Bildirim
SBN SİGORTA
adidas TERREX ANYLANDER MID W Spor AyakkabıKadın : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0D8V8XYQ2
2 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
kimse yokmu... -
araç kiralama şirketlerinden bazılarının sbn ile çalıştığını biliyorum. mesela hedef oto.
birde indiriminiz varsa neden olmasın diyorum. ama öncelikle fiyat araştırması yapın
bazı sigorta şirketleri güzel kampanyalar yapabiliyorlar... -
quote:
Orijinalden alıntı: hellix
slm arkadaşlar aracıma kasko yaptırmak istiyorum bu firmanın memur sen ile anlaşması var (%30 indirimli) diğerlerinden fiyat olarak haliyle uygun, bu firmadan kasko yaptıranınız varmı ve tavsiyeleriniz nelerdir cevaplarınız bekliyorum
Bir sigorta şirketi ile çalışmak istediğinizde öncelikle O şirketin kime ait olduğu ve beklentilerinizi ne derece karşılayıp/karşılayamadığına bakınız derim.
SBN Hakkında : SBN Sigorta hakkında -
quote:
Orijinalden alıntı: Esprisel
quote:
slm arkadaşlar aracıma kasko yaptırmak istiyorum bu firmanın memur sen ile anlaşması var (%30 indirimli) diğerlerinden fiyat olarak haliyle uygun, bu firmadan kasko yaptıranınız varmı ve tavsiyeleriniz nelerdir cevaplarınız bekliyorum
Bir sigorta şirketi ile çalışmak istediğinizde öncelikle O şirketin kime ait olduğu ve beklentilerinizi ne derece karşılayıp/karşılayamadığına bakınız derim.
SBN Hakkında : SBN Sigorta hakkında
pek bişey anlamadım dostum biraz daha açarmısın
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Esprisel
quote:
SBN Hakkında : SBN Sigorta hakkında
pek bişey anlamadım dostum biraz daha açarmısın
Aslında başka şirket hakkında yorum yapmayı "kendim için etik bulmuyorum" ama mecburi bir açıklama gereği doğdu. Birazda genel konuşayım bari :)))
Sigorta yaptırmak istediğiniziniz geçmişi, köklü ve güçlü olması, herhangi bir hasarda anlaşmalı "yetkili servisleri" nin çok olması , hasar ödeme süresinin kısalığı, alınan teminatlarının muafiyetsiz (kesintisiz) olması diye sıralayabiliriz. :)))
-
teşekkürler arkadaşlar benim merak ettiğim bu forumu takip edipde bu firmaya poliçe yaptırıp memnun olmayan varmı diye merak ediyorum demekki yok çünkü en iyi reklam müşteri memnuniyetidir bence -
quote:
teşekkürler arkadaşlar benim merak ettiğim bu forumu takip edipde bu firmaya poliçe yaptırıp memnun olmayan varmı diye merak ediyorum demekki yok çünkü en iyi reklam müşteri memnuniyetidir bence
Kimse bu firmaya poliçe yaptırmamış da olabilir.
Mesela ben , adını bile ilk defa duydum bu firmanın.
edit: Şeker sigorta'yla alakası mı varmış?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bureda -- 30 Aralık 2009; 0:35:46 > -
bugun anneme groupama'dan yaptirdim, once 790 dediler sonra bir mail attilar 624 olarak cevap geldi.
Anadol Sigorta'ya olan gicikligimdan dolayi yaptirdim. Kendi aracimda Dubai Group diye bir sirketten kaskolu. Anadolu Sigorta 800 e yakin cikarmisti Dubai 450'ye yapti.
Bakalim kaza yaparsam Dubai'nin performansini gorup yazarim
Yalniz SBN sigortayi banka araciligi ile yaptircaksaniz bosverin derim, hasar aninda danisabileceginiz insan bulamiyorsunuz. -
quote:
Orijinalden alıntı: bureda
quote:
teşekkürler arkadaşlar benim merak ettiğim bu forumu takip edipde bu firmaya poliçe yaptırıp memnun olmayan varmı diye merak ediyorum demekki yok çünkü en iyi reklam müşteri memnuniyetidir bence
Kimse bu firmaya poliçe yaptırmamış da olabilir.
Mesela ben , adını bile ilk defa duydum bu firmanın.
edit: Şeker sigorta'yla alakası mı varmış?
Eski adı: "Ticaret Sigorta" idi . SBN, SekerBaNk'ın kısaltması fakat şirket Şekerbank'ın değil, Şekerbank T.A.Ş. Personeli Munzam Sosyal Güvenlik Sandığı Vakfı'na aittir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: emtue
bugun anneme groupama'dan yaptirdim, once 790 dediler sonra bir mail attilar 624 olarak cevap geldi.
Anadol Sigorta'ya olan gicikligimdan dolayi yaptirdim. Kendi aracimda Dubai Group diye bir sirketten kaskolu. Anadolu Sigorta 800 e yakin cikarmisti Dubai 450'ye yapti.
Bakalim kaza yaparsam Dubai'nin performansini gorup yazarim
Yalniz SBN sigortayi banka araciligi ile yaptircaksaniz bosverin derim, hasar aninda danisabileceginiz insan bulamiyorsunuz.
Çok iyi bir tercih yapmışsınız. Bu nedenle sizi kutluyorum :)) ..
Groupama'nın hizmet kalitesinin yüksekliğini, lazım olduğunda görüceksiniz
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X