Şimdi Ara

SBÜ GÜLHANE TIP/GATA (sivil Ankara 4k-7.8k) tanıtım günleri 5-20 Ağustos' (36. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.087
Cevap
45
Favori
154.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam gülhane askeri tıpta mülakatlar varmış.Bu mülakatları oldu ki geçemedik ...bundan sonraki süreç nasıl oluyor. Açıkta mı kalıyoruz birkaç yerde okuduğuma göre bir sonraki sıralamamızın yettiği üniversteye yerleşiyorsunuz diyorlar fakat bu sonraki yazdığımız üniversitelerde kontenjan dolma gibi bir ihtimal var.
  • ykselzngn2828 Y kullanıcısına yanıt
    Bir alt tercihe puan tutuyorsa alıyorlar hocam. Kontejan önemli değil bildiğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamam teşekkür ederim tekrardan
  • Sağolun hocam

• Ahmeturan A kullanıcısına yanıt
    Sagolun hocam

• ykselzngn2828 Y kullanıcısına yanıt
    Hocam şuradan bakabilirsiniz

askfm
    gulhanetipaskeriogrenci (@gulhanetipaskeriogrenci). Ask me anything on ASKfm
    https://ask.fm/gulhanetipaskeriogrenci

• yahu burada sayfalarca konuşuldu böyle bir şeyin olmadığı hala niye aynı şeyler soruluyor

• Ooff of okudukça fikrim değişiyor kafayı yiyecem gülhanenin instagram sayfasına baktıktan sonra tekrar kararsızlığa düştüm 2 gün kaldı hay ben böyle işin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Julyanis09 kullanıcısına yanıt
    Hocam yazın gitsin 6160 dan yazdım bende

• Spyrroo kullanıcısına yanıt
    Valla ya reklamlarını çok güzel yapıyolar okul da güzel yazıcam sanırım geleceğini de parlak görüyorum ama şu kararsızlık yıpratıyorrr

• Hocam geçen sene falan baya zor demişsiniz nefes almadan ders mı çalışmamız gerekir sınıf geçmek için?İkinci sorum yüzme havuzu var mı lütfen olsunnn

nefes almadan çalışmak gerekmiyor tabii ki ama son 2 hafta hallederim yeaa deyince de halledilmiyor, yüzme havuzu yok maalesef

Keçiören belediyesinin gülhane’ye yakın bir olimpik yüzme havuzu var. Öğrencilere %50 indirimli diye hatırlıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khann10 -- 13 Ağustos 2020; 1:4:12 >
  • Halı saha falan var mı peki?Gülhaneni beni en çok çeken yönü hastanesi oldu gerçekten çok kaliteli bir hastanesi var sanırım hasta görme olarak uludağdan daha iyi bir de uludağ şehrin dışında.Bir de yökte kayıtlı öğrenci sayısı 1036 gösteriyor bu artacak mı yani 3 senedir alım yaptığı için 4,5,6.sınıfları saymıyor mu yoksa aynı mı kalır kişi sayısı

halı saha basketbol sahası spor salonu falan var. evet hastanemizde imkanlar, hasta çeşitlilikleri ve yeni binalar yapıldığı için fiziksel imkanları da çok iyi ve tabii ki öğrenci sayısı her sene yeni dönemler geldikçe artacak neden artmasın biz tercih edeceğimiz zaman 1036 dan azdı doğal olarak

• Haklısınız sivil bölümünün yeni açıldığını varsaymayı unuttum.Bilgilendirmeler için teşekkür ederim siz kaçıncı sınıftınız acaba?

rica ederim, 2 ye geçtim

• Eğer gülhaneye gelirsem tanışmak isterim

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.