Şimdi Ara

SBÜ GÜLHANE TIP/GATA (sivil Ankara 4k-7.8k) tanıtım günleri 5-20 Ağustos' (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.087
Cevap
45
Favori
154.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: natrak

O zaman boş yapma bilmediğin görmedigin bi tıp fakültesi hakkında yorum yapma cürretini nasıl buluyorsun anlamadım ki
    başlıkta parantez içinde yazdığın şey de farklı değil dostum. esogü, uludağ, çukurova, kocaeli, erü.... bu okulların kaçını bilip görebilirsin ki? nasıl bu kadar iddialı bir başlık açıp insanları yönlendiriyorsun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam yardımcı olabilir misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -tazemeta-

başlıkta parantez içinde yazdığın şey de farklı değil dostum. esogü, uludağ, çukurova, kocaeli, erü.... bu okulların kaçını bilip görebilirsin ki? nasıl bu kadar iddialı bir başlık açıp insanları yönlendiriyorsun?

Alıntıları Göster
    Hacettepenin nasıl o fakültelerden iyi oldugunu söyleyebilirsin peki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi natrak -- 19 Temmuz 2019; 13:41:5 >
  • Prophet66 kullanıcısına yanıt
    Askeri tıp hakkında yanlış bilgilendirmek istemem

• hocam askeriden tanıyıp yönlendirme şansınız olan birisi var mı ?
  • BatuHellYeah B kullanıcısına yanıt
    Simdi ben anlamayoroum o zaman sıralaması türkyirnin en yüksek tıp Fakültesi olunca türkiyenin en kaliteli tıbbı oluyor da puanı düşünce mi olmuyor

• -tazemeta- kullanıcısına yanıt
    Bahsettiklerin arasında en iyi yer Uludağ ve sana Uludağ'dan eksik kalır bir yanı olmadığını aksine fazlaca birçok yanı olduğu konusunda garanti verebilirim. Uludağ'ı çok yakından bilen birisi olarak ve Acil Servisinde birkaç gün arkadaşlarla basitçe yardımda bulunan birisi olarak bunu söylüyorum.

Ama kalkıp da Uludağ veya diğer yerler leştir falan demiyoruz burada birçok kişinin anlayamadığı nokta da bu.

Her şeyden önce Ankara'daki bir devlet tıp fakültesinden bahsediyoruz. Arkadaşlar diğer özellikleri söylemiyorum bu bile yeterli bir kriter. Diğer konuları önceki mesajlarda bahsettik hani hiçbir konuda fikriniz yoksa bile bunu en azından aklınızdan çıkartmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ksantin.oksidaz -- 19 Temmuz 2019; 14:0:59 >
    Ybünün sıkıntısı afiliye olmaları bilkent sehir hastanesi ybünün olsa farklı bi kriterde olurdu

• quote:

Hacettepenin nasıl o fakültelerden iyi oldugunu söyleyebilirsin peki?

Alıntıları Göster
    hacettepe ülkeye tıp eğitiminde amerikan ekolünü getirmiş, ilk uygulayan fakülte. şuan türkiye'de tüm tıp fakültelerinde bu sistem uygulanıyor. tıp eğitiminin kaderini değiştirmişler. sırf bu olay tüm tıp fakültelerinin üstüne konumlandırır hacettepe'yi.

• Su anda aybü intern leri bilkent sehir hastanesinde görev yapıyor
    Neyse sidik yarıştırmaya gerek yok cogu fakülte türkiye tıbbına büyük katkıda bulunmuş birisini övmek için diğerlerini kötülemeye gerek yok

• quote:

Neyse sidik yarıştırmaya gerek yok cogu fakülte türkiye tıbbına büyük katkıda bulunmuş birisini övmek için diğerlerini kötülemeye gerek yok

• Puanı yüksek olanın daha iyi olduğu yanılgısı ben dahil herkesin kafasında yarattığı sığ bir imaj. Eminim ki siyasi saçmalıklar yaşanmadan GATA sivil bir şekilde öğrenci alsaydı önceki konumundan da iyi bir noktaya ulaşırdı. Başlığı olağanca takip etmeye çalışıyorum eminim ki okul 4-5 yıl içerisinde hak ettiği konumuna ulaşır. Fırsat varken gitmemek mantıksız olur. Aynı durum vakıflar açıldığında gitmeyenlerin başına geldi. Yeni açıldığı için beğenilmeyen vakıflar en üst sınırdan öğrenci almaya başladılar. Ve bu sadece 4 yıllık bir süreç içerisinde gerçekleşti. Hayatta kimse size sizin zamanınızdaki üniversite sıralamasını baz alıp bir yargıya ulaşmayacak. Kendi yaşadığı zamanın konjonktürüne tabi bir yaklaşım sergileyecek. Ben gelecek vadeden bir fakülteye gitmenin en doğrusu olduğu kanaatindeyim. O fakülteye girmeden de neler yaşayacağımızı kimse kestiremez. Şimdi zar sallayacağız ve oyunun devamında neler olacağını göreceğiz.

• Kadavra sayıca yeterli mi?

• BatuHellYeah B kullanıcısına yanıt
    46 tane falan var

• Sizin amacınız okulunuzu tanıtmak mı yoksa diğer okulları yerip kendi okulunuzu yüceltmek mi?Bana tıp dünyası tarafından tanınmadığımıza dair bir kaynak gösterebilir misiniz örneğin robotik cerrahi alanında ybü tıp ülkenin en iyilerinden.Çok kesin konuşuyorsunuz kendi düşüncelerinizi kanıtlanmış olgu olarak sunup bu yıl üniversiteye gidecek arkadaşlarımızı da kandırıyorsunuz.Yeni bir üniversiteyiz ilk mezunlarımızı geçen yıl verdik nasıl tanınan mezun arıyorsunuz anlamadım.TUS için zaten ankaradaki tus dershaneleri belli hangi okuldan olursan ol hepimiz aynı dershanelere gidiyoruz ,TUS başarısı okuldan çok bireysel çalışma gerektiriyor zaten.Bunu sadece ybü için söylemiyorum yazdığınız başlıkta bile "5k-10k arasındaki en mantıklı tıp" yazmışsınız ki o aralıktaki üniversiteleri de yerdiğinizi gördüm.Sadece bu da değil hacettepeyi bile yermişsiniz konu dışı olarak.Kendi okulunuzu anlatmaya devam edin, başka okullara girmeyin bence hocam.İyi forumlar =D

• volfied V kullanıcısına yanıt
    Yorumunuz için teşekkürler hacettepeyi yermedim yermem de sadece başarılı okul algısını neye gore oluştuğunu sordum okulunuzun senelerce mezun vermesi önemli bir olay ayrıca

• volfied V kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım sen de konuyu baltalamak amaçlı gelip kendi fakülteni önlere çıkartmışsın geçmiş mesajlarına bir kez daha bak istersen.

Kusura bakma da 100 senelik bir kurum, bir çınar böyle basit bazı bakış açılarıyla ele ayağa düşmeyecektir.

Sana da iyi forumlar bu arada.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.