Şimdi Ara

SAYISALDA İLK 5K

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
1
Favori
2.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk 5 k için geç mi? 11. Sınıfım ortalama bir fen lisesindeyim.(463 TEOG PUANIYLA GİRMİŞTİM) 9-10 yazılı öncesi çalıştım 9. Sınıf 84.5 10. Sınıf 91.2 ve 11. Sınıf ilk dönem 94 ortalamalarım bunlar. Çalışma düzenim yok.Kazanmaya çalışıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UtkuBoyy -- 28 Nisan 2019; 20:24:44 >

• Dostum inan bana okul ortalamalari hicbir sey gostermiyor. Cunku insanlar senin gibi son saniyelerde bilgileri ezberliyor ardindan hafif bir seyler kalsa da konuya pek hakim olmuyor. Sinav senesi seni ayakta tutacak tek sey olaylari ezberlemek degil de bir mantik rayina oturtmak oldugunu göreceksin. Yani diyecegim o ki okul ortalamalari iyi bir degerlendirme yontemi değil.
  • HedefsizEleman H kullanıcısına yanıt
    Haklısınız bende bunun farkındayım fakat direk hedef ilk 5 bin olur mu demektense en azından bir kaç somut örnek göstermek istedim.Değerli yanıtınız için teşekkür ederim.
  • 9.sınıf ort. 70 tyt 2018 3600 çok alakası yok ortalamayla yani güzelce çalış yaparsın
  • Da'nın yazımını öğren önce kardeşim sonra 5k düşünürsün.
  • Doğru yazmışım ama yine de sen bilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UtkuBoyy -- 28 Nisan 2019; 20:23:42 >
  • Sunshine4 S kullanıcısına yanıt
    Tebrik ederim.Çalışma düzeniniz nasıldı?Ne zaman çalışmaya başladınız?Bana ne önerirsiniz?
  • Çalışma düzeni için kronometre tutup çalıştım benim de çok yoktu 1 saat oturuyordum sonra mola veriyordum sıkıldıysam en az 4-5 yapmaya çalışıyordum ben konu olarak dershanede dinleyip gelip kitaptan çözüyordum o şekilde tyt bitirdim kendim sosyal türkçe çalıştım biraz ayt 11 de iyi calismistim mat. Çok zorlanmadık fen için palmeden kendim konu konu gittim her gün 1'er konu bitirmeye çalışıyordum yazın kolay gelsin
  • Sunshine4 S kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.Umarım daha fazla geç kalmadan çalışır ve sizin gibi bir sıralama yaparım.
  • Dalga mı geçiyorsun? DA'yı ayrı yazmıştın şimdi düzeltip doğru yazmışım yine de sen bilirsin diyosun
  • Up
  • Ben de sizin gibi puan almıştım teogtan, seviyelerimiz hemen hemen aynı sanırsam; ben de sizin gibi bir sıralama istiyorum, bana da tavsiye verirseniz çok hoş olur
  • yıl olmuş 2019 hala obp söyleyip sıralama tahmini isteyen var yaw
  • almanyalidoktor kullanıcısına yanıt
    Sanırım kendimi tam olarak ifade edemedim asıl sorum 11. Sınıf olam birinin şu zamandan itibaren çalışmaya başlayıp ilk 5 bine girmesi mümkün mü? OBP yi yazma sebebim az da olsa yorum yapacak kişinin seviyemi görmesi.İyi akşamlar.
  • ıronmıke I kullanıcısına yanıt
    İnşallah
  • Tyt netlerin ne alemde hocam
  • HedefsizEleman H kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle.Geçen sene okul sınavında yaptığım pkobu şimdi denemelerde hep boş bırakıyorum
  • 60-70 arası geliyor tyt yeni yeni çalışıyorum matematik o da.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.