Şimdi Ara

SBÜ GÜLHANE TIP/GATA (sivil Ankara 4k-7.8k) tanıtım günleri 5-20 Ağustos' (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.087
Cevap
45
Favori
154.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up yardımım dokunsun. Ben de bu yıl 1. sınıftım.
    donanımhaber forum
    Sbü Gülhane Tıp Fakütesi Soru-Cevap » Sayfa 1 - 3
    https://forum.donanimhaber.com/sbu-gulhane-tip-fakutesi-soru-cevap--142124497#142124497
    Bu da kendi konum reklamım olsun :D

• Sorularınızı bekliyoruz

• Up

• Up

• up
  • Up upp

• Up

• Up

• Up

• Up

• Merhaba samsunda yaşıyorum. Ankara'da okumak istiyordum. Sıralamam 6950 aybü türkçe(6400 ile kapatmış) belki olur. Ama gülhaneyi yazarsam çok büyük ihtimalle olur. Omünün sıralaması da gülhaneye yakın. Yani gülhaneye gelsem değer mi diye düşünüyorum çok kararsız kaldım. Yoksa ailemin yanında mı, kalsam bilemiyorum yani şehir dışına çıkmama deger mi karar veremedim tabii ki gülhane de iyidir ama tercih dönemi işte her şeyi düşünmek zorundayım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukarı

• Honeybeee kullanıcısına yanıt
    Aybü ile Gülhane'yi karşılaştırmak gerekirse Aybü bizden 3-4 tık daha kolay bir tıp fakültesi. Onun dışında bizim okukun konumu ve kampüsü daha iyi bence. Okulun kendi yurdu olması ayrıca bir artı. (Okulun yurdu kızlara büyük ihtimalle erkeklere ise sadece şanslı 10 12 kişiye çıkıyor.). Ayrıca bu yıl Gülhane'nin sıralamsının 8 bine kadar çekeceğini düşünüyorum.

• Eğer Aybü için Ankara'ya gelmeyi planladıysan Gülhane için hayli hayli gelinir. Fakat Omü evime yakın Samsun'da kalayım diyorsan o da mantıksız bir tercih olmaz bence. Olaya sadece sıralama açısından yaklaşmak doğru değil 2017'de 11400le açan Gülhane 2 yılda 8800 oldu, bu senede 7500-8000 civarı kapatacağını düşünüyorum şahsen.

• Cevaplarınız için teşekkür ederim ikinize de. Ankara tıp için Ankara'ya gelmek istiyordum ama maalesef olmadı. Sıralamama en yakın Aybü ve gülhane olduğu için onları değerlendirebiliyorum ki Aybü olamayacak gibi 6400 ile kapatmış. Yoksa zaten Gülhane çok daha köklü bir üniversite şüphesiz ama sivile yeni dönmesi konusunda ailemin endişeleri var. Tabi klasik akrabaların ve yakın çevrenin evinde oku çağrıları da var. Bense bana en çok neresi daha çok şey katar, nerede mutlu olurum ve pişman olmam derdindeyim. Tekrar teşekkür ederim. Bu arada sivile misiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Dostum anneni babanı al gel okula kendi gözleriyle görsünler askeriye ile alakası olmadıgını. Ayrıca bilkent şehir hastanesinde ybü ögrencilerine hiçbir hastaya dokundurtlamdıgını söyleyen 4. Sınıf öğrencisi vardı.

Evet sivildeyim. Arkadaşın dediği gibi okulun askeriye ile alakası kalmadı.

• hocam bu yıl eczacılık ve diş hekimliğide açılıyor bunlarında sivil hekimlerden atandıktan sonra bir farkı olmaz demi(msb adına)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c0bain0 -- 30 Temmuz 2020; 21:0:17 >
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.