Şimdi Ara

Sayısal bir öğrenci sosyal derslerini nasıl halledebilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
3
Favori
6.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet hep kafamı karıştıran soru bu oluyor zaten kırık obp ile sınava gireceğim o yüzden sosyal kesin yapmam gerek ama hiç bir bilgim yok sosyal dersleri hakkında.Hele ki coğrafya bazında sıfırın altındayım.Din kültürü ve inkılap sorularını yaparım ama diğer konuları nasıl halledeceğim hakkında en ufak bir fikrim yok.O yüzden siz değerleri forumdaşlarımın düşüncelerine ve nasıl taktik izlemem hakkında ki görüşlerine kesinlikle ihtiyacım var.Teşekkürler.

• YGScoğrafya simetri al hocam ustunede fem soru bankası coz file yakın yaparsın. Felsefe için ben uğurun ince kitabını cozmustum. Bu arada YGSsosyal 34 net geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IEEE06

Evet hep kafamı karıştıran soru bu oluyor zaten kırık obp ile sınava gireceğim o yüzden sosyal kesin yapmam gerek ama hiç bir bilgim yok sosyal dersleri hakkında.Hele ki coğrafya bazında sıfırın altındayım.Din kültürü ve inkılap sorularını yaparım ama diğer konuları nasıl halledeceğim hakkında en ufak bir fikrim yok.O yüzden siz değerleri forumdaşlarımın düşüncelerine ve nasıl taktik izlemem hakkında ki görüşlerine kesinlikle ihtiyacım var.Teşekkürler.

ya açıkcası ben sosyali çok iyi yaptiğimi düşünüyordum ama sınavda yetişmedi felsefeyi boş bıraktım. 30 soru işaretledim 2si yanlış çıktı. aceleden sadece şıkları okuyarak çözdüm. okulda dersanede falan dersleri kaçırmadım denemelerde yapamadıklarımı hocalara sordum ayrıca bi çalışmam olmadı. kırık okul puanı kötü olmuş ya sınavda iyi şanslar

• quote:

Orijinalden alıntı: ciftcime

quote:

Orijinalden alıntı: IEEE06

Evet hep kafamı karıştıran soru bu oluyor zaten kırık obp ile sınava gireceğim o yüzden sosyal kesin yapmam gerek ama hiç bir bilgim yok sosyal dersleri hakkında.Hele ki coğrafya bazında sıfırın altındayım.Din kültürü ve inkılap sorularını yaparım ama diğer konuları nasıl halledeceğim hakkında en ufak bir fikrim yok.O yüzden siz değerleri forumdaşlarımın düşüncelerine ve nasıl taktik izlemem hakkında ki görüşlerine kesinlikle ihtiyacım var.Teşekkürler.

ya açıkcası ben sosyali çok iyi yaptiğimi düşünüyordum ama sınavda yetişmedi felsefeyi boş bıraktım. 30 soru işaretledim 2si yanlış çıktı. aceleden sadece şıkları okuyarak çözdüm. okulda dersanede falan dersleri kaçırmadım denemelerde yapamadıklarımı hocalara sordum ayrıca bi çalışmam olmadı. kırık okul puanı kötü olmuş ya sınavda iyi şanslar

Hocam hiç sorma ya hayatımın en büyük hatasını yaptım çok büyük vicdan azabı çekiyorum tarifi zor ciddi söylüyorum.Ölen bir insanın Allah karşısındaki pişmanlığı gibi acı çekişi gibi acı çekiyorum.Sizce fazla etkilermi ? 30k için ne kadar yapmam lazım?

• IEEE06 kullanıcısına yanıt
    ben 10k daydım okul puanı kırık gelseydi ilk 30k olurdu heralde. tr-mat-sos-fen,yanliş-yanliş-yanliş-yanliş olarak yazarsam 36-35-28-32,4-3-2-5 yaptim sınavda. kolay gelsin ya kırık okul puanı zor iş. stres yapma olmuycak şey değil ilk 30k
  • Sınavda o coğrafya sorularını gördükten sonra felsefede kimbilir neler sormuşlardır diyerek bakmadım hiçde merak etmedim.
    Tarihe çalışma boşver yorum soruları hepsi , felsefede mantık soruları , coğrafyada türkiye coğrafyasını çatır çatır soruyorlar buna dikkat et derim
  • Cevaplarınız için teşekkür ederim.Peki nasıl çalışmalıyım? Yazarak mı okuyarak mı? Sayısalcı olarak biyolojiden nefret ediyorum ve hocanın anlattıgı ile yetindim ve hatam o oldu.Kitabı açınca içinde sayısal değerler olmayınca kafam döndü sıkıldım.Yazarak çalışsamda zaman kaybı,okusam sıkılarak okuyacağım ve çoğu şeyler aklıma kalmayacak.Aynı şeyler sosyal dersleri için de geçerli.O yüzden nasıl bir yol izlemeliyim?
  • Ben güvender tedes kitaplarından tarih ve coğrafya çalışmıştım..sadece gece etütlerimi ayırıyordum. Körfezin de teknotest yaprak testlerini ve denemeleri çözerek girdim sınava.sosyalim çok iyi geldi.lys sözele bile girdim..bu kitaplar bana çok şey katmış..sözel ve eşit ağırlık sıralamam sayısalımdan bile daha iyiydi..kısacası sayısalda kafan rahat olursa sözeli doğru kitaplardan anlayarak rahat bir psikoloji ile çalışman yeterli :)

• Sayısal öğrenci genelde asosyal olur

tamam vurmayın

• Soru çözmekten ziyade konu çalışın çünkü ÖSYM ayrıntı soruyor ve sorduğu soru tipleri çözdüğümüz sorulardan biraz fsrklı oluyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevaplarınız için teşekkürler

EDİT: Kırık obp hakkında konu açtım ve konuyu kaldırmışlar.Yardım istedik,fikir istedik konuyu kapatmışlar yazıklar olsun.

Forumda o kadar troll konular hala yer alırken gerçekten yardıma ihtiyaç birinin konusunun kapanması yöneticinin kalitesi gösterir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berrinnz

Ben güvender tedes kitaplarından tarih ve coğrafya çalışmıştım..sadece gece etütlerimi ayırıyordum. Körfezin de teknotest yaprak testlerini ve denemeleri çözerek girdim sınava.sosyalim çok iyi geldi.lys sözele bile girdim..bu kitaplar bana çok şey katmış..sözel ve eşit ağırlık sıralamam sayısalımdan bile daha iyiydi..kısacası sayısalda kafan rahat olursa sözeli doğru kitaplardan anlayarak rahat bir psikoloji ile çalışman yeterli :)

Hocam fenlerinide kullandınız mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.