Şimdi Ara

SBÜ GÜLHANE TIP/GATA (sivil Ankara 4k-7.8k) tanıtım günleri 5-20 Ağustos' (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.087
Cevap
45
Favori
154.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Akdeniz tıptaki sınıfta kalma meselesinin Gülhanede de olduğunu iddia edenler var.Kasıtlı olarak gereksiz bir şekilde öğrencilerin zorlandığı belirtiliyor. Doğruluk payı var mıdır?
  • GeneralSkywalker kullanıcısına yanıt
    Zor hocam gereksiz mi bilmiyorum zorluğu çıkmış az geldiğinden oluyor biraz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sınıfta kalan kaç kişi oluyor fazla oluyor mu?
  • GeneralSkywalker kullanıcısına yanıt
    Bute kalan 140 civarı sınıfta kalan da 55 civarı oluyor genelde

• Sınıfta kalmadan kasıt tüm dönemlerin toplamı değil mi? Bir dönemden bu kadar kişinin kalması garip olur.

• BatuHellYeah B kullanıcısına yanıt
    1. Sınıf istatistiği hocam

50 kişinin kalma durumu diğer fakültelerde de olan bir durum. Anormal bir şey değil yani.

• Birinci sınıflara yanilmiyorsam 157 sivil, 100'e yakın da askeri öğrenci alınıyor. Bu kalma oranı çok yüksek değil mi? Yoksa genel olarak böyle mi oluyor tüm tıplarda? Ve bu kalanlar çalıştıkları halde mi kalıyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: BatuHellYeah

Birinci sınıflara yanilmiyorsam 157 sivil, 100'e yakın da askeri öğrenci alınıyor. Bu kalma oranı çok yüksek değil mi? Yoksa genel olarak böyle mi oluyor tüm tıplarda? Ve bu kalanlar çalıştıkları halde mi kalıyor?
    Tüm tiplarda olmuyor çoğu tıpta 10 geçmiyor ama uludağ selçuk akdeniz hacettepe ankara gibi tiplarda boyle oranlar

• Yukarı

• Kartanx hocam gülhanenin sistemi nasıl komite sistemi mi var?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Evet hocam

• 3. Sınıfta pdö oturumları da var ayrıca

• yukarı
  • up
  • tanıtım günleri başlamış görmek isteyen etlikteki yerleşkeye gidebilir
  • Hocam İngilizce,inkılap,Türk dili derslerinin ortalamaya etkisi nedir?

1. sınıfta onların toplamı yüzde 10
  • Hocam gittim askeri tıp için bilgi almaya , askeri tıp hakkında ayrıntılı bilgi verebilen olmadı.
    Siz cevaplarsanız ya da tanıdığınız biri varsa ona sorabilirseniz çok sevinirim

Askeri tıpın altına tercih vermeyip mülakatlarda elenenlerin obp puanı kırılıyor mu ?

Tanıtım günündeki profesöre sorduğuma göre önceki kontenjanı 100 müş ama mülakatlardan elenenler gidince 47 askeri öğrencimiz var demişti.

Bu sene msü den harp okullarına katılıp elenenler askeri tıpa başvurabilir mi ?

Mesela ben Hho için katılmıştım , mülakatları geçip sağlıkta hho nun ayrıntılı baktığı konularda elenmiştim, göz skyloz gibi , askeri tıpta da bunlara hho gibi ayrıntılı bakıyorlar mı ? Sağlık kontrolünde ayrıntılı baktıkları konular ne ? ( Sadece askeri tıp için bir göz için 3 , 2 göz toplamı için sınırın 6 olduğunu öğrendim, hho için 2 göz toplamı için sınır 2ya da 3tü)
    Örneğin Hho sağlık kontrolünde ortopedi doktoru askeri doktormuş önceden , düz taban bir çocuğu hho da düz tabanlık önemli değil diye geçirip çok hafif skylozları elemişti. Sonra bende hho başvurup skylozdan elendim sonra askeri tıpa gittim demişti. Tabi 20 30 sene önceden bahsediyor şuan da öyle mi ?

Hho da mülakatlara girip geçtiğim için askeri tıpta da mülakatlara girmeme gerek var mı ?
    Askeri tıp sağlık kontrollerinde 2 3 hafta önce hho için yaptırdığım tahlilleri sonuçları kullanabiliyor muyum? Sonuçları kullanıp sadece sıkıntı çıkan bölümlere itiraz edebilir miyim ?

Bir de haftasonları evlerine gidebiliyorlar mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K0NF300 -- 20 Temmuz 2019; 17:3:33 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.