Şimdi Ara

Sayısal Sorunum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Fizik Alt Yapım Sıfır. Tm öğrencisiyim son senem olduğundan sayısala geçmekte korukuyorum,(sayısaldan meslek hedefim ) alt yapım olmadığı için. Mat ve Geo. yapabiliyorum. Bana fizik kimya biyoloji kitapları önerirmisiniz ? Hiç bir destek almadan bu derslere çalışmam doğru olur mu ?
    Fizik Kimya Biyoloji konu anlatımlı bol çözümlü sorusu olan kitaplar önerir misiniz? ( Altyapım sıfır ) Hangi kitapları alıp başlamalıyım ? YGS ağırlıklı olursa daha iyi olur. Önerdiğiniz kitam ygs mi lys mi onuda yazarsanız sevinirim

Kafam 2 haftadır çok karışık ne yapmalıyım Tm devam mı etmeliyim MF mi geçmeliyim diye... Lütfen yardımcı olun. Önerilerinizi bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fetihh05 -- 3 Eylül 2014; 20:35:28 >

• İçinden geleni yap ama bir heves uğruna degil de gercekten istedigini yap.Bence herkes her seyi başarabilir.Kolay bir yol degil tabiki ama cok çalışırsan neden olmasın.Kitap önerisi olarak Biyoloji Okyanus Ygs-Lys önerebilirim çok güzel anlatmış.Kimyada palme bir numara bana göre.Fizik konusunda bilmiyorum antremanlarla fizik falan var ama iyi midir bilmem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öneriniz için çok teşekkürler... Dershaneye gidiyorum ama korku var içimde fizik kimya biyoloji ya yapamazsam diye. Bu sefer Hem Tm derslerinden Hemde MF derslerinden kopucam elimde kalıcak sıfır. Önrilerinizi inceleyeceğim. Biyoloji Biraz daha sözele kaçıyor değil mi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.