Şimdi Ara

Sayın HIZ SEVERLER VE MAKASÇILAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
2.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün akşam üzeri Kastamonu inebolu yolu 3 km sinde Annesiyle yolda yürüyen çocuk elinden kurtulmuş ve odun yüklü kamyon çocuğu öldürmüş...

az önce o yoldan geçtik resmen kamyon yolda dans etmiş vurmamak için, ama nafile takdir buymuş ön sol tekerin altında sürüklenmiş frenden bırakınca çıkmış ve sonuç her yer berbat yolu yıkamışlar... hala gitmemiş... ben kendim yaptığım 200-250 civarı hızları anlatıyordum herkese artık yapmayalım arkadaşlar...

o çocuğun evini düşünmek bile istemiyorum ne haldedirler... daha 9 yaşında çocuk trafik kurbanı... suçun kimde olduğu önemli değil giden bir can yıkılan arkada kalan anne baba...

• Allah yakınlarına sabır versin....
  • allah rahmet eylesin ailesine sabır versin.
  • Bir insan trafikte ölmemeli.
    Allah ailesine sabır versin.
    Amin.
  • Allah rahmet eylesin yakınlarına baş saglıgı ve sabır versin
  • Allah yakınlarına sabır versin özellikle küçük çocuklarla sokaga çıkıldıgında çok dikkat edilmeli anayollara fazla yanaşılmamalı bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diferansiyeli kırarsın! -- 31 Mayıs 2008; 22:31:10 >
  • Yazık ya. Hız yerine göre yapılmalı diyorum bende. Hiç hız yapmadan da olmuyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: oto_otto4t

Bugün akşam üzeri Kastamonu inebolu yolu 3 km sinde Annesiyle yolda yürüyen çocuk elinden kurtulmuş ve odun yüklü kamyon çocuğu öldürmüş...

E be kardeşim annenin de hiç mi suçu yok. Hadi kamyoncular cahil sen de mi cahilsin be anacım...

Allah sabır versin fakat herşeyi de içinde kamyon var diye kamyonculara yüklememek lazım diye düşünüyorum.

Konu sahibi arkadaşın da dediği gibi suçlu aramamak lazım evdeki acı herşeye bedel...

edit : Ayrıca balıkla konuyu bağdaştıramadım. Kamyon ile makasçıların ne alakası var çok farklı konular...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yarbay -- 31 Mayıs 2008; 22:44:25 >
  • yolda tabiki temkinli gitmek en doğrusu ama yazdıklarınıza göre annesindede suç var bu durumda yolda annesinin elinden kurtulmak demek ne demek yahuu sen koparacakmış gibi tutsana çocuğunun elini bütün suçu kamyon şöförüne yüklememek gerek bence.kamyon şöförününde aşırı hız yaptığını hiç sanmıyorum heleki yüklü bir halde iken
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yarbay

quote:

Orjinalden alıntı: oto_otto4t

Bugün akşam üzeri Kastamonu inebolu yolu 3 km sinde Annesiyle yolda yürüyen çocuk elinden kurtulmuş ve odun yüklü kamyon çocuğu öldürmüş...

E be kardeşim annenin de hiç mi suçu yok. Hadi kamyoncular cahil sen de mi cahilsin be anacım...

Allah sabır versin fakat herşeyi de içinde kamyon var diye kamyonculara yüklememek lazım diye düşünüyorum.

Konu sahibi arkadaşın da dediği gibi suçlu aramamak lazım evdeki acı herşeye bedel...

edit : Ayrıca balıkla konuyu bağdaştıramadım. Kamyon ile makasçıların ne alakası var çok farklı konular...

Bu kazanın olduğu yolda insan geçmez bir yer ama oldu mu oluyor... yeri geliyor biizm güvenerek 160 km hızda gittiğimiz bir yoldu orası...

Aynı şey sonuçta ha kamyon ha araba...ben makas atarak giden ve yavaş gidenini görmedim.... bir akşam tam çoştuğumuz vakit işten çıkmışız keyfimiz gıcır, şehir içindeyiz asıldım gaza 120 km hızla çok iyi hatırlıyorum bir tane broadway, onun çaprazında doğan doğanın önünde çöp kamyonu. broadwayi geçtim doğanı tam geçtim derken çöp kamyonu sola girdi sıkıştım bijonlarını hatırlıyorum.. kaldırıma bakıyorum kamyona bakıyorum kornaya bile basamadım... sonra sıyrıldım aradan geçtim çok korkmuştum... orada bir çocuk geçmeye çalışşa ne yapardım ben ... 50 km hızla durursun duramasan bile çarpar bir yerini kırarsın sonra iyileşir.. ama 120 km çarptığın anda şans yok.

kamyonun hızlı olduğunu sanmıyorum belki taş çatlasa 90 km hız çünkü düz yol yapmıştır muhtemelen...ama fren izleri anlatıyor her şeyi.. tam sol tam sağ yolun kenarı kan olmuş çok kötüyüm keşke görmeseydim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oto_otto4t -- 31 Mayıs 2008; 22:56:15 >

• allah rahmet eylesin yazık ailesine sabır versin
  • Allah rahmet eylesin. Feci bir ölüm. Ecel bu her yerde yakalayabilir.
    Ama illaki tedbir (anne icin) Illaki tedbir (Kamyon söfürü icin)
    Hareket eden araclarin bulundugu bölgelerde Cocuklarimizin, kardeslerimizin ellerinden sikica tutatlim, ve onlari her seferinde saga sola firlamamalari icin uyaralim Bir daha böyle tatsiz durumlar ortaya cikmasin.
  • günaydın
  • quote:

Orjinalden alıntı: nadirgurece

yolda tabiki temkinli gitmek en doğrusu ama yazdıklarınıza göre annesindede suç var bu durumda yolda annesinin elinden kurtulmak demek ne demek yahuu sen koparacakmış gibi tutsana çocuğunun elini bütün suçu kamyon şöförüne yüklememek gerek bence.kamyon şöförününde aşırı hız yaptığını hiç sanmıyorum heleki yüklü bir halde iken

Kaza anında bence kamyonun yüklü iken hız yapamaması diye bir şeye katılmıyorum.Aksine yüklü iken kamyon daha ağır manevra yapar ve daha uzun sürede durur.fizik kanunları diye bişi var.diyelim kamyon boşken hız sınırı normal iken kaç metrede duruyorsa yüklü olması bu durma mesafesini uzatır kardeş.mantıken yanii.
    Ayrıca büyük konuşmayalım!hepimiz aileyiz,anne baba hiç istermi evladına bişi olsun kim bilir ne kadar yaramazdı çocuk ki zaptedemedi kadın.Neyin,nezaman başımıza geleceğini bilemeyiz.Tabi tedbiri elden bırakmamalı insan.TAKDİR ALLAH'TAN!...

• yüklü olsun yüksüz olsun kamyonlara hiç güvenmem,
    kimse kusura bakmasın hepimizin akrabası var kamyoncu ama,
    kamyonun tepesine çıkıp 2 metre yukarıdan bakınca trafiğe
    kendilerini kaf dağına çıkmış gibi sanıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuci -- 2 Haziran 2008; 9:17:23 >
  • Annesi elini bırakmayacak arkadaşım

O gün ŞA yolda giderken Allah korudu benzeri benim başıma geliyordu dedesi bastonu ile itiyordu çocuğu elinden tutmuyordu
  • Bu olayda kamyonun suçlu olup olmadığını bilemem ama, yokuş aşağı 120-130 ile inen piskopatlar var, konya yolunda bu normal olmuş. Ben 90-100 ile inerken bile korkuyorum. Canavar kontrolü kaybedip karşı şeride geçse tek seferde onlarca aracı biçebilir. Memlekette malesef adı konmamış bir anarşi var. Kamyonlar en sol şeritten gidiyor makas atıyor, diğer araçları hiçe sayıyor. Yükleri yola sarkan, yükü sabitlemeyen, bunları yola düşüren o kadar çok kamyon var ki. Ha dağdaki terörist ha bunlar, hatta bunlar daha çok. Devletimiz trafiğe sadece gelir getiren bir kapı gözüyle bakarsa böyle olur. Vergi kadar insanların da canlarını düşünüp tedbir alsalar bunlar olmaz. 1 YTL lik vergiyi bile dağ başındaki araç sahibinden alabilen devletin mazereti olamaz.
  • Yaya hiçbir zaman suçlu değildir.Çaptığın anda sen suçlusun. Mahkemde sanık olarak çıkarsın,anlatamassın derdini! Hele karşı taraf senden şikayetci olsun süründürürler seni! Hayatını karartırlar,mahkemelerde sürünürsün! O andan itibaren artık mahkemenin gözünde sen küçük bir çocuğu öldüren kişisin!

Çocuk bu bilemessin, topun arkasından koşar, aklı ermez yola çıkar. Çocuk bu...

Senin ayağının altında gazda var, frende var, hız ibreside var!

Yavaş gideceksin, hız kurallarına uyacaksın, yerleşim yerinde 50 km yi geçmeyeceksin, dikkatli olacaksın.

Annesinin elini bırakmayacak kardeşim diyen zihniyete bişey diyeceğim ama demiyeyim, pes diyorum başkada bişey demiyorum!

YERLEŞİM YERLERİNDE 50 KM HIZI GEÇMEYECEKSİN,GEREKTiĞİ YERLERDE 30-40 İLE GİT AMA ÇOCUK EZME!!!!

ÇOCUĞUN AKLI ERMEZ AMA SENİN AKLIN ERER! O KADAR AKILSIZ DEĞİLİZ DİMİ! ERİYOR DİMİ AKLIMIZ!
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• yolda yürürken cocugu mutlaka kaldırım tarafında tutalım!! allah korusun
    yakınlarına allah sabır versin
  • quote:

Orjinalden alıntı: set
    Yaya hiçbir zaman suçlu değildir.Çaptığın anda sen suçlusun. Mahkemde sanık olarak çıkarsın,anlatamassın derdini! Hele karşı taraf senden şikayetci olsun süründürürler seni! Hayatını karartırlar,mahkemelerde sürünürsün! O andan itibaren artık mahkemenin gözünde sen küçük bir çocuğu öldüren kişisin!

Çocuk bu bilemessin, topun arkasından koşar, aklı ermez yola çıkar. Çocuk bu...

Senin ayağının altında gazda var, frende var, hız ibreside var!

Yavaş gideceksin, hız kurallarına uyacaksın, yerleşim yerinde 50 km yi geçmeyeceksin, dikkatli olacaksın.

Annesinin elini bırakmayacak kardeşim diyen zihniyete bişey diyeceğim ama demiyeyim, pes diyorum başkada bişey demiyorum!

YERLEŞİM YERLERİNDE 50 KM HIZI GEÇMEYECEKSİN,GEREKTiĞİ YERLERDE 30-40 İLE GİT AMA ÇOCUK EZME!!!!

ÇOCUĞUN AKLI ERMEZ AMA SENİN AKLIN ERER! O KADAR AKILSIZ DEĞİLİZ DİMİ! ERİYOR DİMİ AKLIMIZ!

Cocugunuz mu oldu yeni zamanda ?

Mahkemede süründürme işinde haklısınız otobanda vurdugun adam bile tazminat alıyor bu ülkede ama

Hukuk haklının hakkını saglamayacaksa neden war ? Saglam avukat ile yırtarsın demiyorum ama benim basıma cok geldi yola fırlayan cocuk

50 ilede gitmiyordum ama ginede wuruyordum nasıl olcak bu iş ? 40 ile fln giderken wurunca sucsuz mu olucaz ?

Diğer taraftan cocuk buysa bende adamım ne telefonum calar dikkatim dagılır ben yaya ile karsılastırıldıgında tankın içinde gidiyorum

Ama 30 ile de gitsem durmam 50 metremi alır nasıl durim ben ?

Dun maslakta kaza olmus gti kaldırma cıkmıs gorgu tanıkları en az 170 yapıyordu diyor

Maslagın o kalabalıgında 206 gti nasıl 170 e cıksın millet poposundan uydurmaya meraklı hız tutukunu genc kaza yaptı kaldırımdaki adamı oldurdu diye manset atıyorlar

Benzer bir kazada arakdaşım tekeri patladıgı için sahil yolunda kaldırma cıktı hemde 206 hız tutkunu fln da değiil

Soylemek istediğim olayalara nasıl bakıcagınız onemli ama mahkemede bir hakimin sizi asla "kucuk cocugu olduren kişi" olarak gormicektir

Keza boyle bir hukuk sisteminde yasamak, warlık surdurmek imkansız hale gelir

Cocugun elinden tutmayan Annesi bence her zamna 8/8 sucludur

Ayrıca CAPS acık kalmıs glb

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.