Şimdi Ara

SBÜ GÜLHANE TIP/GATA (sivil Ankara 4k-7.8k) tanıtım günleri 5-20 Ağustos' (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.087
Cevap
45
Favori
154.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    onu onlara sormalısın, zorlandıklarını biliyorum ama
  • Kartanx hocam iyi ki Gülhane yi tercih etmişim diyor musunuz?
    Başka tıpa gitmediğiniz için hiç pişman olduğunuz oldu mu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Evet
    Hiç olmadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ama zorluguyla basa cıkamayan arkadaslarım biraz pisman oluyor

• üniversite hayatın çok kısıtlanıyor diyorlar bu konuda düşüncelerinizi paylaşır mısınız ? (istanbul askeri tıp erkek )
  • fatihbbb F kullanıcısına yanıt
    bizim gülhanede pek kısıtlı değil bence istanbulu bilmiyorum
  • siz orda askeri olanda mısınız?
  • fatihbbb F kullanıcısına yanıt
    hayır sivilim
  • Hocam merak ettiğim bir mevzu var. GATA'nın 30 küsür profesör sayısı gözüküyor. Buna ilk görünce biraz şaşırdım da neden böyle acaba? Dağıtılan hocalar yeniden mi toplanmaya çalışıyor? Biraz az değil mi yani? Bir eksiği hissediliyor mu?
  • Bandobrass kullanıcısına yanıt
    yok hocam yanlış gösteriyor zamanında ben de sasırmıstım lan nasıl olur dedim o yök kadrosunda olup olmamakla alakalı bir şey 100e yakın prof var dersimize giren

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi natrak -- 21 Temmuz 2019; 20:14:46 >
    Klinisyen hocaların kadroları Sağlık Bakanlığı'na bağlı olduğu için ÖSYM klavuzunda gözükmüyor. Orada YÖK kadrosunda olan temel branşlardaki(Anatomi, Fizyoloji vs.) hocaların sayısı gözükmekte.

Buradan tüm hocalara bakabilirsiniz. 100'ün üzerinde Profesör bulunmakta.

• Anladım, teşekkürler arkadaşlar.

O zaman bu durum sadece GATA için geçerli olmamalıdır diye varsayıyorum, birçok üniversiteninki o kılavuzda eksik gözükmez mi?
    Böyle bir durum yaygınsa kılavuzun hiçbir anlamı kalmaz. En sağlıklı toptan veriye ulaşmanın yolu ne ki? Herhalde tek tek sorgulamak. :/
    hocam okuldan okula değişir eğer ki klinik hocaları yöke kayıtlıysa dogruyu gösterir tabii ki hiçbi zmaan tıpta dogru bilgiyi alamazsınız oradan
  • Anladım, peki sizce bu akademisyen sayısının tercihte önemi ne kadar olmalı?

Demem o ki 100-150 profesörü gözüken bir bölümün 30-40 profesörü gözüken bir bölüme göre tercih edilme avantajı ne denli büyüktür?
    70 80den fazlası senin için bir şey ifade etmemeye başlar ama toplam 30 40 profu olan bi ünide cogu derste yetersiz eğitim var demektir
  • Anladım, özel üniversite hariç az profesör çok iyi bir izlenim vermiyordu bana da. Teşekkür ederim bilgilendirme için.
  • SBÜ GÜLHANE TIP/GATA (sivil Ankara 4k-7.8k) tanıtım günleri 5-20 Ağustos'
    zamanlar zamanlar
  • Oha hocam bu kaç yılları 90lar falan mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yok hocam o yıllarda ordaki tıpların yarısı yoktu :) 2000lerin ortaları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi natrak -- 22 Temmuz 2019; 12:56:47 >
  • hocam tekrardan merhabalar kusura bakmayin birkac sorum daha olacakta
    1-finalsiz gecme var mi varsa kaç?
    2-devamsizlik konusu ne durumda?
    3-yaklasik olarak 300 kisinin tek bir amfide egitim gormesi sorun yaratiyor mu? (ozellikle de pratik derslerde)
    4-sistem komüte mi?
    5-ders barajı kaç?

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.