Şimdi Ara

Sbs Ye Hazırlanıyorum...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    8 Sınıfa Geçtim
    Yıl Sonu Notlarım
    4 SINIF:93,29
    5 SINIF:87,8
    6 SINIF:78,93
    7 SINIF:78,13
    8 SINIF:? KAÇ OLMALI

Arkadaşlar Sbsye Hazılanacam Bu Yazdan İtibaren Hedefimde Eskişehir Fen , Ankara Hasan Ali Yücel. Gibi Liseler Var Bunlara Girmem İçinde En Kötü Notumum 460 ı Geçmesi Lazım Bende İstiyorum İyi Bir Liseye Gitmek Okul Notlarım Cok Düşük Ama Kurtaramazmıyım !
    8 Sınıfta Okul Notumun Kaç Olması Lazım
    Günde Kaç Soru Cözmeliyim
    Bilgisarı Kapatıyım mı 1.5 Sene Boyunca
    Günde Kaç Saat Calışmalıyım

• küçüğüm bir kalk git forumun başından allah rızası için
  • 1sene pc den uzak dur bu notlar ile zor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sen bir asır bıle pc uzak dursan zorr
  • bunları diyen arkadaşların sbs ortalaması 259.782 dir.
  • unutmadan söyleyeyim askeri lise sınavınada gir kazanırsın belki sansını dene bazı arkadaşların söyledıklerıne bakma sen sadece su sözüme bak KAYBETTİKLERİNİ BOŞVER, KENDİNİ KAZAN

VE HEMEN CALISMAYA BASLA
  • ya allahım anaokullularda gelir yakında pcyi kapat çalış işte ne istiyon bizden
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MEZUN MF DEN TM YE GEÇİS
    6 yıl önce açıldı
    Tekrardan YKS'ye Girmek
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sbs den 450 + alırsam size nah cekmeyi ihmal etmiyecem panpa sonra doktor olup paranın ....zkcm
  • quote:

Orijinalden alıntı: kberke06

sbs den 450 + alırsam size nah cekmeyi ihmal etmiyecem panpa sonra doktor olup paranın ....zkcm

kardeşim önce bebekliğini atlat derim
  • quote:

sbs den 450 + alırsam size nah cekmeyi ihmal etmiyecem panpa sonra doktor olup paranın ....zkcm

vay anasını onu bunu boşverin de adamın imzasında galaxy s plus var biz de ise inek gibi çalışalım ama anca 3310 var adaletini s. dünya

• quote:

bunları diyen arkadaşların sbs ortalaması 259.782 dir.

zamanınımızda oks vardı 455 puan ile 11k idim ,problem?

• quote:

Orijinalden alıntı: DündenBugüne

quote:

vay anasını onu bunu boşverin de adamın imzasında galaxy s plus var biz de ise inek gibi çalışalım ama anca 3310 var adaletini s. dünya

panpa bende birazdan samsung galaxy s3 alcaktım :D

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DündenBugüne

quote:

panpa bende birazdan samsung galaxy s3 alcaktım :D

bende çalışçam yakında dostum not ortalamam vs iyi düzenli çalışırsam 490 filan alırım belki bide bize ne diye laf atıyonuz forumda üyelik kısmında minimum yıl 1999

edit:sende samsung galaxy s3ü alırsan kesin alırsın 450yi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bankai20 -- 7 Ağustos 2012; 7:54:44 >

• canım notlarını dert edip boş yere streste sokma kendini. Hergün bir saat çalış yüz soru çöz. Insanlar yılın sonunda deneme çözmeye barlar. Sen bir sürü deneme al sürekli çöz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benimde sınıf ortalamalarım sennin gibi ama bu sene 430+ yapmayı hedefliyorum takma kafaya
  • haha benimde 78 79 bu senede 85 90 arası olucak sbs den 650 falan alırım ama
  • 6-7-8 ETKİ EDİO
  • benim şuan 6.sınıf en düşük not 88
    (dinin dışında)
  • 450 puanın üzerinde değil 490 üzeri alman lazım doktor olman için de en az Adnan Menderes Anadolu...
  • Geçen senelere ağırlık vermemişsin belli bu sene 85 üstü yap sınavdada 620 üstü yapsan yeter.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.