Şimdi Ara

Sayısal Kalıp TM den Yapabilir miyim? (+2K)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Okulun durumundan dolayı, okulda çok boş insan var ki tm sınıfı da öyle sayisal sinifinda kalıp TM-1den ilk 1-2k yapılabilir mi? Okul zamanları nasıl çalışmaliyim? Edebiyat dersi görmeden nasıl halledilebilir vs. daha önce tecrübesi olan varsa yardimci olursa çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darknessx5 -- 21 Ağustos 2016; 23:26:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ??

• ben sayisal kaldim ve yaptim. ygs icin faydali bile, edebiyat ve cografyayi unutma ama :)

• Tebrik ederim kaçıncı oldunuz ve ne zaman edebiyat coğrafya calismaya başladınız?

• ygsde 900., lysde 500 ile 700. oldum. edebiyata ygsden sonra, cografyaya mayista basladim maalesef

• Onceden edebiyattan temeliniz vs yoksa sizde sağlam kafa varmış demek ki :) Sanırım ygsden sonra karar değiştiniz 12. Sınıf fen derslerine zaman ayırdınız mı? yıl boyunca hangi derslere daha yoğun calistiniz? biraz tavsiye verebilir misiniz

• edebiyat temeli vardi kisisel ilgi sebebiyle, onceki siniflarda da ders olarak iyiydim zaten. sinavda kotu yaptim zaten 8 yanlis. en cok calistigim dersler matematik ve geometri oldu ama uzmanlastigim konular acisindan sinavda bayagi ters kose oldum.

esit agirlik ygsden once aklimdaydi ama tam emin degildim, ortam sayisalci olunca arkadaslarla oturup dinamik falan cozuyoduk cok odaklanamadim yani asil soruna :D 12 fen konularini cok iyi ogrendim maalesef, sistemleri 4 kaynaktan cozdum vs.. eger okul cok takik degilse son gun bakarak bile halledebilirsin sinavda yapacak kadar (ozel okuldaydim tabii, zaten o yuzden tm sinifina gecmedim) ama haliyle esit agirliktaki rahatliga sahip olmayacaksin.

tavsiye konum var ayricahttps://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=119288977&p=1&f=615

istersen bir oku aklinda soru kalirsa sorarsin.

edit: soru sorarsan etiketlemeyi unutma, yoksa bildirim gelmiyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaflip -- 22 Ağustos 2016; 0:36:06 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Temel liseye geçtim son sene göreceğiz artık.
    teşekkür ederim takildigim bir sey olursa sizin konuya gelirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darknessx5 -- 22 Ağustos 2016; 16:22:43 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.