelimeler sarf edildi (şimdi eski nick lerimi yazmayacağım.) ben bu forumda yaklaşık bir yıldır bulunuyorum. ama bu nickimle yeniyim ayrıca benim IP le çıkan 3 bilgisayar daha var geçenlerde foruma yeni giren ve daha iki mesaj atarak soru soran bir arkadaşımın da hesabı engellendi (ben de en az senin kadar ve hatta senden fazla tahsil sahibi birisiyim ve ayrıca esnaflıkta yapıyorum insanların yazdığı yazı lardan telefona bıraktığı yazılı mesajlarda konuşmalarından ve hatta tipine baktığımda nasıl bir karekter taşıdığını hemen hemen %90 yanılmadan tahmin edebilirim.ama bu güne kadar da çıkıp ya benim hesabımı neden engellediniz demedim hatta birisindede ben kendim bizzat şifrtemin çalındığını ve hesabımın acilen kapatılmasını istedim... Az önce bir forum sayfasında birilerine bir şey yazdım"Okumak cahilliği alır,Eşşek'lik baki kalır" diye bu sizin için değil hemen üzerinize alınmayın bu kendini okumuş tahsilli oluduğunu herşeyi ben bilirim diyen bazı ukala kişiler için maalesef memleketimizde sınıfta kalmamak var. orta okul öğrencisi bir kişi öğretmeni tekme tokat döverse düşünün gerisini....
    bu forumu açanlar ve yönetenlere şunu söylemek istiyorum bu foruma 7 den70 şe herkes giriyor bay/bayan onun için forumu elimizden geldiğince temiz tutalım ...
    birde bir arkadaşımız yazmıştı şu rütbe olayını kaldıralım diye bence kalkmalı çünkü adamlar rütbe yükseltebilmek için boş mesajlar atıyorlar ne olacaksa sanki(bunlar aşağılık duygusuna kapılanlar sanırım.aslında rütbe olayı o kişinin ne kadar zamandır bu forumda olduğunu ve ne derece tecrübeli olduğunu gösterir ama bunu anlayan arkadaşımız çok az sanırım..............

Ben burada bu yazıyı neden yazdım

içimde olan ları sizlerle paylaşmak istedim
    yoksa burada ne bu topiği açan arkadaşa nede cevap yazan diğer arkadaşlarla bir sorunum yok .sakın kimse üzerine alınmasın
    ......İMZA :Yük.Elek.müh.Engin Er.

quote:

İşte yukarıdaki tipler gibi adminlere hakaret etmeyi marifet sayan ve bunun için kıçını yırtan, her yerde nefretini kusan, kendi çocukluğunu bilmeden yaşı büyüdü diye adam oldum sanan insanları bile forumda tutuyoruz ya daha ne yapalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engin_er_26 -- 10 Nisan 2005, 17:41:56 >

• quote:

Orjinalden alıntı: enginer804

sayın:mewlüt bey ben de çok kere haksızlığa uğradım iki kere şifrem çalındı ve bir başkası yüzündende forumda benim adıma kötü kelimeler sarf edildi (şimdi eski nick lerimi yazmayacağım.) ben bu forumda yaklaşık bir yıldır bulunuyorum. ama bu nickimle yeniyim ayrıca benim IP le çıkan 3 bilgisayar daha var geçenlerde foruma yeni giren ve daha iki mesaj atarak soru soran bir arkadaşımın da hesabı engellendi (ben de en az senin kadar ve hatta senden fazla tahsil sahibi birisiyim ve ayrıca esnaflıkta yapıyorum insanların yazdığı yazı lardan telefona bıraktığı yazılı mesajlarda konuşmalarından ve hatta tipine baktığımda nasıl bir karekter taşıdığını hemen hemen %90 yanılmadan tahmin edebilirim.ama bu güne kadar da çıkıp ya benim hesabımı neden engellediniz demedim hatta birisindede ben kendim bizzat şifrtemin çalındığını ve hesabımın acilen kapatılmasını istedim... Az önce bir forum sayfasında birilerine bir şey yazdım"Okumak cahilliği alır,Eşşek'lik baki kalır" diye bu sizin için değil hemen üzerinize alınmayın bu kendini okumuş tahsilli oluduğunu herşeyi ben bilirim diyen bazı ukala kişiler için maalesef memleketimizde sınıfta kalmamak var. orta okul öğrencisi bir kişi öğretmeni tekme tokat döverse düşünün gerisini....
    bu forumu açanlar ve yönetenlere şunu söylemek istiyorum bu foruma 7 den70 şe herkes giriyor bay/bayan onun için forumu elimizden geldiğince temiz tutalım ...
    birde bir arkadaşımız yazmıştı şu rütbe olayını kaldıralım diye bence kalkmalı çünkü adamlar rütbe yükseltebilmek için boş mesajlar atıyorlar ne olacaksa sanki(bunlar aşağılık duygusuna kapılanlar sanırım.aslında rütbe olayı o kişinin ne kadar zamandır bu forumda olduğunu ve ne derece tecrübeli olduğunu gösterir ama bunu anlayan arkadaşımız çok az sanırım..............

yoksa burada ne bu topiği açan arkadaşa nede cevap yazan diğer arkadaşlarla bir sorunum yok .sakın kimse üzerine alınmasın......İMZA :Yük.Elek.müh.Engin Er.

quote:

İşte yukarıdaki tipler gibi adminlere hakaret etmeyi marifet sayan ve bunun için kıçını yırtan, her yerde nefretini kusan, kendi çocukluğunu bilmeden yaşı büyüdü diye adam oldum sanan insanları bile forumda tutuyoruz ya daha ne yapalım.

çok haklısın ama konuşmanda biraz üstünlük taslarcasına bir ifade kullanmışsın yazmayacam hangi kelimeler olduğunu aklı başında birisin takdire layıksın sen farkedeceksin nereyi kast ettiğimi saygılar sevgiler

• HAYIR FOTOLARINIZA BAKIYORUM HEPİNİZ SAKALI ÇIKMIŞ KOCA ADAMLARSINIZ.YAZDIKLARINIZA BAKIYORUM,ANA OKULUMDAKİ ÖĞRENCİLERİMİN TARTIŞMALARINA BENZİYOR.ARKADAŞLAR ÖNCE SORUNUN ÇÖZÜMÜ İÇİN HAREKET EDİN BİRBİRİNİZLE SİDİK YARIŞINA GİREREK,SÖZ DUALLOSUNA GİREREKHİ BİR NOKTAYA VARAMAZSINIZ,KENDİNİZİ GERMEKTEN BAŞKADA Bİ BOK YEMEMİŞ OLURSUNUZ. NE KENDİ ZAMANINIZI, NE DE BAŞKALARININ ZAMANINI ABUK SUBUK YAZIŞMALARLA HARCAMÖAYIN.DERDİ OLANLAR MNS'DE FALAN TOPLANTI YAPIN BİREBİR KONUŞUN YADA YİYORSA TELEFONLAŞIN.BURDAN YAPILAN TARTIŞMALAR BANA SADECE KENDİNİZE EĞLENCE ÇIKARIYORMUŞSUNUZ GİBİ GELİYOR...KİMSE YAZDIKLARIMA ALINMASIN,KİŞİSEL KONUŞMADIM,ADMİNLER,MAĞDURLAR,MAĞRURLAR KİMLERDİR BİLMEM.AMA TARTIŞMALARDAN BIKTIM.BURASI YARDIM İÇİN VARSA ONU YAPSIN.GÜNLÜK HAYATIMIZ ZATEN YETERİNCE STRES DOLU...LÜTFEN BEYLER SAKİNLEŞİN.... TEŞEKKÜR EDERİM....
  • quote:

PM den o kadar anlatmıştım uzuun uzun ama maalesef hiç anlayamamışsın. Tekrar uğraşamam şu an anlatmak için.

Öyle yazıp yazıp haklıymış gibi hiçbir şey bilmeden çok bilmişlik ediyorsun hep. Kusura bakma ama yazdıkların da sadece laf salatası.

Anlattığın şeyse o kişinin de seni tahrik ettiğini söylemişsin. Ne bir ekran görüntüsü vardı ne de başka bir şey.

Senin sorunun da bu. İş işten geçtikten sonra gelip bize söylüyorsun. Adam sana attığı an söylemiyorsun da o kişiye küfür ediyorsun. Karşı kişi seni şikayet ettikten sonra ceza yiyince aklın başına geliyor. Senden hiç bir kanıt göremedim ki ben sadece laf üreten sensin. O kişinin sana gönderdiği küfürlü mesajı gösterdin mi bana hiç?

• quote:

Orjinalden alıntı: jJj

quote:

quote:

Kıçlı mıçlı postlar atmaktan başka, araştırıp soruşturmadan fikir sahibi olmaktan başka, adam gibi bir icraatiniz olsun da sahiden bişey yapıyorlar diyelim. İnsanların önyargılı olduğu şeklinde bir önyargısı var kiminizin.

Hem bir forumda moderatör olmak çok da önemli bir mevki diildir. Ama şimdi anlatmaya kalksam, anlayacak kapasitede kimi bulucam burda sanki?

Anca kıç mıç yazıp öyle varolabilirsiniz. Moderatör olup, anlamadan bilmeden yorum yapıp, ceza verip adam oldum sanırsınız.

Sana söyledim ben. Küfür edilen PM'i göster o kişiye de ceza verelim diye ama senin tek yaptığın laf üretmek. Araştırmaya niye uğraşacağız delil varsa sen de getir. Gören de karşı tarafı kolladığımızı sanacak. Ama her önüne gelen bana şu küfür etti diyene uygulma yapmıyoruz. İspat istiyoruz. Sen de ispat et sözlerini gerekeni yapalım.

Bu yaptığın polis gelip seni hırsızlık yaptın diye tutuklayınca onlara o kişi de benim eşyalarımı çaldı demekten başka bir şey değildir. Birisi sana küfür etti bize geldin de biz bir şey yapmadık mı ki böyle söylüyorsun. Sen o kişiye karşılık vermişsin ve o kişi bunu bize bildirdi cezayı bu yüzden aldın. Sonuçta senin cezan yine olacaktı küfürden dolayı. Ama sen de o kişinin ettiği küfürü bize gösterseydin o kişi de ceza alacaktı ekstra olarak. Yani senin cezanda bir iptal söz konusu değildi.

Ama sen böyle ufak şeylerde bile sinirlerini tutamayıp karşı tarafa küfür etmişsen bu senin eksikliğindir. Her şeyde gaza gelip de küfüre başvuran bir insan gelip de bize çocuk demeden önce kendini eğitsin. Sakin olmayı öğrensin.

Kıç kelimesini de şundan kullandım çünkü artık bu kesinleşti, bayrak ile ilgili açtığın topicten sonra senin samimiyetine inanmıyorum. Sadece laf ediyorsun.

Adaletse işte kanıtı!!!
    Sanada ceza versinler.
    Yakışmadı yooo.

Peki bana ceza verilince adil olunduğuna inanacak mısınız? Öyleyse seve seve kendime ceza veririm. Ama işte olay bu değil ki. Amaç bağcıyı dövmek. Bayrak gibi bir mevzuyu foruma laf sokmak için kullanan bir kişiden ne beklenir ki?

Tamam kendi kendimi engellerim olay onunla bitecek ve adalet yerini bulacaksa.

• Valla benim forumla hiç bir derdim olmadı, olan kişilerinde önce kendilerinde hatalar araması gerek, bu kadar basit.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SiemensMania

ŞİMDİ DÜŞÜNDÜM DE BANA YAPILAN, SON 1 HAFTADIR ÖNCE TİMHAT DOSTUMA, PEŞİNDEN DE PROTOCHIP ARKADAŞA YAPILDI. BENİM BANIMI KALDIRMAK SORUNU ÇÖZMÜYOR. BURAYI HEP BERABER VAR ETTİK. ONLARIN BANLARI KALDIRILANA KADAR KESİNLİKLE FORUMDA HİÇBİR TOPİCE GİRMEYECEĞİM!!! KARARIM KESİNDİR. DESTEK VE YARDIM İSTEYEN ARKADAŞLARIM VAKİT BULDUKÇA SİZLERE MSN'DEN YANIT VERİCEM. AMA (AWAY) YA DA (BUSY) YAZIYORSA LÜTFEN BİRAZ ANLAYIŞLI OLUN. MSN ADRESİM: kaanozbek@kaanozbek.com

timhat adlı üye hakaret etmesi sebebiyle kilitlenmiştir. Ne kadar mükemmel bilgili bir insan olursa olsun forumdaki diğer kullanıcılara küfür eden kişiler ceza alır. Kimse kendini imtiyazlı sanmasın.

• Bak tekrar anlatayım.

- Bir telefon modeli hakkında olumsuz fikirlerimi belirten bir post attım.

- Terbiyesizin biri gelip "seni yetiştirenlerin a.q." tarzında bir postla o topicde bana küfretti.

- Daha önce bana "karı gibi" diyen bir terbiyesizi defalarca şikayet edip sonuç alamıştım. Demek ki forumda adaleti kendimizin sağlaması gerektiği sonucuna varmıştım. (Bkz:http://forum.donanimhaber.com/m_945640/mpage_12/key_/tm.htm (ikinci post (ve bu şikayet postumla kimse ilgilenmedi.))) Bu nedenle, bu yukarıda bahsettiğim terbiyesize aynı şekilde "a.q" diye postla (daha ileri gitmeden, aynı şekilde) karşılık verdim.

- Bu post birileri tarafından bir şekilde uçuruldu uçuruldu.

- Bu küfreden terbiyesiz iki-üç gün ceza ya aldı ya almadı. Ben ise ne kadar ceza aldığımı bile bilemiyordum. 15 gün sonra bir PM atıp sorduğumda yanıt alamadım. Ancak 45 gün sonra kullanıcı adımı yeniden kullanmaya başladım. (Durduk yerde küfreden oydu oysa.) (Küfürü gösteremem çünkü postu silen sizlersiniz.)

- Aradan zaman geçip de foruma girdiğimde, moderatörlerin bu dengesiz davranışlarını eleştiren bir post yazmıştım ve daha önce hiç PM leşmediğim bir kişi olan ve ceza almama neden olan bu kişi bana durduk yerde bir PM attı ve

"Önce forumdan ne istediğimiz değil, bizim ona ne verdiğimiz önemli. işiniz gücünüz modlara bok atmak. Sen ne yararlı iş yaptın? Atıp tuttuktan sonra birisi ağzının payını verdi diye yaygara yapma böyle. Sana ceza veren modların parmaklarına sağlık... "

dedi.

- Ben de bu kişiyi def eden bir post attım. (Kendisi muhatabım değildi ve böyle tahrik eden postlar almak istemiyordum. O nedenle kovdum. Şikayet etsem nasılsa işe yaramıyordu.)

- Aradan 2 hafta geçti ve durduk yerde bir ceza aldım. (Bu arada herkesin imzasındaki bayraklar dalgalanırken, biri gelip benimkini silmişti. Buna itiraz eden post attığım için silindiğini düşündüm.)

- Çok bilmiş moderatör mewlüt; benim olayları çarpıttığımı ve cezayı 15 gün önceki PM tacizcisini def etme postum nedeniyle aldığımı ama benim bunu bayrak silinme nedeniyle aldığımı söylediğimi öne sürdü. (Ben üzerinden 15 gün geçmiş olaydan haksız yere ceza aldığımı nasıl bileceksem???)

- Ardından ben PM le durumu anlattım kendisine ama, haberi olmadığı ve anlamadığı için benim ön yargılı olduğum fikrinde ısrar edip, kendi ön yargılı davrandı.

---------------------------------------------------------------------

Bu durumda birileri çıksın ve benim neden ilk olayda 45 gün cezalı kaldığımı açıklasın. Eğer ceza 3 gün olarak falan verildi ve zamanında açı8lmadıysa, bu yönetimin hatasıdır. Yetkililer üst konu yapıp benden özür dilesin ve ceza alacaklısı olayım.

Madem bana verilen ikinci ceza böyle günler sonra verildi. O zaman benim zamanında şikayet ettiğim ve bana karı gibi diyen kişi de hemen cezalandırılsın.
    ( http://forum.donanimhaber.com/m_1600055/tm.htm )

--------------------------------------------------------------------

Ondan sonra biz adiliz, hakareti/küfürü göster gereğini yapalım diye boş konulmasın.

--------------------------------------------------------------------

Sen de küfürü göster gereğini yapalım cinsinden "nato kafa nato mermer" mantalitelerle hareket edilmesin.

Olayları çarpıttığımı öne sürenin kendi kafası ve kendi anlayışı çarpıktır. Önyargılı diyen en başta kendi önyargılıdır.

Kime gidip de durduk yerde küfretmişim ya da hakaret etmişim ya da def etmişim? Varsa çıksın söylesin. Yoksa da kimse boş boş konuşmasın!!!

• herkes bir şey yazıyor bende yazayım iki dakaya
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: jJj

quote:

quote:

Adaletse işte kanıtı!!!
    Sanada ceza versinler.
    Yakışmadı yooo.

Peki bana ceza verilince adil olunduğuna inanacak mısınız? Öyleyse seve seve kendime ceza veririm. Ama işte olay bu değil ki. Amaç bağcıyı dövmek. Bayrak gibi bir mevzuyu foruma laf sokmak için kullanan bir kişiden ne beklenir ki?

Tamam kendi kendimi engellerim olay onunla bitecek ve adalet yerini bulacaksa.

Yine adil olduğunu düşünmiycez ama, sen yine de cezanı al! O başka bu başka.

• Hem sen de 5 gün ceza al benim gibi. Ama 5 gün sonra değil, 7 gün sonra kaldırılsın cezan.

Hatta bana ilk seferde yapıldığı gibi 45 gün sonra kaldırılsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: GodofThunder

quote:

sayın:mewlüt bey ben de çok kere haksızlığa uğradım iki kere şifrem çalındı ve bir başkası yüzündende forumda benim adıma kötü kelimeler sarf edildi (şimdi eski nick lerimi yazmayacağım.) ben bu forumda yaklaşık bir yıldır bulunuyorum. ama bu nickimle yeniyim ayrıca benim IP le çıkan 3 bilgisayar daha var geçenlerde foruma yeni giren ve daha iki mesaj atarak soru soran bir arkadaşımın da hesabı engellendi (ben de en az senin kadar ve hatta senden fazla tahsil sahibi birisiyim ve ayrıca esnaflıkta yapıyorum insanların yazdığı yazı lardan telefona bıraktığı yazılı mesajlarda konuşmalarından ve hatta tipine baktığımda nasıl bir karekter taşıdığını hemen hemen %90 yanılmadan tahmin edebilirim.ama bu güne kadar da çıkıp ya benim hesabımı neden engellediniz demedim hatta birisindede ben kendim bizzat şifrtemin çalındığını ve hesabımın acilen kapatılmasını istedim... Az önce bir forum sayfasında birilerine bir şey yazdım"Okumak cahilliği alır,Eşşek'lik baki kalır" diye bu sizin için değil hemen üzerinize alınmayın bu kendini okumuş tahsilli oluduğunu herşeyi ben bilirim diyen bazı ukala kişiler için maalesef memleketimizde sınıfta kalmamak var. orta okul öğrencisi bir kişi öğretmeni tekme tokat döverse düşünün gerisini....

yoksa burada ne bu topiği açan arkadaşa nede cevap yazan diğer arkadaşlarla bir sorunum yok .sakın kimse üzerine alınmasın......İMZA :Yük.Elek.müh.Engin Er.

quote:

çok haklısın ama konuşmanda biraz üstünlük taslarcasına bir ifade kullanmışsın yazmayacam hangi kelimeler olduğunu aklı başında birisin takdire layıksın sen farkedeceksin nereyi kast ettiğimi saygılar sevgiler

Ben hiçbir zaman kendimi kimseden üstün tutmadım arkadaşım ah sanal ortamda değilde gerçek hayatta karşılaşsaydık sen benim ne kadar alçak gönüllü olduğumu anlardın....Evet mesleğim konusunda araştırmacıyım ve üstünlük taslarım ama başka konularda 7 yaşındaki bir çocuğu bile dinler onun tecrübesinden yararlanırım belki benim bilmediğim bir şey söyler bana diye sadece okumak insanı insanı yapmaz hayatı yaşamakta gerekir ben ne sana nede bir başkasına karşı üstünlük taslamıyorum ama hayatta yediğim kazıklar ve bu sayede edindiğim tecrübeler bana hayatta çok şey öğretti hatta ve hatta bazı konularda babama dahi güven meyeceğimi öğretti

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: GodofThunder

quote:

quote:

Ben hiçbir zaman kendimi kimseden üstün tutmadım arkadaşım ah sanal ortamda değilde gerçek hayatta karşılaşsaydık sen benim ne kadar alçak gönüllü olduğumu anlardın....Evet mesleğim konusunda araştırmacıyım ve üstünlük taslarım ama başka konularda 7 yaşındaki bir çocuğu bile dinler onun tecrübesinden yararlanırım belki benim bilmediğim bir şey söyler bana diye sadece okumak insanı insanı yapmaz hayatı yaşamakta gerekir ben ne sana nede bir başkasına karşı üstünlük taslamıyorum ama hayatta yediğim kazıklar ve bu sayede edindiğim tecrübeler bana hayatta çok şey öğretti hatta ve hatta bazı konularda babama dahi güven meyeceğimi öğretti

arkadaşım bunu benim için yazdıysan benim hiçbir sorunum yok kimseyle üstünlük taslama konusunuda zaten üstüme almadım ordaki yazın adminlere karşıydı benim amacım sadece konudan uzaklaşılmaısnı önlemekti neden dersen ben sadece okudum ve böyle birşey hissettim ben bunu hissediosam başkalarıda aynını hissedebilir ve olay sorunları çözmekten üstünlük yarışına dönerdi niyetim kesinlikle kimseye olumsuz bir yorum yapmak değil yani umarım beni anlarsın unutmadan insanların karakterlerini hal ve hareketlerine tipine konuşmasına bakarak %90 çıkaran tek sen değilsin bunu yanlış anlama bende senin konuşmalarını davranışlarını inceledim karakteristik özelliklerinin iyi olduğunu düşünüyorum normal hayatta nasıl biri olduğunu az çok biliyorum

• quote:

Hem sen de 5 gün ceza al benim gibi. Ama 5 gün sonra değil, 7 gün sonra kaldırılsın cezan.

Peki senin nickinin geç açılması sebebiyle mağdur olmandan dolayı forum yönetimi adına özür diliyorum senden.

Ama sana o hakareti yapan kişiler de ceza almıştı o gün.

Kendime ceza veriyorum madem bunu bu kadar önemsediniz. Uzun bir süre olmayacağım. Seninkiyle eşit olsun diye 45 gün burada olmayacağım.
  • hocam hadi öğrencilerin çoğu ÖSS ye hazırlanmak için 45 günlük rapor alacak size ne oluyor yaw bak yaz tatili geliyor ozmana kadar sabretseydiniz nasıl olsa okullar tatil olacaktı ve sizde tatil yapacaktınız.

şaka.şaka
    quote:

quote:

Hem sen de 5 gün ceza al benim gibi. Ama 5 gün sonra değil, 7 gün sonra kaldırılsın cezan.

Peki senin nickinin geç açılması sebebiyle mağdur olmandan dolayı forum yönetimi adına özür diliyorum senden.

Ama sana o hakareti yapan kişiler de ceza almıştı o gün.

Kendime ceza veriyorum madem bunu bu kadar önemsediniz. Uzun bir süre olmayacağım. Seninkiyle eşit olsun diye 45 gün burada olmayacağım.

• Mewluth'ün kendi kendine ceza verme yetkisi yoktur. Aksine hiç bir mod ceza verememez. Sadece adminlere tavsiyede bulunurlar biz adminler gerektiğinde ceza veririz.

Bu forumda ceza alan kişileri bir daha kilidini açmamız aslında lütuftan başka bir şey değil. İstemezsek hiç açmayız zira forumda problem çıkaranlar ile o kadar çok uğraşıyoruz ki problem çıkaranları almamak en kolay çözüm.

Verilen cezalar adil ve biz öyle olduğunu düşünüyoruz bunu düşünmesek gece nasıl uyuruz zannediyorsunuz. Verilen cezaları açma sisteminde bir problem oldu diye bu kadar yüklenenler ne kadar emek veriliyor hiç haberleri yok.

Eğer bizim kadar Türkiye'de kurallara uygun, seviyeli ve büyük olan forum varsa şaşarım. Bu forumu bu kadar kişiye iyilik için kullandığımız bir gerçek ve bu yüzden bazen acımasız olabilir hatta ister istemez hatalı kararlar alabiliriz.

Moderatörler yukarda gördüğünüz gibi kendini tutamayabilir. Belli bir süre sonra mewluth'de alışacaktır bunlara ben yıllardır yemedeğim aşağılama, kişilere göre yapmadığım haksızlık kalmadı. Ancak bugün bile yaptığım herşeyin hesabını veririm sadece anlamak istemeyenler anlamaz o kadar.

Bu forum kolay kolay buraya gelmedi söz söylemek kolay ama yıllarca başında durmak kolay değil ...

Mewluth dediklerinden dolayı tarafımdan affedilmiştir. Gördüğünüz gibi topluma bu şuçlayıp yönetime leke sürmeye çalışan kişiden daha değerli olduğu için ceza vermiyorum.

Moderatörler bu forumun en değerli insanlarıdır, onların tahrik unsuru ile ceza almaya zorlanmalarına izin vermiyorum, konu kapanmıştır...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.