bizde yamuk olms kardeş merak etme paylaşımım nası yorum pls
quote:
Orijinalden alıntı: ForeverMetal
quote:
Orjinalden alıntı: aspo
Cypher ın en ezik warioruda video çekmiş
Alıntıları Göster
bogazın_yargıcı ben diemandie sayk0 ufuk abi 70 ooldu ve bizle beraber oldu ama videosunu izleyemedim
quote:
Orijinalden alıntı: diemandie
bogazın_yargıcı ben diemandie sayk0 ufuk abi 70 ooldu ve bizle beraber oldu ama videosunu izleyemedim
Alıntıları Göster
ben BOGAZINYARGICI dilim ben BOGAZIN_YARGICIYIM
quote:
Orijinalden alıntı: aspo
Alıntıları Göster
quote:
o adama da ezık dıosanız....
quote:
Orijinalden alıntı: SensationWhite
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: SensationWhite
quote:
Şaka Yapmaya Çalışmış Anlıyamıyormusun? Aklın Mı Yetmiyor Anlamaya?
quote:
Orijinalden alıntı: SensationWhite
quote:
Alıntıları Göster
ben demiom
quote:
Orijinalden alıntı: BOGAZIN_YARGICI
ben demiom
Alıntıları Göster
yaa sen bogazın_yargıcı deilmisin cyperde ki?
quote:
yaa sen bogazın_yargıcı deilmisin cyperde ki?
Alıntıları Göster
SAYKO BENCE INSANLAR BUYUK YAMUK YAPTI.KRAL OLDUKTAN SONRA ORC OLDU VE CZDE GORDUGUMUZDE KIM OLURSA OLSUN JERKES ONA DALIYOR VE ÇOK BUYUK KUFURLER EDIYOR BENDE EDIYORUM AMA CZ DE OLDUGU İÇİN YAZILAR FARKLI GORUNUYOR.BENCEDE EZIK BIR WARIOR O BENIM GOZUMDE
SAYK0 ADAMMI OLDU :DDDDDDD BİZİM ARKADASLAR ONUN SOLO DM KESTİGİ GİBİ ONU KESİYOLAR
quote:
Orijinalden alıntı: MADU
SAYKO BENCE INSANLAR BUYUK YAMUK YAPTI.KRAL OLDUKTAN SONRA ORC OLDU VE CZDE GORDUGUMUZDE KIM OLURSA OLSUN JERKES ONA DALIYOR VE ÇOK BUYUK KUFURLER EDIYOR BENDE EDIYORUM AMA CZ DE OLDUGU İÇİN YAZILAR FARKLI GORUNUYOR.BENCEDE EZIK BIR WARIOR O BENIM GOZUMDE
Alıntıları Göster
arkadaşım kimsenin öyle bir hakkı yok küfredemez isteyen istedigini yapar siz de karışamazsını oke
quote:
Orijinalden alıntı: FinalK
SAYK0 ADAMMI OLDU :DDDDDDD BİZİM ARKADASLAR ONUN SOLO DM KESTİGİ GİBİ ONU KESİYOLAR
orc oldu... lvl kasti koxpla.. itemde toplar.. döner.. standart olay bunlar..
quote:
arkadaşım kimsenin öyle bir hakkı yok küfredemez isteyen istedigini yapar siz de karışamazsını oke
Alıntıları Göster
Eskiden kesiyolardı akıllı adam orca döndü yanlız kral olması önemli değil sadece kale icin bıraktı bide arkasında heaven thegangster gibi iş yapabilecek clan bıraktı
quote:
Orijinalden alıntı: MADU
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: MADU
kral olan kisi kralligi biraksa bile IRK degistirmemeli bence hata yapmis .
quote:
Orijinalden alıntı: FinalK
Eskiden kesiyolardı akıllı adam orca döndü yanlız kral olması önemli değil sadece kale icin bıraktı bide arkasında heaven thegangster gibi iş yapabilecek clan bıraktı
Alıntıları Göster
xxxpckoxxx o arkadaşların kimse gelsinle benide kessinler 4womanslayer
quote:
xxxpckoxxx o arkadaşların kimse gelsinle benide kessinler 4womanslayer