Şimdi Ara

SBÜ GÜLHANE TIP/GATA (sivil Ankara 4k-7.8k) tanıtım günleri 5-20 Ağustos' (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.087
Cevap
45
Favori
154.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    http://www.sbu.edu.tr/FileFolder/Dosyalar/eb408a43/2019_8/2019kayitilan-066c19d7.pdf

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam konu sivil için ama askeri için bilginiz varsa yardımcı olabilirseniz sevinirim.
    Önceki sene askeri öğrencilerin kayıt süreçleri nasıl oldu biliyor musunuz ?
    Mülakat tarihleri ne zaman açıklandı?
    Derslere sivil tıplardan geç mi başladılar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K0NF300 -- 7 Ağustos 2019; 18:0:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: natrak

up
    Hocam tüm yazdıklarınızı ve yazılanları en baştan en sona kadar ilgiyle okudum...
    Ve her bir satırda merakla acaba "Gülhane hemşirelik" ile ilgili soru soran olmusmudur? Diye umutla en sona kadar geldim🙄 E tabi ki başlık tıp fakültesi olunca haklı olarak hemşirelik bölümünü soran da olmamış...

Sonuçlar açıklandı bildiğiniz gibi ve ben Ankara Gülhane hemşirelik bölümü kazandım... Umarım hayırlısı olur hepimiz için...

Dünden beri sevinsem mi uzulsem mi tuhaf bir hâl içindeyim... Seviniyorum, zira büyük bir şehirde üniversite okumak sanırım bir çok yönden avantajlıdır... Tedirgin olduğum kısım ise Ankara'yı hiç bilmiyorum...Ve bu beni korkutuyor sanırım..
    1-Gulhane hemşirelik fakültesinin binası da tıp, diş ve eczacılık larla aynı yerde mi bulunuyor yoksa farklı yerlerde mi?
    2-Kafami en ama en çok kurcalayan konu YURT kısmı! Her bölümün yurdu ayrı ayrı mı? Yoksa 1 TEK yurt VAR ve tıp diş eczacılık hemşireli.... Tüm öğrenciler bu tek yurtta mı kalıyor? Şayet boyleyse YURT kaç kişilik? Okulların toplam mevcudu YURT kapasitesinden fazla mı?

3-Ailemin tek çocuğuyum Baba devlet memuru.. Sizce bana bu durumda yurt çıkma olasılığı var mıdır? Yoksa açıkta mı kalırım? Okullar 23 EYLÜL DE açılıyor..Yurt çıkıp çıkmadığı 23 EYLÜL den önce belli oluyor mu?
    4-Yurt çıkmazsa Gülhane hemşirelik e yakın kalabilecek özel yurtlar varmıdır? Nereden özel yurtlar bakmalıyız?
    5- Ankara ya İlk gelişimde (Doğal olarak henüz öğrenci kimliği almamış olacağımdan ötürü, belediye otobüsü yada Ankara'y metroya binmek için kartım olmayacaktır) AŞTİ de otobüsten inince Gülhane hemşirelik kampüse nasıl giderim? (Elimde kocaman bir bavul la AŞTİ DEN TEK bir dolmuşla direk Gülhane hemşirelik kampüse giden dolmuş varmıdır varsa nereden bineceğim ve dolmuşun numarası kaçtır? Üzerinde ne yazıyor dolmuşun?
    6-Kampus yurdu ücreti ne kadar kahvaltı akşam yemeği VAR MI? Kampüs çevresinde özel yemek yenecek yerler vb mevcutmu?

Biliyorum bir anda bir sürü şey sordum ama ne istiyorsanız sorun diye sık sık yazdiginizi görünce oradan cesaret aldım 😃

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yayamaschocuk kullanıcısına yanıt
    Kartınızın olmaması önemli değil, AŞTİden ücretsiz belediye otobüsleri var, metroda da tek geçişlik kartlar çıkarabilirsiniz. Erkek yurdu aylık 250 tl, kız yurdu aylık 400 tl yemekhanenin 1 öğünü 2 lira 75 kuruş

• quote:

Orijinalden alıntı: Sururiermete913

Kartınızın olmaması önemli değil, AŞTİden ücretsiz belediye otobüsleri var, metroda da tek geçişlik kartlar çıkarabilirsiniz. Erkek yurdu aylık 250 tl, kız yurdu aylık 400 tl yemekhanenin 1 öğünü 2 lira 75 kuruş
    Teşekkür ederim siz Gülhanede mi okuyorsunuz?
    Şayet olalı Yurt çıkmaz ise, GÜLHANE KAMPÜS e yakın, yürüme mesafesinde özel yurtlar var mıdır?

• yayamaschocuk kullanıcısına yanıt
    Bu sene tıp fakültesine gideceğim ben de. Ankarada yaşamıyorum, fakat yürüme mesafesinde özel yurt yokmuş maalesef yurtlar ulus ve kızılayda 20 25 dk mesafede dolmuş ile

• Hocam sivil için kendi yurdu eğer olmazsa tavsiye edeceğiniz yurt var mıdır? Veya başka yurtta kalanlar hangilerinse kalıyor?

• Ups

• Upss

• Yatay geçiş yapacak öğrencilerin gülhane yurt başvuruları nasıl oluyor bu yıl yurt başvuruları yatay geçiş sonuçlarından önce bitiyor okula mail attım geri dönüş olmadı bilgisi olan var mı ?

• Up

• Hocam şimdi 12. Sınıfım ve büyük ihtimal burayı tercih edicem anladığım kadarıyla yazayım yanlışım varsa düzeltirmisiniz
    Şimdi ben yks ye girip 15.000 civarı bir sıralama yaptım diyelim
    Tercih listeme sbü gülhane askeri tıp ve diğer puanımın yettiği devlet ünilerinden yazıcam (1-eğer hiç gata tutmadan başka bir devlet üni. Çıkarsa bunu değiştirme şansım yokmu )
    Gülhane askeri tıp tutarsa başvuru mülakatlar vs işlerimleri gerçekleşicek (2-eğer mülakatlarda elenirsem ve diğer tercihlerimde kontejyan dolmuşsa açıktamı kalırım )
    İşlemler tamamlandıktan sonra gülhane ankara tıp fakültesinde askeri öğrenci olarak eğitime başlıycam
    Dersler ve sistem anlattığınız ve internette okulun sayfasındaki gibi olacak ve derslerde üniformalı olucaz
    Yurttan hafta ici çıkış yok (3-ailem ankarada oturmasada hafta sonu dışarı çıkabilirmiyim?)
    Daha sonra 6 yıl okuyup mezun olunca devlet hastanesinde ise başlıyoruz ( 4- kıta görevi varmı)
    15 yıl boyunca askeri olarak hizmet veriyoruz aksi takdirde tazminat ödeyip sivile geçiyoruz.
    (5-yurt ve yemek dışında başka ihtiyaç karşılanıyormu internet bilgisayar vb ve bu yurdun tam bir adı varmı internetten görsellerine bakabilirmiyim )
    (6-şimdiki aklın olsa yine burayı seçermiydiniz sizce bır kız için uygun bir meslekmi)
    Teşekkür ederim bu arada hocam internetten haftalardır araştırıyorum ama buraya 1 saat bakmam herşeyi anlamama yetti allah razı olsun .

• şevval yıllmaz Ş kullanıcısına yanıt
    1- yok
    2- alt tercihin dolsa dahi puanın tuttuğu sürece yerleştirilirsin
    3- hafta içi ve dışı çıkış var sadece ev izni yok
    4- evet var
    5- karşılanıyor. Kendi konumda dış görseli var.
    6- evet evet
  • natrak N kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim zaman ayırdığınız için ❤

• MertayKardes kullanıcısına yanıt
    Gata gibi köklü ve bu ülkeye sayısız katkıda bulunan bir eğitim yuvası hakkında yazdığın bu yazı sana hukuki anlamda sıkıntılar doğurabilir.

• Geri vites :)))))

• uplayalım yardımımız dokunsun
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.