Şimdi Ara

SBÜ GÜLHANE TIP/GATA (sivil Ankara 4k-7.8k) tanıtım günleri 5-20 Ağustos' (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.087
Cevap
45
Favori
154.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • birde hocam mesela atandığınızda hangi şehirlerde çalışıyoruz mesela istediğimiz şehirde görev yapabiliyormuyuz .misal ben gaziantepliyim antepte görev yapabilirmiyim (askeride)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c0bain0 -- 30 Temmuz 2020; 20:59:30 >
  • Peki hocam gülhanenin kendi yurdunun cikma ihtimali nedir yani belli olcutler var mi cok uzaktan gelme vs erkek icin
    Ve ayrica ucreti ne kadar okulun kendi yurdu icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 316931 3 kullanıcısına yanıt
    İl dışından gelmen, maddi durum, bölüme giriş sıran gibi şeyler var. Tıp 1lerden bir 15-16 kişi vardı yurt çıkan. Tıp 2lerde bu sayı daha az da olsa oluyor birkaç kişi. Erkek yurdu kötü açıkçası, bina eski ve katta tuvalet banyo ortak, temizliği aksatabiliyorlar gidip söyleyince yapıyorlar gerçi ama pek bir düzene oturtamadılar. Fiyat aylık 300 tl, yemekhane hemen dibinde amfilere de 6-7 dk yürüyerek.

• Honeybeee kullanıcısına yanıt
    Ben de sivildeyim, askeri öğrencilerle bir arada okuyoruz ama bu bir dezavantaj yaratmıyor bence, zaten burası tamamen askeri bir okulken de harp okulu disiplini yokmuş. Tıp fakültelerinde siyasi oluşumlar çok etkili değildir zaten ama bizim okulda askeri öğrenciler de bulunduğu için böyle gruplar vs. yok bu avantaj denilebilir. Askeriye konusunda şüphen olmasın hatta eğer gelirsen bu konuda şaşıracağın şeyler görebilirsin (olumlu anlamda). Şehir dışına çıkmak meselesine gelirsek ev rahatını seven ve bulunduğun şehirden de memnunsan Omü yazabilirsin, pek bilgim yok Omü tıp hakkında ama eğitiminin kötü olacağını düşünmüyorum. Fakat il dışında da yaparım benim için fark etmez, okul ne kadar iyiyse o kadar iyi kafasındaysan gel derim.

• Up

• Yukarı

• Sıralamam 8165 sizce buraya girebilir miyim ?
  • wxyz. W kullanıcısına yanıt
    İhtimaller dahilinde yüzde 50diyelim

• Up

• Aybü ingilizce hakkında bilginiz var mı burası olmazsa orayı yazmayı düşünüyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1.tercihe burayı yazsam ama sporda elensem 2.tercihim de hacettepe olsa ama sıralamam yetmezse yine de hacettepeye mi düşüyorum?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ErdemST E kullanıcısına yanıt
    Tabii ki hayır, alt tercihlerinizden sıralamanızın yettiği bir devlet fakültesine kaydınız gerçekleşir.

• Up

• Up

• Up

• up
  • Up

• natrak N kullanıcısına yanıt
    Hicam uplatim durmayin simdi 5 k ye felan cekecek bolum sonra biz giremeyecez

• 316931 3 kullanıcısına yanıt
    Hahah hocam ileriki senlerde oraya da gelecek sıralaması bu sene o kadar büyümez ama

• Ben kendimi bildim bileli tercih döneminde natrak bu forumda. Tahminimce 4. Sınıfa geçmiş olması lazım. Onun için bir up'da benden. :)

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.