Şimdi Ara

SBÜ GÜLHANE TIP/GATA (sivil Ankara 4k-7.8k) tanıtım günleri 5-20 Ağustos' (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.087
Cevap
45
Favori
154.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fotoğrafın sağ tarafında kalan alaan ise (görünmeyen alan) SBÜ GÜLHANE TIP/GATA (sivil Ankara 4k-7.8k) tanıtım günleri 5-20 Ağustos' hastane kısmı
  • Galeksus4 kullanıcısına yanıt
    Ucuz yırtmışız hocam hatırladınız mı beni :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim sıralamam haydarpaşa sbü'ye daha yakın olmasına rağmen gelmeme ihtimali var. Sıralamam sanki gataya göre çok iyiymiş gibi bir izlenimim var. Esogü,Uludağ,Akdeniz gibi tıpların gatadan iyi olamayacağı çok açık. Sizce okul sıralamasını ileride yükseltir mi? Yeterli tanıtım yapılmamasının sıralamasını 10000 bandına çektiği düşüncesindeyim. Makus kaderini ne zaman yener tahminen

• BatuHellYeah B kullanıcısına yanıt
    her sene 1400 ileri atıyor bu gidişle biz mezun olana kadar sıralaması hak ettiği yere gelir
  • Okulun akredite olmaması büyük bir sorun. Okuldan akreditasyonun ne zaman geri sağlanacağı hakkında bilgi alıp bize iletebilir misiniz?

• BatuHellYeah B kullanıcısına yanıt
    ben hiç sorun olarak görmüyorum hocam akreditasyonun hiçbi işe yaramadıgımı ögrendigimden beri ne zaman başvuracakları hakkında bir fikrim yok ama hocaya sordugumzda akredite olmak kolay iş falan demişti
  • sbü tıp ve sbü uluslarası tıp diye iki ayrı bölüm gözüküyor farkları ne acaba?

• barbessa B kullanıcısına yanıt
    Sbü hakkında fikrim yok hocam :( uluslararası tıp galiba ingilizce

• sbü tıptansa gülhane daha mı avantajlı sizce

• barbessa B kullanıcısına yanıt
    Bwnce öyle sbünün övündüğü bir sürü hastanemiz vAr olayı mesAla bizde de var sbüde olan her şey bizde de vat bizde olan çoğu şey onlarda yok

• Üniversite tanıtım günleri var mı?
    Tanıtım günlerine 700 km uzaktan gelmeye değer mi?
    Yurt ve burs başvuruları ne zaman?
    8.807 sıralamaya gelir mi sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmeturan -- 18 Temmuz 2019; 17:45:25 >
  • Hocam saçma olucak ama gülhane sivil tıpta erasmus var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaboku -- 18 Temmuz 2019; 18:9:48 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yaboku Y kullanıcısına yanıt
    Var

• Ahmeturan A kullanıcısına yanıt
    Var
    Deymez ortamı görürsün bi tek
    Eylül gibi oluyor
    Gelir gibi

• sağolun.

• Üst sınıflarda ablamızın üniversite vlogları

• Kaçıncı sınıflarda var peki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaboku -- 18 Temmuz 2019; 18:49:5 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yaboku Y kullanıcısına yanıt
    Erasmusla ilgilenmedigim için bilmiyoeum ama ilk 3 sene yapılıo galiba

• Sbü gülhane tıp fakültesinde okuyan askeri öğrencilerden birisi olarak yazıyorum, düşünen arkadaşların sorularına cevap olur umarım.
    Tercih sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte msb pertemin tarafından açıklanan mülakat zamanında mülakata giriyorsunuz,bu kapsamda önce boy-kilo sonrasında spor testi yapılıyor (erkek öğrenciler için) durarak uzun atlama,basketbol topu atma,barfiks,mekik ve koşu aşamalarından en fazla birinden başarısız olma hakkınız var ki testler çok zorlayıcı değil,bunun ardından sözlü mülakata alınıyorsunuz(geçmişte gittiğiniz okullar,dershane gibi yerlerden yana çekinceniz yoksa rahat rahat geçersiniz) takip eden sürede sağlık mülakatları için sizi yönlendiriyorlar...(http://www.mevzuat.gov.tr/MevzuatMetin/3.5.20158136.pdf) bu aşamaları başarıyla geçtikten sonra intibak eğitimi için İzmir Menteş'e gidiliyor(öncesinde okulda toplanıp hazırlıklar yapılıyor yaklaşık 1 hafta) eğitimler değişiklik gösterebilir ancak asker olmaya ufacık merakınız varsa zevkli bile olabilir :) intibak eğitiminin sonunda askeri yemin töreni yapılıyor.(aileniz katılabilir) Sonrasında okula başlıyorsunuz.eğitim sivil-asker karışık veriliyor,derslere üniformayla katılıyoruz.İhtiyaçlarımız genel olarak karşılanıyor(yurt,yemekhane,harçlık,kitaplar vb...) aileniz Ankara'da yaşıyorsa hafta sonlarını evde geçirebiliyorsunuz.Mezun olduktan sonra ise önce 2 yıl kıta diye bahsedilen zorunlu görevimizi yapıyoruz( bu süre içinde tus'a girip bir uzmanlık dalını kazanırsak hakkımız saklı kalıyor,kıta hizmetinin bitişiyle sağlık bakanlığına bağlı kazandığımız bölümün uzmanlık eğitimini alıyoruz) çalışma yerleri değişiklik gösterebilir,şimdiki sistemde askeri hastaneler olmadığı için her yerde çalışabiliriz,şimdilik aklıma gelenler bunlar...
    Uygun olduğunu düşünen,meslek hayatında sırtını yaslayacağı dostluklar kurmak isteyenler buyursun gelsin :) (devreniz yeri geldiğinde size sahip çıkacaktır, merak etmeyin :)) )

• Up

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.