Şimdi Ara

SBM Teklifinden Sigorta Yaptırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Her sene olduğu gibi aynı sorun devam ediyor. Sbm'de verdikleri tekliften 7-8-9 bin lira fazla fiyat çıkarıyorlar. Sbm'deki fiyattan sigorta yaptırabilen var mı? Varsa hangi şirketten?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dr0742 D kullanıcısına yanıt
    1-2 firma belki çıkar. Zaten trafik her firma kesmiyor. Sbm genel olarak taban fiyattan hesaplama yapıyor ama taban fiyat çıkan firmalar poliçe kesmiyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • smb nedir en ucuz sigortayı nasıl alırız sövmek istemiyorum geçen sene 6500 e yaptırmışım bu sene 13 bin istiyorlar kaza maza da olmadı hatta bir kademe yükseldik bu nedir

• yavuzyildiz kullanıcısına yanıt

0505 684 07 05 bu numaradan erol beyden bir teklif alabilirsiniz, ben de forumdan buldum. Sbm teklif al sayfasına e devletten doğrulama yapıp girin, oradaki en düşük teklife yakın bir rakama yaptırmaya çalışın

• Dm den ruhsat paylaşın yada numara paylaşın ben yarın teklif gönderim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bende sbm 7032 tl ama 8200 den asagi yapan yok

• bana ethica sbm'ye çok yakın yaptı ama ekstra bir sigortayı yanında zorunlu yaptı. En düşük sbm'den 780 fazlasına mal oldu toplamda. Diğerleri daha fena razı olduk mecburen. Mafya düzeni kurmuşlar devletin belirlediği tavan fiyata sigorta yapmıyorlar resmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr0742 -- 17 Ocak 2025; 12:19:2 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.