Şimdi Ara

Sayk0nun videosu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • evet np tranferi yaptı cz (ss alan oldu hatta Destek birimine np transferi yapıyor diye şikayet edildi )
  • Onu bırakında.

Holy_BrighBlade ( Yanlış yazmış olabilirim ) Karustan morad'a dönme var bi tane.

3 gün önce idi sanırım Cz'de troll dönüduk adam deli gibi Np transferi Yaptı.

Sonra ertesi gün Pm attım 'eziq' die , 'Sus' dio .....

Sayk0'da sanmam yapsın. adamın zaten 2 Priesti war alıyo arkasına başlıo.
  • yaa adamlar konuşuyor çekemiyor sanırım 70 lvl olduguna zaten 1000 türlü mazertleri var
  • quote:

Orjinalden alıntı: King0fGangster

**** böle yazan yere **** yazın
    espriyle karışık bişiy olmuş ama wideo güzel bu herif mage olsa alanla keser DM yi baya güzel oynuyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: diemandie

darkdevil ben diemandie hatırlarsan kasıyorduk

evet . Golem kesiyoduk. Siz kesiyodunuz ben mana veriyodum
  • diemandie beni hatırladınmı sor cafeye gelmiştin bi kere eziq savasına girmeye 49 oldunmu ???
    hatırlıyomusun sen karus ben insan kapısmıstık 100 canın kalmıstı ve light feet basıp kacmıstın eee ben priest sen asasin naapalım elimden seni o an kaacırmıstım

• hangi cafe bu?
  • ankara / mamak / abidinpasa / sorcafe

hatta sen şifreni kopyalamıssın ctrl-v yapıomusun ve sen kalkınca o oturmus ve gün arıo soyacak seni bence dikkat et yani hatta ismail soyacak bilirsin
  • clericssss bu arada salladıgın burdan belli benim ilk adım t_dox du ve sonradan ncs attım biraz alttan salla kardeşim

• bak cafeye biri geldi ismi diemandie diye 48 lvl ve asasin elinde +6 mirageyle +6 sb var dogru değil mi bi de bunun için yalan mı sölicez

• la ben anlatamıyom bak benim ilk nick im t_dox oke ve hangi cafe burası ismail kim?
  • senin diemandie asas ve bi elinde +6 md dierinde +6 sb yoq mu kardesim yalan mı sölicez
  • kardeş ben hiç asasin olmadım archerim ve asasin olursamda +8 md ve +7 shart ım var ok
  • o video sadece deneme amaçlı çekilmiş bir video dur linki ctrl+v yapan arkadaş yazmamış alıntıdır diye ama bu video knight la ilgili bi forumun cypher bölümüne koyulmuş (sayk0 tarafından ) kendisi başka yere taşınılmaması için rica etmiştir.
    Ayrıca bi arkadaş karus oldu diye küfür ediyorum demiş adamın oyunu kendi kararı senin küfür etmeye ne hakkın var???
  • quote:

Orjinalden alıntı: alijinjin

quote:

Orjinalden alıntı: aspo

Cypher ın en ezik warioruda video çekmiş

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.