Şimdi Ara

SBÜ GÜLHANE TIP/GATA (sivil Ankara 4k-7.8k) tanıtım günleri 5-20 Ağustos' (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.087
Cevap
45
Favori
154.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akredite meselesi
    Olacaksa da mezuniyetimize yetişmeme olasılığı yüksek

• Friendsss F kullanıcısına yanıt
    Gülhanenin akredite koşullarından hiçbir şeyi eksik değil. Tek yapmaları gereken baş vurmakmış

• kusura bakmayin bu surecte sizi gereginden fazla sıkbogaz ettim
    ozellikle bu iki gundur aybu ing ile gulhane arasinda gidip geliyorum ingilizce hazirlik okumanin dezavantaj olarak (1sene kayip) gorsem de artilarinin cok fazla oldugunu dusunuyorum eger size zahmet olmicaksa gulhane ile aybu ing'yi kiyaslayabilir misiniz ingilizce olmasinin sebebiasıl meslekte ihtiyacım olur diye düşündüm. Makaleler ingilizce, bazı kitapların çevirileri yokmuş ve çoğu kitabın çevirisi aslına göre kötüymüş. Bunları geçtim diliniz varsa sınıf fark etmeksizin yurt dışında staj yapma imkanınız oluyor. Meslekte avantajları dışında da artık ingilizcenin şart olduğunu düşündüm. Sonradan halledebileceğimi de düşünmüyorum 6 senenin sonunda uzmanlık, zorunlu görev derken kalır

• İngilizce tıp okumanın eksigini kaynak olarak çekeceğini düşünmüyorum. Her kitabın çoğu textbookun türkçesi de oluyor. Ayrıca ingilizce tıpta sadece ilk 3 sene İngilizce ders görüyorsun. O da temel dersler anatomi fizyoloji hisotloji vb
    Bir yaz 3 aylığına ingilizce kursuna gidersen ingilizce eksiğini kapatırsın

• sizce artisi ve eksisiyle dusundugumuzde hangisini secmek mantikli olur?

• Sadece İngilizce hazırlıkla makaleleri zaten şakır şakır okuman pek mümkün değil. Bunun için zaten kendini geliştirmen gerek.

İngilizce temelin varsa hazırlığa ihtiyacın dahi kalmayabilir ki genelde tıpta biraz temeli olan kişiler hazırlığı rahatlıkla geçerler. Marmara ve Hacettepe'de okuyan tanıdıklar temelleri çok iyi olmamasına rağmen yarım dönemde hazırlığı bitirdiler.

Makale ve textbook okuma düzeyi kendinle alakalı bir durum. Ayrıca birçok hocanın özgeçmişine bak çoğunluğu Türkçe tıp mezunu akademisyenlerdir.

Yani İngilizce, halledilemeyecek imkansız bir şey değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ksantin.oksidaz -- 29 Temmuz 2019; 17:18:42 >
  • Yazın 3 aylıgına ingilizce kursuna gidip ingilizceni halledersen elbetteki Türkçe. Çoğu tıpın türkçesi boşuna yüksek değil

• ksantin.oksidaz K kullanıcısına yanıt
    oncelikle beni dikkate alip cevap verdiginiz icin tşk edrm
    ing temelim hakkinda bi yorum yapamam 2. mezun senemdi zaten hemen hemen hepsini unuttum ingilizce okumada kafami karistiran yurt disi staj imkani

• İngilizceyi ögrenirsen her okulda yurt dışı staj imkanın olur

• peki hocam tşk edrm gulhanede karar kildim

• Up

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam biraz geç soruyorum ama Bahçelievler’e vesaire, Ankara’nın sosyal ve en canlı yerlerine ulaşımı kolay mı, ulaşımı nasıl ve ne kadarsa yapıyorsunuz? Keçiören’de olması dezavantaj mı?

• Bandobrass kullanıcısına yanıt
    araba kullanıyoruz su an biz araba ile 13 dk falan sürüyor
    araba olmadıgı zamanlarda otobüs ile kızılaya 15dk kızılaydan metro ile 10 dkda bahceliye ulaşabiliyoruz
  • up son dakikalar

• hocam merhaba bu sene gülhane sivili geldi bana acaba kayıt için hangi evrakların lazım olduğunu yazabilir misiniz
    üninin sitesinde bulamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CANADİANNİGGA -- 7 Ağustos 2019; 15:16:16 >
  • Up

• CANADİANNİGGA C kullanıcısına yanıt
    E devletten kayıt oluyorsun evrak gerekmiyor

• Ama kesin kayıt için okula gitmek gerekmiyor mu ?

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.