Şimdi Ara

SBÜ GÜLHANE TIP/GATA (sivil Ankara 4k-7.8k) tanıtım günleri 5-20 Ağustos' (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.087
Cevap
45
Favori
154.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamamdır hocam çok sağolun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Askeri tıp okunur mu ne kadar disiplin gerekiyor telefon falan getirme getirmeme durumu var mı dışarıdan para sokma sokmama vb şeyler var mı hafta içi dışarı çıkma imkanı var mı fiziki testler ne kadar zor cevaplarsanız sevinirim.
  • ksantin.oksidaz K kullanıcısına yanıt
    işte sıkıntı burda siz kendinizi eski gatalı sanıyosunuz. yanıldıgınız nokta burda. eski gata filan kalmadı kendinizi kandırmayın. 2 sene önce açılan bir okulda okuyorsunuz alt tarafı. adam akıllı oturmamış bir sistemde harp okulu öğrenileri ile okumaya devam
  • cccliseliumutccc C kullanıcısına yanıt
    Kardeşim intakamını başka yerde alır mısın?

Biz senin rüyalarına giren askeri müdaheleri öğrenciyken yapacaz eski harp okulu öğrenileriymis. Tsk ağlıyor şu an sivil mezunlar askerlerimizi düzgün tedavi edemiyor diye...

• sen değil misin utanmadan gazi tıp ile gatayı karşılaştıran :D:D aynen gata dünyadaki en iyi tıp fakültesi
  • 20 30k daki öğrenciler ile aynı amfide okumak nasıl bir duygu :D
  • hocam İstanbul'daki hamidiye tıp olarak geçiyor sanırım. bunun gülhane'den farkı nedir. sbü'de mi eğitim alıyorlar yine yoksa binası başka mı?

Peki okulun seni yetersiz bulup red yemen üzerine mezuna kalmak nasıl bir duygu?

• Gülhane ankara gülhane yerleşkesinde gülhanede eğitim vermektedir.
    Hamidiye haydarpaşada genelde gata haydarpaşa hocaları olmak üzere bir çok hastanenin hocaları ile eğitim vermektedir

O zaman boş yapma bilmediğin görmedigin bi tıp fakültesi hakkında yorum yapma cürretini nasıl buluyorsun anlamadım ki

Bence senin ciddi anlamda psikoterapi alman gerek.

• eski gata iyidir hoştur ama siz eski gatalılar değilsiniz. eski gata hacettepe ankara tıp puanları civarında alırken burası 10k ile alıyor. çünkü 2 yıl önce açılmış bir fakültedir. ankarada olanlar burayı yazabilir ama şehir dışından burayı yazan net salaktır
    Siz neden yazdınız o zaman?

• sizce hangisini tercih etmeli hocam?

• Karar sizin hocam ben gülhaneden yanayım

İyi günler, okul hakkında bilgi verilen bir başlıkta diğer tıp fakülteleriyle karşılaştırılması gerekilen nokta eğitim alacağınız kişilerin kaliteleri, okulun fiziki imkanları ve sosyal olanaklardır. Eski GATA-Yeni GATA ayrımına ulaşmanızdaki sebep siyasi yıpratmaya dayalı bir politikaya tabi tutulmasıdır. GATA hala aynı GATA. Gidenler çok fazla lakin hala yeterli sayının üstünde profesör ve doçent var. Bunları yazmamdaki amaç ön yargıların sonucu olarak okulun bu sıralamada öğrenci almasıdır. Okul orada duruyor. Kalitesi belli isteyen gider isteyen gitmez küçük hesapların insanı siz olmayın zaten yeterince leş bir ortamda yaşamaya çalışıyoruz. Tekrar iyi günler.

• SBÜ GÜLHANE TIP/GATA (sivil Ankara 4k-7.8k) tanıtım günleri 5-20 Ağustos'

Okul hakkında ben de araştırma yapıyorum. Seçecek diğer arkadaşlara da yardımcı olmak adına elde ettiğim bilgileri paylaşmak istiyorum. 2004 yılında tıp fakültelerinin aldıkları öğrenci profilleri yukarıdaki gibi. Bizim eğitim alacağımız doçentler de zaten bu zamanlarda okula girmiş oluyor. Yani hocalar gayet donanımlı insanlardan oluşuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BatuHellYeah -- 19 Temmuz 2019; 13:18:45 >

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.