Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

SBÜ GÜLHANE TIP/GATA (sivil Ankara 4k-7.8k) tanıtım günleri 5-20 Ağustos' (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.087
Cevap
45
Favori
154.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bilmiyorum ama açmak zorundalar yabancı öğrenci çok var bizim okulda belki odaların kapasitesini düşürürler o zaman da erkeklerin yurdu küçük kalır asker sayısından dolayı. Eğer direk tam kapasite açarlarsa kızlara yurt nerdeyse kesin çıkıyor. Erkeklere ise şanslıysanız. Ama çıkmazsa bile sonradan dilekçe verebilirsiniz. Ama benim duyumum kesin resmi bir şey değil hocalar kararı kesin almamış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ahmeturan A kullanıcısına yanıt
    Hocam birde okulla ilgili bir sorum olucakti okulun diger okullardan ayrilan ozelligi sizce nedir mesela hayvan deneylerinin yapilabildigi bir laboratuvar varmis gibi

• 316931 3 kullanıcısına yanıt
    Hocam öyle bir labaratuvar var mı bilmiyorum ama benim için okulun diğer okullardan iyi olan yanlarını yazayım.

1)Gata-Gülhane markası: Okula girince doğal olarak sen de bir Gülhaneli olacaksın bu geleneğe sahip olmak bir onur bence. Ayrıca akraba büyüklerin hangi üniversiteye gittiğini sorunca GATA diyebiliyorsun (Asker mi olacaksın sorularını hızlı bir şekilde cevapladığını varsayıyorum.). Aynı puan aralığında ve aynı şehirde olan AYBÜ'yü örnek alırsak bu söylediklerim onda eksik.

2)Yine GATA'lı olan kaliteli hoclarımız: Hocalarımızın çoğunluğu GATA'dan mezun olduğundan gerek ders anlatma kalitesi olarak gerek sınıf yönetimi olarak başarılılar bence. Ayrıca çoğunun profesör olduğunu da belirtmek isterim.

3)Esnek ders saatleri: Çoğu fakültede sabah 8 akşam 4 ders işlenirken bizim okulda öğleden sonra tıp bloğu dersimiz yok. Yani hem insanın yorulduğu hem de aklını derse vermekde zorlandığın saatler sana kalıyor. (Umarım pandemiden dolayı bu sene değişmez.)

4)Kendine ait kampüsü olması: Çoğu Tıp fakültesinin kampüsü ana kampüsten uzak hastanenin yanında sıkışmışken bizim okulun içinde yurt, kütüphane, spor salonu, halı saha bulunan bir bir kampüsümüz var. Gerektiği zaman sıkıldığında çay içip tostunu yiyebileceğiniz bir kır kafemiz var.

5)Labaratuvar ve kadavra imkanları eksik değil bunu hızlı geçiyorum.

Onun dışında hayvan deneylerinin yapıldığı labaratuvar tarzı şeyler ilgimi çekmiyor. Çünkü öğrencilik hayatın boyunca belki karşına 1 kere çıkacak bir şey için okul tercih edilmez bence. Benim yukarıda yazdıklarım hergün karşılaşacağınız şeyler. Onun dışında her okulun eksikleri olur bu çok normal. Mesela Gazi tıpta okuyan eski oda arkadaşım hasta yakınlarının bütün kantini ve bankları ele geçirmesinden şikâyetçi idi.

Şu gülhane fanatikliğinize bayılıyorum askeri sistem karışık sınıflar da işin cabası heralde

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kelkelebekbek K kullanıcısına yanıt
    Karışık sınıfların hiç bir zararı yok. Dersi dinlemek istemeyen arkaya geçiyor zaten. Onun dışında fanatiklik değilde sevgi diyelim ki sevilmeye değer bir okul. Peki sizde niye Gülhane nefreti var hocam?

Sag olun hocam tesekkurler dogru diyorsunuz belki okul hayatimda 1 kere karsima gelicek .kendine ait kampusun olmasi ve kopruyle okula gidis cok farkli bir durum o da guzel bence cok sagolun

Ahahhahha ne nefreti olacak hocam okulu o kadar çok övüyorsunuz ki orada okuyan arkadaşlarım var sadece milleti yanlış yönlendirmenize nefret duyuyorum tercih döneminde ben de az kalsın sizin gibiler yüzünden gülhaneyi öne yazacaktım

Hocam ben kimseyi yanlış yönlendirmiyorum ayrıca kendi açtığım Gülhane tıp soru cevap konusunda okulun yönetiminin şu anda ne kadar sorunlu olduğundan bahsetmiştim. Yine de siz benim neyi yanlış yönlendirdiğimi söylerseniz iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmeturan -- 26 Ağustos 2020; 11:28:24 >
    Hocam biraz açın isterseniz böyle ithamlardan sonra merak ettim

• Spyrroo kullanıcısına yanıt
    Hocam gata dan çıkması üzerine sosyal düzeni sınıf düzeni askeri sivil karışık olması (hem hoca hem öğrenci için) kadrosundaki değişiklikler eskiden efsane olan bi okuldu kabul ama şu an biraz fos. gazi yazdım ve çok daha mutluyum başka bi tabirle DH tıpçılarının GTÜ sü gülhane

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelkelebekbek -- 26 Ağustos 2020; 11:38:24 >
    Gtü benzetmenize katılmıyorum sonuçta burda trollük yada poh pohlamak falanda yok sizin yazdığınız düzeni arkadaşlar bahsediyor gelende bunu bilerek geliyor ha reklam olarak gözünüze çok çarpmış olabilir mi olabilir bakın oda bence okulun hala askeri sanılmasından kaynaklı sonuçta reklama ihtiyaç var artıları zaten ortada bence sıralama olarak rakiplerine kıyasla daha olanaklı geliyor ha şimdi tutupta gaziyle kıyas yapmayın

• Spyrroo kullanıcısına yanıt
    Anladım Hocam ikimiz için de hayırlısı olsun inşallah 6yıl sonra ülkeye yararlı donanımlı hekimler oluruz iyi günler

Arkadaşım lütfen daha işin içine girmeden yorum yapmaz mısın? Bu forumda kac kisi yazdı 3. Sınıf oldular 2 oldular 4 oldular sor bakalım onlara burda söylenenden farklı bir şey cıkmıs mı?

• natrak N kullanıcısına yanıt
    Okuyanlarla görüşüp edindiğim bilgileri zaten yukarıda yazdım sakin ol adamım

• Evet arkadaşlar açıklandığına göre kimlere hangi sıralama ile geldi?

• 7.4

• Önceki yazanlara cevap olarak natrakın konusunu okuyup tercih yaptım. Şimdi insanlara ben tercih ettiriyorum. Yanlış bir cümlesiyle karşılaşmadım.

• Bu arada sanırım okul 7.9k sonu veya 8k başı olarak kapadı gördüğüme göre

• quote:

Orijinalden alıntı: kelkelebekbek

Hocam gata dan çıkması üzerine sosyal düzeni sınıf düzeni askeri sivil karışık olması (hem hoca hem öğrenci için) kadrosundaki değişiklikler eskiden efsane olan bi okuldu kabul ama şu an biraz fos. gazi yazdım ve çok daha mutluyum başka bi tabirle DH tıpçılarının GTÜ sü gülhane
    Askeri olmanın sınıfı kalabalıklaştırmaktan başka zararını görmedim ben. Hocaların yaklaşımı tavrı tüm öğrencilere karşı aynı. Okul askeriden sivile geçmiş ama bence çok da adaptasyon sorunu yaşamamış. Ayrıca kadrosunda eksilmeler olabilir ama birçok hocası hala kaliteli. Okulu eleştirin ki en çok eleştirenlerden benimdir ama sloganlaşmış gerekçesiz cümlelerle eleştirmeyin.her okulun artısı ve eksisi vardır.

Hocam benim uludağ oldu 6849 ile diğer hesap banlıydı cevap veremedim kusura bakmayın.

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.