Şimdi Ara

SAYISAL TASARIM MÜHENDİSİ MAAŞLARI 180K YI BULDU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
2
Favori
1.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumda da sıkça örnek verilen bulma sitesinin verilerine göre sayısal tasarım mühendisleri ortalama olarak 70k, en yüksek maaş olarak ise 180k yı buldu.

Sizce bu durum tercih sıralamalarına nasıl yansır?

Bu konu hakkında duygu, düşünce ve önerileriniz nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şu konulara artık ->

Karanlık Birisiyoutube
    Dayanamıyorum Dayanamıyorum…
    https://www.youtube.com/shorts/Jxl6wbJr2jY?si=H0XaROYeYnP1RG5v

• Çok olumlu yansır hocam tahminimce iuc ee 3 k civarı kapatır. 110 tyt 80 ayt yapan arkadaşıma gösterdim başlığı kesinlikle ee yazacağını söyledi kendisi tıp istiyordu normalde.

• Sayısal tasarım alanı Türkiye'de kısıtlı. Sav.sanayiden başka çalışacağın firma sayısı 1 elin parmağını geçmez. Bunların da hepsi üst seviye firmalar olduğu için ortalama maaş çok yüksek çıkmış.

Bu elemana ihtiyaç yok demek değil. Tam tersi şuan devasa bi sayısal tasarım, fpga mühendisi açığı var piyasada. Sadece fazla seçenek yok çalışabileceğiniz.6 aylık sayısal tasarım mühendisi olarak fazlasıyla zor bir alan olduğunu da söyleyeyim. Tercih edecek arkadaşlara fikir vermesi açısından yazayım dedim. İyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edlerbest1907 -- 14 Şubat 2024; 10:58:5 >
  • edlerbest1907 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederiz. Savunma sanayi, genelde top class üniler ve Ankara ağırlıklı istihdam ediyorlar. Sizin lisansınız neredendir? Bu niş alan özelinde de, diğer alanlarda olduğu gibi bir istihdam politikası mı ağırlıklı? Yoksa, bahsettiğiniz alanın insan kaynağına ihtiyaç duyması, bu politikayı değiştirmiş mi?
    Foruma mühendis arkadaşların katkısı önemli.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • FeynmanSverdlov F kullanıcısına yanıt

Rica ederim. İTÜ ehb mezunuyum. Ankara merkezli bir sav. Sanayi şirketinde çalışıyorum. Fpga bölümlerinin istihdam politikası çalışandan yana. Gerçekten ihtiyaç var çünkü. Mesela mülakatlarda daha az seçici olabiliyorlar. Ben okulda aldığım sayısal tasarım labından edindiğim bilgilerle girdim işe mesela. Diğer alanlara başvuran arkadaşlarım daha zor mülakatlardan geçtiler.

Hocam fpga batagina dusmussunuz nasilsiniz diyip hemen gecmis olsun dileklerimi ileteyim Gecen arkadaş basys imi isyedi karti gorunce moralim bozuldu  

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • The Killing Road kullanıcısına yanıt

Sorma hocam valla nasıl oldu ben de anlamadım bitirme tezi üstüme sülük gibi yapıştı zorla buraya yönlendirdiler. Yuvarlanıp gidiyoruz çok şükür "sabah kalk - işe git- aptal vivadonun saçma sapan errorlarıyla uğraş - akşam gel - duş al - uyu" kısır döngüsü fena bunalttı ya 3 gün iyi gibiyim 5 gün depresyondayım öyle geçiyo günler 

ama zevkli ya hem haberleşme hem elektronikle uğraşınca tatmin ediyo az da olsa  Siz nasılsınız neler yaptınız İsviçre macerası vardı sizin yanlış hatırlamıyorsam ne durumdasınız ?

Vivado dediniz bi tiksinti geldi, hemen kaldirayim bilgisayardan  Böyle bi duzende 3 gun depresyon disinda kalmayi guclu bunyeye baglarim ben 

Donduk son 2 donemi okuyoruz, seneye de amerikaya veya tepeme atom bombasi düşmezse doktoraya gitmece olucak gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: The Killing Road

Vivado dediniz bi tiksinti geldi, hemen kaldirayim bilgisayardan  Böyle bi duzende 3 gun depresyon disinda kalmayi guclu bunyeye baglarim ben 

Donduk son 2 donemi okuyoruz, seneye de amerikaya veya tepeme atom bombasi düşmezse doktoraya gitmece olucak gibi

Silin gitsin durması hata Çok güzel plan hocam. Kusursuz akademik kariyer yolu gerçekten. Kolaylıklar diliyorum. Amerika macerasından sonra Türkiye'ye danışmanlık yapacağınız günleri umuyoruz bekliyoruz 

Aptal forum bildirim atamamis 

Benim goruste birini danışmanlikta istemezler pek Zaten teori calisixam, belki bikac seneye bilkentte game theory filan veririm

• The Killing Road kullanıcısına yanıt

en iyisi hocam, chill bi hayat diliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edlerbest1907 -- 20 Şubat 2024; 0:14:31 >

• Up

Hocam merhabalar yine size danışacak bir şey buldum. Özelden devam ediyorum mahzuru yoksa.

• Yapay zekanın yazılımı bitirmesini de göz önüne alınca sizce ceng ve EE sıralamaları ne düzeye gelir

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-05C4F9D38

Yapay zekanın yazılımı bitirmesini de göz önüne alınca sizce ceng ve EE sıralamaları ne düzeye gelir

İuc eenin boun cengin önüne geçeceği kanaatindeyim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.