Şimdi Ara

Sayk0nun videosu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• güsel deilse izlemeseydin kendi videonu koyda onu görek bide diemanide ye katılıorum isteyen istedigini yapar açılmasıiçin**** yerine RapiDshare filan yaz dene olur
  • sayk0 gerçekten diğer heaven warriorlarına göre ezik vurduğu dmg lara göre konuşuoyurm saçmalamayın lafımın üstüne
  • quote:

Orjinalden alıntı: BOGAZIN_YARGICI

güsel deilse izlemeseydin kendi videonu koyda onu görek bide diemanide ye katılıorum isteyen istedigini yapar açılmasıiçin**** yerine **** filan yaz dene olur

izlemeden nerden bılecek guzelmı degılmı

r-apidshare

- yok
  • Günaydıııın forumdaşlarım günaydın hesap edin cypher daki en dandik 70lvl warrior o siz daha bişe görmediniz ncs li leavemealone halen np kasan bubba bugra ve dierleri saykodan çok daha sıkılar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alijinjin

quote:

Orjinalden alıntı: SensationWhite

quote:

Orjinalden alıntı: aspo

Cypher ın en ezik warioruda video çekmiş

o adama da ezık dıosanız....

Şaka Yapmaya Çalışmış Anlıyamıyormusun? Aklın Mı Yetmiyor Anlamaya?

Şaka falan yaptığım yok lvl 65 te cz ye 6 tane pristle(2 tanesi mutlaka debuff) çıkıp ben czde adam kesiyorum diyen player ne kadar iyi olabilir şimdi şunu diyebilirsiniz oyunda olan bir şey kullanması gayet doğal tabiki doğal ama ben kendim kesiyorum diye hava atmayacak arkasındaki o priestler olmasa tavşan bile kesemez ki o halde bile süründüğünü çok gördük czde teke tek yakalayıpta kestiği bi tane adam varmı yada bu forumda olup ona kesilen varmı lvl 1500 de olsa cypher ın en ezik warioru olacak birisi

• Slm Cypher lılar. Sayk0 nun orc olmasına en çok kızanlardan biri olarak bende bişeyle eklemek istedim. Herşeyden önce kim olursa olsun karus yada elmorad farketmez ırk değiştirmeye karşıyım değiştirenlere aşırı gıcık kapıyorum, hele Sayk0 gibi biri yapınca iyice sinir oldum. Artık onu kesemiyorum çünki bende orc'um (ama ben doğuştan orc'um ve hep öyle kalacam). Arkasında 4 yada 6 priestle gezen birini sakın ola burda övmeyin bana tamammı !!. Onu sadece humanken birkere 1 priestle yakalayabildim bowl da ve sorun kendisine neler olmuş. 2 vs 1 bowl un yanına bile sokmadım önce priest ini sonra Sayk0 yu defalarca hakladım, bi sğre ortalarda görünmedi ve sonra ne oldu biliyomusunuz TÜM CLANINI TOPLAYIP GELMİŞ işte böyle bir adamı övüyosunuz. Ben Cypher ın item olarak belki en zayıf warior larından biriyim kendimi övdüğümü sanmayın ama böyle adamlarıda sakın başınıza taç yapmayın. Saygılar.
    NOT: Bu arada gözüme takılan bişeyde Sayk0 65 lvl ken bende 65 tim Sayk0 70 oldu ben daha 67 olabildim, ilginç değilmi (anlayana EMEĞE SAYGI !!!)

• izledim iyi video . saykonun kisiligine birseyler soyleyenler olmus kisiyi veya server'i tanimadigim icin yorum yapamiyacagim. ama bu kisi daha iyi videolar cekebilir aslinda.
  • rapidşhare yazılacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OziiX -- 19 Haziran 2006; 12:33:03 >
  • arkadaşlar sayk0 ya ezig diyorsunuz ama 70 lvl olmamışınızdr gidin hangi kaç lvl çarınız varsa kapışın oke kendinizden eminseniz
  • **** böle yazan yere rapidshare yazın
  • r-a-p-i-d-s-h-a-r-e yazın ***** yazan yere
  • quote:

Orjinalden alıntı: diemandie

arkadaşlar sayk0 ya ezig diyorsunuz ama 70 lvl olmamışınızdr gidin hangi kaç lvl çarınız varsa kapışın oke kendinizden eminseniz

iyi dedin ama czde np transferi yapan adam asla bbenim gözümde bi yere gelemez şahsi bi düşünce ayrıca ben ezik diyebilirmiyim izin verirmisin ? lvl im yetiyorsa

• quote:

Orjinalden alıntı: SenS

quote:

Orjinalden alıntı: MADU

SAYKO BENCE INSANLAR BUYUK YAMUK YAPTI.KRAL OLDUKTAN SONRA ORC OLDU VE CZDE GORDUGUMUZDE KIM OLURSA OLSUN JERKES ONA DALIYOR VE ÇOK BUYUK KUFURLER EDIYOR BENDE EDIYORUM AMA CZ DE OLDUGU İÇİN YAZILAR FARKLI GORUNUYOR.BENCEDE EZIK BIR WARIOR O BENIM GOZUMDE

kral olan kisi kralligi biraksa bile IRK degistirmemeli bence hata yapmis .

katılıyorum hatta adam kralken gecti sanırım krallıgı bırakıp bencede sayk0 bir eziktir koxpla kastı ztn 70e kadarda endless adamı kastı o kadar onun yaptıgı bu iste kimseye guvenmicen ya

• Eski kralım eziktir kralkende ezikti hala ezik ezikten kastımı yanlış anlamayın ama 70 lvl ler turnuvası die bişe olsa 1vs1 de sayko bir numaralı sonuncu adayımdır ayrıca ırk deiştirme olayına kıl falan olmuorum her ne kadar human da olsam her ne kadar her savaşta karusu misafirde etsek bir çoğu humanı bırakmakta haklıydı her neyse burdan mesaj yazan onlarca arkadaşında dediği gibi sayko ne dante ne f9 nede onlara yakın bir warrior olmadı olamaz video çekmeside tamaaaamen artizlik olmuş o gitsin heaven yada eski attention warriorlarını izlesin önce.
  • darkleon seni sanki az kesmedim 4womanslayer comen arena 1vs1
  • sayk0'yu kestim , ama ks ile

ama 64 oluyom itemlerde iyi keserim sayk0'ya
  • darkdevil ben diemandie hatırlarsan kasıyorduk
  • bu araad sayk0 (ufuk abı 70 oldu hayırlı olsun) he bide sayk0 np transferimi yapmış anlamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: BOGAZIN_YARGICI

güsel deilse izlemeseydin kendi videonu koyda onu görek bide diemanide ye katılıorum isteyen istedigini yapar açılmasıiçin**** yerine **** filan yaz dene olur

saçmaladığının farkına varmışındır heralde yazdıktan sonra izlemiş ve yorum yapmış herkez seninle aynı düşünmek zorun da diil izlemeden de güzel olup olmadığına karar veremez mantıken dimi
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.