Şimdi Ara

SBÜ GÜLHANE TIP/GATA (sivil Ankara 4k-7.8k) tanıtım günleri 5-20 Ağustos' (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.087
Cevap
45
Favori
154.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gülhane'nin güzelim kampüsünü görmeden geçenler için kampüs tanıtım videosu
    TATLI KAŞIĞIyoutube
    (GATA) ANKARA SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ GÜLHANE KÜLLİYESİ KAMPÜS TANITIMI
    https://www.youtube.com/watch?v=DIDt8pW7oFU&t=9s

• mat4dor kullanıcısına yanıt
    Kardeşim açık konuşmak gerekirse eğitim konusunda en iyisinin Gülhane olduğunu düşünüyorum. Uludağ da güzel bir fakülte. Bence Uludağ ve Gülhane arasında yapman gereken biraz şehir terciği. Açıkçası adı geçen üniversitelerin hele de Gülhane'nin AYBÜ ile karşılaştırılmasını doğru bulmuyorum. Farklı klasmanda üniversiteler. Gülhane AYBÜ'ye 3-4 gömlek fazla gelir.
  • mat4dor kullanıcısına yanıt
    Kardeşim Gülhane kampüsü hakkında video bıraktım en son cevaplara oradan bakabilirsin. Aklına takılan bir soru olursa instagram sayfası da bıraktım.
  • Spyrroo kullanıcısına yanıt
    Tebrik ederim kardeşim. Ben de 7k'dan yazmıştım ben yazarken 10.5 idi ve hiçbir zaman pişman olmadım olmayacağım. Gülhaneli olmak ayrıcalıktır.
  • Arkadaşlar genel bilgi olarak fakültemiz 2016 yılında zaten akredite bir üniversite idi. SBÜ bağlandıktan sonra yeniden akredite alınması gerekti. Akredite için tüm şartlar sağlanıyor. Bir şart hariç o da mezun vermek. Gülhanemiz sivil olarak daha mezun vermedi mezun verdiğinde akredite olacaktır. Yani tercih etmeyi düşünen arkadaşlar okurken zaten akredite olacaklar. Ki bu zaten yeterli.
  • leadyourbrain kullanıcısına yanıt
    Hocam uludağ ile gülhane hemen hemen birse uludağ tercih edeceğim bursa istiyorum aralarında belirgin farklar var mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Julyanis09 kullanıcısına yanıt
    Kardeşim açık konuşmam gerekirse Gülhane'nin eğitiminin gerçekten çok üst seviye olduğunu düşünüyorum. Ben okulumu tercih ederken bu konuya göz attım, ekstaradan 60-70 öğrenci ile konuştum, okula gittim intörnler ile konuştum her zaman ortak olan tek şey EĞİTİM KALİTESİ idi. Uludağ ve Gülhane ikisi de güzel bir fakülte fakat dediğim gibi ben Gülhane'nin eğitimine çok güveniyorum öğrenci olarak ve çok memnunum. Pek emin olamadan tercih ettiğim bir fakülteydi internetteki kirli bilgiler dolayısıyla fakat hayatımın en iyi terciih oldu. Fakültemin bir ruhu var, hocaların seninle aynı sıralarda oturmuş aynı duyguları yaşamış hocalar. Uludağlı, Aybülü gibi şeyler de duyamazsın. Duyarsan Gülhaneli duyarsın ve Gülhaneli olmanın onurunu yaşarsın. Eminim ki Uludağ tercih ettirmek sana hiçbir sorun yaşatmayacaktır. Ama Gülhaneli olmak sana güzel bir onur ve eğitim hayatı verecektir. İleriki dönemlerde bunu daha da fark ediceksin. En büyük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sahibiz. Çevre illerdeki tüm hastalar Gülhane'ye geliyor. Vaka sayısı ve çeşidi çok fazla. Yani kendini çok fazla tecrübelendirebilirsin. Eğitime, öğrenmeye aç bir insansan kendini ilerde donanımlı ve iyi bir hekim olarak görmek istiyorsan Gülhane tercih etmen gerektiğini düşünüyorum. Bu yolda sana hem hastanemiz hem de bize verdiği nasihatlerle Gülhane'nin hocaları, Gülhane'deki abilerin sana yardımcı olacaktır.

Hocam çok güzel yazmışsınızzz aaaaa kafayı yiycem yazı tura atıp karar vercen artık.

Dediğim gibi ikisinde de sorun yaşamazsın:) karar sende

• Tereddütte olanlar yazın gitsin pisman olmayacaksınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GATA sıralamasındaki üniversitelerden farklı klasmanda olan bir üniversitedir.Ankara tıpın cerrahpasa tıpın kuruculugunu yapmıs bir fakültedir
    Evlenmem durumumda bir alt tercihin değil de puanının yettiği bir fakülteyi dilekçeyle ösymye gönderip yerleşmiyor muyum?
    Ösymyi aradığında bir alt durumunun değiştiği söylenmişti

• yarının hayali Y kullanıcısına yanıt
    hocam bu soru cok garip oldu bilmiyorum
  • natrak N kullanıcısına yanıt
    Elenmem durumunda***
    Xdxdxdxdx

• yarının hayali Y kullanıcısına yanıt

hocam siz öyle de olsa sanki bi alt tercihe yerlestilecekmis gibi sıralayın
  • SBÜ GÜLHANE TIP/GATA (sivil Ankara 4k-7.8k) tanıtım günleri 5-20 Ağustos'
    Biri 19 biri 20
    SBÜ GÜLHANE TIP/GATA (sivil Ankara 4k-7.8k) tanıtım günleri 5-20 Ağustos'
    Değişiklik olmuş yani
    Ama dediğinizi yapim

• Hocam gitsem yurt çıkar mı bir de yurt aylık ne kadar?

erkeksen çıkma olasılığı biraz düşük ama çıkabilir tabii ki bir sürü arkadaşımıza çıktı, 300 tl aylık

Hocam sbuedutr sayfasına YKS Puanı ve Sosyal duruma göre yerleştiriliyor diye post atmıştı. Sıralamana göre gelir diyorum
    Tamamdır teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.